2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ayyy demeyin kızlar yaw :(

Canım benim deme sebebim ağrısından sızısından değil, hepsinde bir ağrı bir zorluk var çünkü..
Ben uyutulmaktan korkuyorum ve tanık olmak istiyorum o ana o sebeple didim :(

benimde öle.. hiç hastahanede yatmadım ben içime dert oldu. yatayım ben gelsinler gitsinler, yemegimi iççegimi ayagıma getirsinler, sıcak temizz ohhh:D

benim cnm da sekerpare istiyo:utan:

ayyy son msjı yazdım banyoya gittim. kadına dedim ki makine bitti mi? lafımı bitirir bitirmezz bi basım döndü kadın olmasa cakılıyodum:( yazık oturttu beni ama sandalye kayıyodu sanki altımdan. sonra da midem bulanmaya basladı. ay gecti simdi ama cok kötü oldum yaa:böö::böö:

Tansiyonun düşmüştür..Dikkat et.

korkma babuşum anestesi süper kız ben bi kere yedim mükemmeldi hiçbişi hatırlamıyon uyanıncada gayet iyi korkulcak bişi yok doğurmadım ama olsun yane no panikk

kızçeler hepinize attım nomu kanımca unuttuğum olursa hatırlatsın atarım yinee

Bana yollamamışın.

anamm sıkıldım ayyy, azooo kız yakın olsan da buluşsaakk:D

kızlar bu arada face i olupta eklemek isteyen warsa ekleşebiliriss:cokkomik:

Ay gel bize çiftliğe inersen inceğin zamanı yaz ben alırım seni çiftlikten :D Bu soğukta ne etces dışarda otururuz bizde :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:D demi yaa,hayırlısıyla senin haberini de alcaz insallah..baksana benim ticker'a daha 1 ay var diyo :uyku:

benimkide 20 gün. cok da bişi yokmus aramızda:D
Canım benim deme sebebim ağrısından sızısından değil, hepsinde bir ağrı bir zorluk var çünkü..
Ben uyutulmaktan korkuyorum ve tanık olmak istiyorum o ana o sebeple didim :(

Tansiyonun düşmüştür..Dikkat et.

Bana yollamamışın.

Ay gel bize çiftliğe inersen inceğin zamanı yaz ben alırım seni çiftlikten :D Bu soğukta ne etces dışarda otururuz bizde :D

oturuyom balım iste. dikkat etmek buysa. napinn kız mutfakta :evet::evet: ya cnm sekerpare istiyo beni ama evde margarin yok sıvııagla olmaz mı ki:utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benimkide 20 gün. cok da bişi yokmus aramızda:D

oturuyom balım iste. dikkat etmek buysa. napinn kız mutfakta :evet::evet: ya cnm sekerpare istiyo beni ama evde margarin yok sıvııagla olmaz mı ki:utan:

ooh :) yirim yirim sekerpare yi..ehehe son aya girdik zate bosver yiyelim gitsin hersey serbest :evet:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cnm korkma sen yaa herkesin ağrı eşiği farklı,bizim bi arkadaş cuma günü ameliyat oldu burnundan 4 saat narkoz yedi grsen bi çıktı ameliyattan çok rahat hiç ne ağrı ne sızısı olduu

Valla canım ağrı eşiğim çok düşük değildir,inşallah çok çekmem:utan:

faydası olcaksa al balım tabe. benim hiç bildigim bi konu degil. etraft hiç genel anesteziyle dogum yapan yok. son zaman herkes epi malum:utan:

Evet canım epi.moda son zaman :D

canım hadi gözün aydın.tarih belli olmuş :D hayırlısı ne ise o olsun dedik hepimiz.hayırlısı sezoşsa öle olsun yeterki sağ salim al kucağına..bence genel daha iyi kuzum ya sen mis gibi uyurken oh bebiş gelcek dünyaya.öbür türlü panik olur insan canlı canlı kesildiğini bilirse. anneyede geçmişler olsun canım..babus kaç haftalık olacaksın sılanın geldiği gün?

Öyle canım hayırlısı neyse o olsun...
Epidural sezeryan hiç benlik değil zaten,o bana imkansız...
Sılanın geldiği gün 39+3 olucam canım nasipse SATa göre.
Usg'ye göre de 39+0 gibi olcak....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Kız bimden hazır şekerpare al pratik :D Valla süper oluyor ben çok yaptım üzerine şerbet işlem tamam :D Gerçi bime gidene kadan sen margarin de alabilirsin :D

akşam girer belki.

bblaucum tebrik ederim. gününüzü almışsınız. sağlıkla gelsin inşallah...

kızlar benim yine tuhaf ağrılarım var. bebek de tuhaf hareketlerle canımı yakıyor. biraz daha devam ederse acile bir gidebilirim :(

Hayırdır nasıl tuhaf ağrılar? Neye benziyor?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Düne kadar hiç çatlağım yoktu...Dün akşam farkettim ki karnımın alt kısmında,bikini bölgesine yakın kısımda 4 tane kısa kısa çatlak olmuş.
Çatlak olması bişey değil de taze çatlağın rengi ne fenaymış,mor gibi,kırmızı gibi...Olmadı olmadı bir hafta kala oldu :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kız bimden hazır şekerpare al pratik :D Valla süper oluyor ben çok yaptım üzerine şerbet işlem tamam :D Gerçi bime gidene kadan sen margarin de alabilirsin :D

Hayırdır nasıl tuhaf ağrılar? Neye benziyor?

bizim bakkal kadayıff satıyo belkim sekerpare de vardır:D pöfff ineyim bari bakkala yaf napim:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Düne kadar hiç çatlağım yoktu...Dün akşam farkettim ki karnımın alt kısmında,bikini bölgesine yakın kısımda 4 tane kısa kısa çatlak olmuş.
Çatlak olması bişey değil de taze çatlağın rengi ne fenaymış,mor gibi,kırmızı gibi...Olmadı olmadı bir hafta kala oldu :(

benimde yeni oldu igrencler:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Benim de korkum son hafta çatlamak, hiç çatlamayalar bile son 2 haftada çatlıyormuş.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benim vücudum çatlamaya müsait zaten.Yırttık diye seviniyodum,yırtamamışım meğer...
Kollarımda,bacak içlerimde filan önceden vardı,sedefleşmiştiler artık.Onlar da geçti ilginçtir.
Kardayım derken,yeniler peydah oldu :(

benimde ama diger catlaklarımla yasamaya alısmıstım:( nasıl gecti olanlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar