ay gökce lilacs ın dogum yapıcagını da biliyodu. hiçbiseye girmese girer ona bakardı. dogurdu mu hakettenn acep yaff.. yoksa niye gi,rmesin 3 gündür
valla bilemiyorum ki tatlım...telefonuna ulaşsa biri...
kim hediye almıştı ona?
ay gökce lilacs ın dogum yapıcagını da biliyodu. hiçbiseye girmese girer ona bakardı. dogurdu mu hakettenn acep yaff.. yoksa niye gi,rmesin 3 gündür
haklısın,,msj atsan . esi bilmiyo mu ki?
valla bilemiyorum ki tatlım...telefonuna ulaşsa biri...
kim hediye almıştı ona?
en son cumartesi aksam konustuk. cok normaldi. onur gelir simdi dedi cıktı kız. o gün bugün ses yok. baktım daha da girmemişinsallah iidir.
inşallah ya...girer bugun inşallah...
inşallah ya...girer bugun inşallah...
mesaj attım inşallah geri döner kızlar
evde temizlik var takip edemiyorum canım famodin içersem çok rahatlıyorum geceleri içmessem uyku yok canımcım
amin canım...artık yolun sonundayız da en zorlu kısmı da burası sanırım
Selam kızlar...Atamadım gribi üstümden o kadar ıhlamura rağmen..
Sabah kahvaltıdan sonra ağdaya gittim, ağda işim bitti.Ama şu an oram acıyor..Eve geldiğimde dayanamayıp sızmışım 10 dk. önce kalktım sersem gibiyim.
Sabah kahvaltıdan sonra ağdaya gittim, ağda işim bitti.Ama şu an oram acıyor..Eve geldiğimde dayanamayıp sızmışım 10 dk. önce kalktım sersem gibiyim.
selamm azoscumm... geçmiş olsun her iki yonden de...... umarım dogumdan once toplarsın kendini şeker:ask:
Çok sağol pikem, benim de tek arzum o düşünsene gripli doğurmak ne çekilmez şeydir![]()
Sen nasılsın?
Çok sağol pikem, benim de tek arzum o düşünsene gripli doğurmak ne çekilmez şeydir![]()
Sen nasılsın?
sonunda kurtuldunn mu kuku tüylerinden cnm gözün aydınnbende bu son didiydim ama galiba dogurmadan bi kere daha görüncek bana agdacı yolları
azo sen aldın mı gökceden haberr?
Günaydın azoş.Oh kıl tüy operasyonunu hallettin bitirdin deseneGülegüle kullan mı derler
alısıyosun bi süre sonra azomm..bak ben ilkini 1 ayda atlattım.. agzım burnum demeden yılbasında kayınvalidemden bulastıı. üstüne öksürükte geldi nerdeyse 20 gün olcak. alıstım onunla yasamaya savasmıorum artık:sinir:
Aman Allah korusun kız azoş,toparlarsın inşallah Allahın izniyle...
Bal karabiber karışımı da iyi geliyomuş bak onu duydum,grip için...Bi tatlı kaşığı bala,yarım çay kaşığı kadar karabiber...
Sen nasılsın?
Canım sıkılıyo...İzne çıktığım bu 3.hafta sanıyodum,daha 2.haftaymış...
Dene dene canım...Çok iyi geliyomuş...Şifa olur inşallah.Kurtuldum valla sağolAma çok acıdı.
Gökçe'den haber almadım canım bende nosu yok.
Hehehe sağol babuşum
İşteki son haftamda griptim, atlattım 2 hafta sonra tekrar oldumÖksürük bende de var.
Amin inşallah canım..Balı yiyorum kaşık kaşık, bi de karabiber ile deneyeyim.