2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar...Atamadım gribi üstümden o kadar ıhlamura rağmen..
Sabah kahvaltıdan sonra ağdaya gittim, ağda işim bitti.Ama şu an oram acıyor..Eve geldiğimde dayanamayıp sızmışım 10 dk. önce kalktım sersem gibiyim.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

evde temizlik var takip edemiyorum canım famodin içersem çok rahatlıyorum geceleri içmessem uyku yok canımcım

evek işte aynen benn.. ben sabah ackarna, aksam yatmadan önce içiyorum canım... 2-3 gun daha içer bırakırım artık...
benimde temizlik gunuydu bugun ama cenaze (Denktaşın) dolayısıyla Cumaya kaldı.........

amin canım...artık yolun sonundayız da en zorlu kısmı da burası sanırım :)

evet fiziksel olarak en zor kısmı oldu cidden........

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sabah kahvaltıdan sonra ağdaya gittim, ağda işim bitti.Ama şu an oram acıyor..Eve geldiğimde dayanamayıp sızmışım 10 dk. önce kalktım sersem gibiyim.

selamm azoscumm... geçmiş olsun her iki yonden de...... umarım dogumdan once toplarsın kendini şeker:ask:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

sonunda kurtuldunn mu kuku tüylerinden cnm gözün aydınn:D bende bu son didiydim ama galiba dogurmadan bi kere daha görüncek bana agdacı yolları:( azo sen aldın mı gökceden haberr?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Günaydın azoş.Oh kıl tüy operasyonunu hallettin bitirdin desene :) Gülegüle kullan mı derler :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Çok sağol pikem, benim de tek arzum o düşünsene gripli doğurmak ne çekilmez şeydir :(
Sen nasılsın?

alısıyosun bi süre sonra azomm..bak ben ilkini 1 ayda atlattım.. agzım burnum demeden yılbasında kayınvalidemden bulastıı. üstüne öksürükte geldi nerdeyse 20 gün olcak. alıstım onunla yasamaya savasmıorum artık:sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Çok sağol pikem, benim de tek arzum o düşünsene gripli doğurmak ne çekilmez şeydir :(
Sen nasılsın?

Aman Allah korusun kız azoş,toparlarsın inşallah Allahın izniyle...
Bal karabiber karışımı da iyi geliyomuş bak onu duydum,grip için...Bi tatlı kaşığı bala,yarım çay kaşığı kadar karabiber...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay saba da halil ibrahim le pire ferhat sendromu var. ama bunların piresi accık ukala dövüvercem simdi:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sonunda kurtuldunn mu kuku tüylerinden cnm gözün aydınn:D bende bu son didiydim ama galiba dogurmadan bi kere daha görüncek bana agdacı yolları:( azo sen aldın mı gökceden haberr?

Kurtuldum valla sağol :D Ama çok acıdı.
Gökçe'den haber almadım canım bende nosu yok.

Günaydın azoş.Oh kıl tüy operasyonunu hallettin bitirdin desene :) Gülegüle kullan mı derler :D

Hehehe sağol babuşum :D

alısıyosun bi süre sonra azomm..bak ben ilkini 1 ayda atlattım.. agzım burnum demeden yılbasında kayınvalidemden bulastıı. üstüne öksürükte geldi nerdeyse 20 gün olcak. alıstım onunla yasamaya savasmıorum artık:sinir:

İşteki son haftamda griptim, atlattım 2 hafta sonra tekrar oldum :( Öksürük bende de var.

Aman Allah korusun kız azoş,toparlarsın inşallah Allahın izniyle...
Bal karabiber karışımı da iyi geliyomuş bak onu duydum,grip için...Bi tatlı kaşığı bala,yarım çay kaşığı kadar karabiber...

Amin inşallah canım..Balı yiyorum kaşık kaşık, bi de karabiber ile deneyeyim.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Sen nasılsın?

insallah canım...bende herkes gibiyim canım karnım kasılıyo, sırtım agrıyo.. gun sayıyorum ... zor yani...

Canım sıkılıyo...İzne çıktığım bu 3.hafta sanıyodum,daha 2.haftaymış...

Tatlım işte acılar içinde geciyo ya günler; ne bi gezebiliyoruz ne dogru durust hareket edebiliyoruz ondan daha uzun geliyo galiba eheheh :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kurtuldum valla sağol :D Ama çok acıdı.
Gökçe'den haber almadım canım bende nosu yok.

Hehehe sağol babuşum :D

İşteki son haftamda griptim, atlattım 2 hafta sonra tekrar oldum :( Öksürük bende de var.

Amin inşallah canım..Balı yiyorum kaşık kaşık, bi de karabiber ile deneyeyim.
Dene dene canım...Çok iyi geliyomuş...Şifa olur inşallah.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar