2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aslında ben kıskanmazdım yaff.. bi kere kayınvalidem dediydi kızlar babaya düskün olur en cok babasını sevcek diye. o gün bugün içimde kıskanclık tohumları yeserdi:D keske diyeydim 5 kızın olduguna göre sen cok sanssızsın o zaman deyi:D allam ne fanyım yaa. neyse aksam ona gitcem büyük ihtimal cok dedikodu yapmiim

Hahahahah ayy deli ya :D Merak etme büyüdükçe de anaya düşüyor kızlar bence...Kız evlat gibisi yok oğlum duymasın :D

attım msj döner inşallah bakalım azomm

Sağol Tubişim çok iyi yapmışsın.

yakınlarda görürsem resmini cekeyim de bakalım içinden neler yapmak gelcek:D allah ın tospigii sisko sisko yanakları var, bide kocaman ama cekik cekikk cözleri, tam ortadada kiraz dudişleri:D tombull kuzucuk:D

Oyyyy maşallah 41 kere :utan:

hehehe zilliye bakın.kuma bunlarr ben ne yapcaksam 2 kumayla bakalım :D babasıyla aynı yatakta yatıyoruz diye bile bozuluyor be.irem babasına gecen baba annem koca göbeğiyle seni rahatsız ediyorsa senle ben yatak odasında yatalım annem benim odamda yatsın diyordu.:cokkomik:nasıl bi anlaşmaya vardılar bilemiyorum :D

kızlar bu arada lilacsdan bi haber yok sanırım:lilav:

Hahahaha :D Babayı inceden işlemeye başlamış İrem kız.
Zilli yaw, ama ne kadar tatlı babası bayılmıştır öyle deyince :D

evet kızlar topiğimizin ilk melek bebeği sizce kaç kg ve kac cmdir??? yorumlarrr

En son 3 kiloyu geçmişti dimi..3 kilo 200 gr. bence.
Ay çok merak ediyorum epidural mi olmuştu sezoşu? Bi de hemen eve göndermişler kalmıyor sanırım hastanede.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hahahahah ayy deli ya :D Merak etme büyüdükçe de anaya düşüyor kızlar bence...Kız evlat gibisi yok oğlum duymasın :D

Ay çok merak ediyorum epidural mi olmuştu sezoşu? Bi de hemen eve göndermişler kalmıyor sanırım hastanede.

yok kız hastahanededir bırakmazlar.. cepten giriyor lilacs dısardayken:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
şöyle kucağındayken resmini eklese keşke ikisinide çok merak ediyorum:D
gelcek hemen nasıl yapsın kız o dediğini
aa haber geldi yanii.aman iyi olsunlarda.ohh ne güzel yaa.allah annesiyle babasıyla büyütmeyi nasip etsin...gözleri aydın..:utan:
evet cnm çok şükür darısı başımıza olur inşallah

babuştan haber var annesini doktora götürmüş kendide son kontrolune gitmiş birazdan gelecekmiş şükür iyi yani bekliyoruz

bence lilacısın bebeği 3300civarı 52 cm ayyy inşallah tez zamanda gelirde resimlerini gönderir

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

babasına seni öperek bitirmek istiyorum diyen bi kızım var azom.oda cok öpme kardeşine kalmam diyip duruyor..adamın tüm egoları tavan yapıyor.:sinir:arada kıskanmıyor değilim.kıçı sıkışınca anneci yoksa babacı süt danası :D bencede 3-3,5 arasıdır bebiş 50-52 cm boyu olabilir..hemen eve göndermezler azoşum be en azından 1 gece kalırlar..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ben cıkıyım kocis gelir birazdan daha corba yapıcam utulerim duruyor adamın yarına giymeye pant. yok. Ne kadar uyusuk bir hatun oldum ben bu 1-2 haftadır yahuu :böö:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

babuştan haber var annesini doktora götürmüş kendide son kontrolune gitmiş birazdan gelecekmiş şükür iyi yani bekliyoruz

bence lilacısın bebeği 3300civarı 52 cm ayyy inşallah tez zamanda gelirde resimlerini gönderir

Ay iyi bari Tubiş sağol sen bizim haberleşme koordinatörümüzsün seni bu göreve atadım :D
Bu arada ben doğurduktan sonra 2 gün içinde eklicem resmimizi :D

babasına seni öperek bitirmek istiyorum diyen bi kızım var azom.oda cok öpme kardeşine kalmam diyip duruyor..adamın tüm egoları tavan yapıyor.:sinir:arada kıskanmıyor değilim.kıçı sıkışınca anneci yoksa babacı süt danası :D bencede 3-3,5 arasıdır bebiş 50-52 cm boyu olabilir..hemen eve göndermezler azoşum be en azından 1 gece kalırlar..

Anammmm ohh enişte evin en kıymetlisi modunda :D

Ben cıkıyım kocis gelir birazdan daha corba yapıcam utulerim duruyor adamın yarına giymeye pant. yok. Ne kadar uyusuk bir hatun oldum ben bu 1-2 haftadır yahuu :böö:

Hepimiz aynıyız canım, ben de sofra kuracam üşeniyom :D

anlayısını yirim senin:D senin hemen eve kacasın var anladım:D

Yok kız benim küçüklükten beri hayalimdi hastanede yatmak :D Psikopat mıydım neydim bilmiyom, hep keşke bikaç gün hastanede yatsam da beni ziyaret etseler derdim :D Ben hastanede kalmak istiyorum en az 1 gece :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar...şimdi geldim hemen size yazıyorum geçmişi okumadan.annem rahatsızdı 2 gündür onu doktora götürdüm,benim de muayenem vardı,doktorumun da doğumu varmış,biraz bekledik ettik derken anca eve gelebildim sabahtandır yoldayım...
lilacstan haber varmı çok merak ettim...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlar...şimdi geldim hemen size yazıyorum geçmişi okumadan.annem rahatsızdı 2 gündür onu doktora götürdüm,benim de muayenem vardı,doktorumun da doğumu varmış,biraz bekledik ettik derken anca eve gelebildim sabahtandır yoldayım...

Canım merak ettik, annen nasıl nesi var?
Lilacs doğurdu çok şükür ikisi de iyilermiş.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Puding ya da muhallebi yap nazom, fındık dök üstüne..Hem uğraştırmaz hem işini görür :)
sen bidenesin azomm evde hazır kazandibi muhallebisii var ondan yapim ben :D :D

selam canım..geçmiş olsun.umarım iyidir annecin..

kızlar ben kacar..hepinizi öperim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım tatlı istiyooo benim bu saatten sonra ne yapsam da yesem ki:eek:ys:
kakaolu muhallebi yappp ev yapımı ama puding değil oohhh misss sonrada otur bi güsel yeee :D
canım geçmiş olsun annenin önemli bişeyi yoktur inşallah sen anlat adayı napıyo nasıl büyümüş mü kesin tarih belli mi?
lilacs iyi şükür akşama detaylı bilgi yazar sanırım darısı cümlemizin başına allah analı babalı büyütsün ilk bebeğimizi

azooo beni haberleşme kordinatörü mü ilan ettin peki o saman herkes numarasını yazsın bana nazo,aslı,sen,babuş,dünyam nosu var bende gerisi yokkk bunlar doğurursa bilgim olacak inşallah ama gerisi hak getire bana nolarınızı yazın kızlarr :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ayssss utandırma beni dünür :utan: Öperim iyi bak kendine afiyet bal şeker olsun şimdiden

azooo beni haberleşme kordinatörü mü ilan ettin peki o saman herkes numarasını yazsın bana nazo,aslı,sen,babuş,dünyam nosu var bende gerisi yokkk bunlar doğurursa bilgim olacak inşallah ama gerisi hak getire bana nolarınızı yazın kızlarr :D

Temam benimkisi var dime okayyy :D sen de bana yolla da doğurursam msj atam sana sen haberi verirsin :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayssss utandırma beni dünür :utan: Öperim iyi bak kendine afiyet bal şeker olsun şimdiden

Temam benimkisi var dime okayyy :D sen de bana yolla da doğurursam msj atam sana sen haberi verirsin :)

ivet var anacığım ama senin değil annenin nosu var bende :D ordan atabilirim msj yazmayı biliyo demi benim annem bilmiyoda sadece okuyabiliyo telde arar filan ona göre kızçeler doğuran msj çektirsin bana haberim olsun flaş haber gecede olsa 2-3 çekin msj nete girer o saatte yazarım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

kakaolu muhallebi yappp ev yapımı ama puding değil oohhh misss sonrada otur bi güsel yeee :D

canım geçmiş olsun annenin önemli bişeyi yoktur inşallah sen anlat adayı napıyo nasıl büyümüş mü kesin tarih belli mi?
lilacs iyi şükür akşama detaylı bilgi yazar sanırım darısı cümlemizin başına allah analı babalı büyütsün ilk bebeğimizi

Saolun kızlar, çok teşekkürler.Annem şimdi iyi hamdolsun.Annemin dişiyle karışık boğazı ağrıyodu 2 gündür,yemek filan yiyemiyodu.Bugün doktora götürdüm.Meğer kanal tedavisi yaptırmıştı önceden yarım yamalak yapmış yapan doktor, iltihap olmuş o ağrı yapıyormuş.Röntgen filan çekildi,antibiyotik verdiler iltihap kuruyunca tekrar dişi yapılacak.Hamdolsun önemli bişey çıkmadı.

Benim de kontrolüm vardı bugün sabahtan.Doktorumun da doğumu varmış, bekledik ettik birazcık.Son muayenemizdi ama doğuma girecek diye azıcık baştan savdı bizi.Herşeyiniz iyi dedi hamdolsun.Suyumuz filan yerindeymiş.
Kuzum 3475 gram ve 51.6 cm çıktı.Biraz usg fazla ölçüyor ama en az 3500 gram doğar herhalde dedi.

Doğum 24 ocak saat 08:30 Allah nasip ederse.Tansiyonum 160/80 çıktı ve normal doğum yapman kesin olarak imkansız artık dedi.Ne normal doğum ne epidural sezeryan şansın yok diye son noktayı koydu.Hakkımızda hayırlısı inşallah...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ivet var anacığım ama senin değil annenin nosu var bende :D ordan atabilirim msj yazmayı biliyo demi benim annem bilmiyoda sadece okuyabiliyo telde arar filan ona göre kızçeler doğuran msj çektirsin bana haberim olsun flaş haber gecede olsa 2-3 çekin msj nete girer o saatte yazarım :D

Hee temam, bizim tel ortak zaten benim kendime özel telim yok hamileliğin başından beri kullanmıyorum ama sağlık açısından değil öyle denk geldi şansıma :D
Biliyor msj atmasını, derim ben yazamazsam o yazar.
İyi bari gece de olsa haber veririm bak o zaman :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar