2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyy tuğbamm ne güzel haber.allah yardımcıları olsun dualarım babuşla ve kuzucuğuyla.sağ salim alsın insallah kucağına..demekki sıla tarihinden önce gelmeye karar verdi.normal doğum başlamıştır fakat bebek tam kanala girmeden sezeryana alacaklardır demekki.ondan ağrısı olabilir.sağlıkla alsın kucağına insallah...ALLAH YARDIMCISI OLSUN...AMİN:utan:

evet nazomm şükür kurtulmuştur şimdi rabbim cümlemize nasip etsin babuşun heyecanı beni sardı ilk haberi almak kadar güsel bişi yokmuş bu görevi bana atadığı için azoma teşekkürler :ask:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

evet nazomm şükür kurtulmuştur şimdi rabbim cümlemize nasip etsin babuşun heyecanı beni sardı ilk haberi almak kadar güsel bişi yokmuş bu görevi bana atadığı için azoma teşekkürler :ask:

amin amin canımm...hepimiz kurtulalım..hayırlısıyla.cok heyecanlı tuğbam ya..ilk duymakta cok heyecanlı.:D ayy bide doğuranlar için tablo yapsak kim kaçıncı haftasında ne zaman doğurdu.anlayan beceren varmı bu tablo işinii? o yapsa ne cicik olur..tuğba sen yapsanaa:sila:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
amin amin canımm...hepimiz kurtulalım..hayırlısıyla.cok heyecanlı tuğbam ya..ilk duymakta cok heyecanlı.:D ayy bide doğuranlar için tablo yapsak kim kaçıncı haftasında ne zaman doğurdu.anlayan beceren varmı bu tablo işinii? o yapsa ne cicik olur..tuğba sen yapsanaa:sila:

cnm 2 gündür uğraşıyorum tablo hazır ama sitede böle bir format yok yöneticilerimize ulaşmaya çalıştım dönen yok malesef aktaramıyorum çok güsel bir tablo yaptım hemideee renkli janjanlı yazılı tam bizim kokoşluğumuza özel amaa.... atkarılmadı arina,okypte,şekerpareden yardım istedim maleseff.... okypte msj atmış bilgim yok yöneticilere ulaşmaya çalıyorum sana döncem die ama umarım çok geç olmazzz nettende araştırdım form sitesine tablo aktarma die ııı ıh yok öle bişi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

cnm 2 gündür uğraşıyorum tablo hazır ama sitede böle bir format yok yöneticilerimize ulaşmaya çalıştım dönen yok malesef aktaramıyorum çok güsel bir tablo yaptım hemideee renkli janjanlı yazılı tam bizim kokoşluğumuza özel amaa.... atkarılmadı arina,okypte,şekerpareden yardım istedim maleseff.... okypte msj atmış bilgim yok yöneticilere ulaşmaya çalıyorum sana döncem die ama umarım çok geç olmazzz nettende araştırdım form sitesine tablo aktarma die ııı ıh yok öle bişi

canımm uğraşmısın bide..ellerine sağlık eminim cok güzel olmuslardır..huhuuuu yöneticilerr tablomuzu koycak yer yapın bizeeee...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sinir oldum ama yaaa bu tabloyu nasıl koyabilirim bennnnnn

sinir olma tatlım yaparsın sen onu..olmadı imzanın yerine koy tuğbam her mesajda cıksın..:ask: ben azcık evimi toplayayım.öğleden sonra günüm var ayol.son gezmelerimi yapimda baksana patır patır gidiyoruz.bakalım bize piyango ne zaman vurcak?:ninni::ninni:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sinir olma tatlım yaparsın sen onu..olmadı imzanın yerine koy tuğbam her mesajda cıksın..:ask: ben azcık evimi toplayayım.öğleden sonra günüm var ayol.son gezmelerimi yapimda baksana patır patır gidiyoruz.bakalım bize piyango ne zaman vurcak?:ninni::ninni:

senin ağzın bal yesin emii aşkım benim hemen deneyeyim bakalım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

akıl işte aferin kız nazom çalışıyor valla:D:Dbenimkisi hep durdu fikir bile yürütemedim baksana:):)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....

BBLAUmuz kızlar gece msj attı bana rahatsızlanmış doktora gidiyolarmış sabah tekrar haber verdi düzenli sancıları çıkmış ve bugün sabah 8 itibariyle sezaryana alıyoruz 2.bebeğimiz ADASILA geliyorr

babuşun sizden isteği bol bol dua etmeniz şimdi tekrar msj geldi sezaryanda sancı çekiliyormuş die inşallah panik yapmadan rahat bir doğum geçirir kızlar hayırlısıyla ağzısız sızısız kurtulur inşallah...

abovvv bblau'da mıııı 3.sıraya düştüm desene
tabii yarına kadar biri daha doğurmazsa
dünyam olabilir mi :)
beni ilk gönderiyodunuz ama bende önce doğuranlar oldu :D

günaydın kızlarrr dün hastaydım gelemedim ama bugün sabah tuğbam ne güzel haberler verdi hemencik geldim şu halimle:):)
blucummmmm canım doğuma girmişin canım rabbim hayırla kurtarsın ikinizide görür görmez dularıma başladım:)güzel kızının kokusu içine çekkk ohhhhh misler gibi inşallah...
HAYATIMcım canımmm seninde doğumun yarınmış yani perşembe:)nasıl sevindim okuduğumda hadi bakalım canım sende hayırla kurtul inşallah bacım sağ sağlim almayı nasip etsin rabbim hayırla şahinini kucağına

bu arada geçmişi okuyamadım 2-3 sayfa ilerledim umarım başka bomba haberleri kaçırmamışımdırrr

evet canım dediğin gibi perşembe :)
bi de şahincik kime benzer onu de bakimm :D
sağol Allah sana da o günleri göstersin inşallah canım

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
kızlar ,admine mesaj attım şimdi. haber gelince size yazarım. valla bende anlamıyorum bu tablo işlerinden. admin belki o eklentiyi yapar. ay doğumlar başlamış. bir an evvel olur tablo olayınız umarım... bu arada sağlıklı doğumlar hepinize..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
akıl işte aferin kız nazom çalışıyor valla:D:Dbenimkisi hep durdu fikir bile yürütemedim baksana:):)
yok güselim buda olmuyooooo kaldı tablom öle ortada hazır nazır

yaa gördün mü sıranı alırlar öle işte hayatım :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

rabbim öncelikle hayırla kurtarsın canım benimmm yaaa okuyunca heycan yaptım senide sevincide:)
valla bence ten rengi saç rengi sen yüz kısmıda ikinizin karması olacak kız hayatım:D:Dhadi bakalım buda tutacakmı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ,admine mesaj attım şimdi. haber gelince size yazarım. valla bende anlamıyorum bu tablo işlerinden. admin belki o eklentiyi yapar. ay doğumlar başlamış. bir an evvel olur tablo olayınız umarım... bu arada sağlıklı doğumlar hepinize..

sağolasın canım..sizden ricamız bir an evvel şu tablo işiniz çözmeniz zira doğumlar başladı ve son hızlada devam ediyor:D:D

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
sağolasın canım..sizden ricamız bir an evvel şu tablo işiniz çözmeniz zira doğumlar başladı ve son hızlada devam ediyor:D:D

evet. bende heyecanlandım şimdi. admin inşallah yardımcı olur aslı.başlamış doğumlar okudum şimdi. genelde gece giriyor admin bey. haber geldiği an yazarım size..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

yok güselim buda olmuyooooo kaldı tablom öle ortada hazır nazır

yaa gördün mü sıranı alırlar öle işte hayatım :D

herkes sağlıkla kucağına alsın da kim önce doğurursa doğursun farketmez

şaşkınlaıktan unutmuşum yaa
bblaucum canım Rabbim inşallah sağsalim kucağına almayı nasip eder
Allah analı babalı büyütsün inşallah

rabbim öncelikle hayırla kurtarsın canım benimmm yaaa okuyunca heycan yaptım senide sevincide:)
valla bence ten rengi saç rengi sen yüz kısmıda ikinizin karması olacak kız hayatım:D:Dhadi bakalım buda tutacakmı

çok sağol canım ya
çok farklı bi heyecan
gece eşim de ben de doğru dürüst uyuyamadık
bakalım bu gece ne poh yicez
eşim gitmedi bugün işe
yanında olmak istiyorum dedi canım kocam
kahvaltı bile tam edemedim
heyecandan ekmek boğazıma bi yapıştı
öksür öğür kustum
yiyemiyorum
birazdan annem gelcek son bi silcek süpürcek
ayva kompostosu falan yapcak
eşimle çıkıp hastane için çiko alcaz
sonra gelip banyo yapcaz
Yasin okıcaz
sonra gidip fön çektircem
ee doğuma foto gircek güzel çıkayım demi :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
FLAŞ FLAŞ FLAŞ....

BBLAUmuz kızlar gece msj attı bana rahatsızlanmış doktora gidiyolarmış sabah tekrar haber verdi düzenli sancıları çıkmış ve bugün sabah 8 itibariyle sezaryana alıyoruz 2.bebeğimiz ADASILA geliyorr

babuşun sizden isteği bol bol dua etmeniz şimdi tekrar msj geldi sezaryanda sancı çekiliyormuş die inşallah panik yapmadan rahat bir doğum geçirir kızlar hayırlısıyla ağzısız sızısız kurtulur inşallah...

Amanııııııııııın bu ne güzel habeeeeeeeeeeer İnşallah herşey sorunsuz sıkıntısız geçip bitmiştir. Babuş uyanmıştır, Sıla Adamız da anneciğine, ailesine sağlıkla sıhhatle kavuşmuştur inşallah. Ay inanamıyorum şoktayım, cidden flash haber oldu bu :D

günaydın kızlarrr dün hastaydım gelemedim ama bugün sabah tuğbam ne güzel haberler verdi hemencik geldim şu halimle:):)
blucummmmm canım doğuma girmişin canım rabbim hayırla kurtarsın ikinizide görür görmez dularıma başladım:)güzel kızının kokusu içine çekkk ohhhhh misler gibi inşallah...
HAYATIMcım canımmm seninde doğumun yarınmış yani perşembe:)nasıl sevindim okuduğumda hadi bakalım canım sende hayırla kurtul inşallah bacım sağ sağlim almayı nasip etsin rabbim hayırla şahinini kucağına

bu arada geçmişi okuyamadım 2-3 sayfa ilerledim umarım başka bomba haberleri kaçırmamışımdırrr

Aslıcım sana da geçmiş olsun tatlım. Sırayla hastalanıyoz ama Allahın izniyle atlatılıyo. Belki hastalandığımızda da bi hayır vardır :)

HAYATIM, canım balım... Sen de üzmüyosun dimi kendini sezeryan olucak diye. Lütfen hiç stres yapma. Bak yarına çok az kaldı. Minik Şahinimiz de gelicek inşallah sağlıkla sıhhatle annesi...

Bu arada hepinize günaydın kızlar :ninni:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar, dün akşam arkadaşım mesaj yollamış. Demiş ki; doğumun olacağı zaman incir, kayısı vs den komposto kaynat iç. Doğumdan sonra en büyük sıkıntı kabızlık oluyor demiş. Size de söyleyeyim istedim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar