2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Merhaba Kızlar;

Doktor kontrolünden geldim. Ultrason ve nst baktı, şükür sorun yok.
Bebişim uyuyordu:) nstde zor hareketlerini duyduk. 51 cm 3500 gr olmuş. Cuma günü tekrar nst yaptırcağız. Diğer randevumda pazartesi günü. Duruma bağlı olarak gelecek hafta sezeryanla bebişi alabilirim dedi.. Ameliyat günü çarşamba. Belki gelcek hafta epidural sezeryanla bebişim doğabilir.

bebişine maşallah tanselim gözün aydın hadi sende günü belirledin sayılır

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım doktorum kontrollü giidyor bakalım.. bide bugün çok söylemedi ama suyunda azlma var gibi geldi.. Hayırlı zamanda gelsinler bebişlerimiz. Gelecek hafta sezeryan olursam 38+3 haftada alınmış olcak..

senle benim günüm aynı o zaman. gelecek carsamba benimkide 38+3 oluyo :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Merhaba Kızlar;

Doktor kontrolünden geldim. Ultrason ve nst baktı, şükür sorun yok.
Bebişim uyuyordu:) nstde zor hareketlerini duyduk. 51 cm 3500 gr olmuş. Cuma günü tekrar nst yaptırcağız. Diğer randevumda pazartesi günü. Duruma bağlı olarak gelecek hafta sezeryanla bebişi alabilirim dedi.. Ameliyat günü çarşamba. Belki gelcek hafta epidural sezeryanla bebişim doğabilir.

tanselim gözün aydın maşallah tosun olmuş senin oğlan artık her an gelsede sorun yok olgunlaşmış maşallah darısı bana inşallah hayırlısı olur inşallah cnm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

tanselim gözün aydın maşallah tosun olmuş senin oğlan artık her an gelsede sorun yok olgunlaşmış maşallah darısı bana inşallah hayırlısı olur inşallah cnm

Öyle canım kilosu iyi... ama ultrason +-300 g oynayabilir, bu ihtimal bile olsa iyi.. Şükürler olsun..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaa gökçeyi iyice merak ettim bugün yarında girmezse arayayım bari mesajıma geri dönmedi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet ecrincim.. sen normal doğum istiyorsun inşallah gönlünce olsun herşey.. Kontrolün ne zaman? Özel hastaneyemi giidyorsun?

evet cnm ssk ile anlasmalı özel hastahaneye gidiyorum. ama ben ne sezos ne normal demedim. hatta bacacıklarımı acıp ıkınabilcegime inancım sıfır ama dr cok rahat olcak hiç korkma vs die sürekli teskin ettiginden tamam dedim bende. hı bu cocuk gece gelir, ben baska bi dr un eline gelip te doguramazsam o zaman sorcam nezosa :D sezos olsa bizimkide önümüzdeki hafta olurdu:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu cumarteside benim kontrolum var bakalım sıpa ne alemde kızıyorum oğlumaa bu seferde kg almadıysa yine doktordan azarı yiycem :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
laylam bi ara bacım yaa sen bakma msjı belki duymamıştır doğrusu bende meraklandım zarar gelmez eşi bizi biliyo sorunda olmaz bir ara bakalım

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar kasılmalarımı yazıyorum kagıda. Karnımın sertlesmesini yani.

Soyle gidiyor.

16:05-16.13
16:39-16:43
17:12- hala devam ediyor :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar