2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahahahah :D İcin sıcak sıcak

dimi yaa ayy agzım sulandı:utan:

neyse dediğin gibi tehlikeli durum yok artık şükür sen yinede dikkat et panik olmadan

güngören kolan hastanesi mükemmel doktorları filan çok ilgili kuşum kuzenim yoğun bakımda 1 hafta kaldı zatureden çok şükür ii ama ölebilirdi o derece hep diyo doktorlar sağolsun bide meltem hastanesi var güngörende ora içinde iyi diyolar cnm benim aman özel hastane olsunda en azından ilgi başka olurr hayırlısı hakkında cnm

öle dünürümm.. kadın basladı işe. bn cıkayım. o temizlerken bende cekmeceleri neyin düzelteyimm bari. arada girer bakarım size.. :utan:
günaydın... Hastaneye gitmeyi bekliyoruz hazırlıklar tamam, size bi bakayım cepten dedim ağlattınız beni.... bize dualar etmişsiniz teşekkürler

cnm benim sen ayırma o tilifonu yanından:D ayyy hadi bi nefeste. bekliyoruz güzel haberciklerini :besik:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar oglumun ismi yok hala :S

Enes Ali diye net karar vermistik. Esim kimse begenmedi diye sogudu isimden ve vazgecti..

Ne yalan soyliyim ben de sogudum valla kimse begenmeyince. Ama baskaların da kendi begendigi ismi koymamızı istemeleri sinirime dokunuyor!

Kaynanam ADEM ismine takmıs durumda. Ben de hiiiiiic ısınamadım o isme nedendir bilinmez.

Esim de benim begendiklerimi kabul etmiyor. Nolucak bu cocugun ismi bilmiyorum..

Esim Hamza Ve Yakup giyip duruyor. Ben de Ömer olsun diyorum ama Yok diyor.

Esim kendi isim bulup koymk istedigi icin fazla ısrar etmiyorum aslında. Baskasının soyledigi ismi koyarsa o zaman kıyameti kopartırım iste! :sinir:

İsim konusu cidden zor iş. Kendi içinize sinen bi isim koyun yavrunuza, başkalarının içine sinenleri değil. Valla benim görümceler rahmetli kayınvalidemin adını koymayı düşünür müsün falan dediler. Ben kesinlikle hayır deyince 1 kez daha başka bir isim de olsa önermeye bile cesaret edemediler sanırım.

günaydın... Hastaneye gitmeyi bekliyoruz hazırlıklar tamam, size bi bakayım cepten dedim ağlattınız beni.... bize dualar etmişsiniz teşekkürler

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Lilacscım :)

günaydın simurcum geçmiş olsun tekrardan toparlayamaya bakın kendinizi bebekler yolda az kaldı umarım gece doğumlarımız başlamaz sersemlikten doğurduğumu anlamam ben :D

Valla ben neden böyleyim anlamadım Leadercım. Bi iyi gibiyim diyom. En fazla 10 dk sonra gene bi halsizlik geliyo üstüme, koluma kaldırmakta zorlanıyorum. Şuan gözlerim bile tembelleşmiş gibi :D Ben de sancıları ve doğumun yaklaştığını anlamıcam gibi hissediyom nedense :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Valla ben neden böyleyim anlamadım Leadercım. Bi iyi gibiyim diyom. En fazla 10 dk sonra gene bi halsizlik geliyo üstüme, koluma kaldırmakta zorlanıyorum. Şuan gözlerim bile tembelleşmiş gibi :D Ben de sancıları ve doğumun yaklaştığını anlamıcam gibi hissediyom nedense :D

gece çok mayışık oluıyorum ve sanki işlevsiz oluyorum kış uykusuna yatmıl heyvanlar gibi:D o yüzden tek dileyim gece sancım başlamasın uykudayken yoksa yandımm

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
İsim konusu cidden zor iş. Kendi içinize sinen bi isim koyun yavrunuza, başkalarının içine sinenleri değil. Valla benim görümceler rahmetli kayınvalidemin adını koymayı düşünür müsün falan dediler. Ben kesinlikle hayır deyince 1 kez daha başka bir isim de olsa önermeye bile cesaret edemediler sanırım.

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah Lilacscım :)

Evet, kendi icime sinen bir isim olsun istiyorum. Buyuklerin soyledigi izimleri istemiyorum! Bu sefer bak benim dedigim oldu diye kabaracaklar.

Zaten esim ikimizin begenmedigi bir ismi koyarsa kesinlikle konusmam onunla uzun bir sure..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

gece çok mayışık oluıyorum ve sanki işlevsiz oluyorum kış uykusuna yatmıl heyvanlar gibi:D o yüzden tek dileyim gece sancım başlamasın uykudayken yoksa yandımm

Ben de sizin aksinize insallah gece baslar die dua ediyorum :D

Zaten tederrutte yatıyorum artık. Uyandıgım zaman wc de surekli peceteye bakıyorum. Bilincim yerinde oluyor yani :D

Gece ve haftasonu olur insallah ki esim evde olsun o gotursun bizi hastaneye yanımızda olsunnnn :(

Gerci esimi uyandırana kadar dogururum herhalde ben :D Ama o da bu aralar tedirgin uyuyor her seslenmemde cevap veriyor bu aralar cunku :D :D Normalde top atsan uyanmaz yani.. :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlarr,,

lilacs canım dualrım seninle..ALLAH yardımcın olsun,sağ salim kavuş bebeğine insallah.her sey yolunda gidecek sen buna inanarak git...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Yahu bu cocugun kafasının oldugu yer cok acıtıyor baskı yapıyor. Doveceeem sonunda sıpayı :sinir: :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

İşte senin o gece için tarif ettiğin hali, şimdi al ve yavaşça şu saat itibariyle benim üzerime bırak ve dursun o öyle 24 saat :D :D

Evet, kendi icime sinen bir isim olsun istiyorum. Buyuklerin soyledigi izimleri istemiyorum! Bu sefer bak benim dedigim oldu diye kabaracaklar.

Zaten esim ikimizin begenmedigi bir ismi koyarsa kesinlikle konusmam onunla uzun bir sure..

Umarım eşin öyle bişe yapmaz Dunyam :( :( Onca zaman taşıdın bin sıkıntıya katlandın, bence ismi sen düşün ve alternatifleri eşine sun. Muhakkah birinden birini beğenecektir. Hayır aklıma isim gelse öneri olarak yazıcam ama bu halsizlik hali, sadece fiziksel değil, zihinsel de etkiledi beni. 3 le 5 i topla desen valla beynim düşünmeye bile üşeniyo :D

Neyse kızlar ben kahvaltı edip geliyorum :)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
İşte senin o gece için tarif ettiğin hali, şimdi al ve yavaşça şu saat itibariyle benim üzerime bırak ve dursun o öyle 24 saat :D :D

Umarım eşin öyle bişe yapmaz Dunyam :( :( Onca zaman taşıdın bin sıkıntıya katlandın, bence ismi sen düşün ve alternatifleri eşine sun. Muhakkah birinden birini beğenecektir. Hayır aklıma isim gelse öneri olarak yazıcam ama bu halsizlik hali, sadece fiziksel değil, zihinsel de etkiledi beni. 3 le 5 i topla desen valla beynim düşünmeye bile üşeniyo :D

Neyse kızlar ben kahvaltı edip geliyorum :)

Evet, kaynanamın yanında da diyorum o kadar sıkıntıyı ben cekiyorum bırak da ben de begeniyim isim diyorum. Zaten kaynanamın begendigi isim konulursa kıyameti kopartırım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben de sizin aksinize insallah gece baslar die dua ediyorum :D

Zaten tederrutte yatıyorum artık. Uyandıgım zaman wc de surekli peceteye bakıyorum. Bilincim yerinde oluyor yani :D

Gece ve haftasonu olur insallah ki esim evde olsun o gotursun bizi hastaneye yanımızda olsunnnn :(

Gerci esimi uyandırana kadar dogururum herhalde ben :D Ama o da bu aralar tedirgin uyuyor her seslenmemde cevap veriyor bu aralar cunku :D :D Normalde top atsan uyanmaz yani.. :D
bide gece gelen doktorlarda mayışık olur anamm ama tabi sen bilirsin eşin götürür yine inşallah

heheh anladım şimdi yorgunluk ve halsizlik durumları yani afiyet olsun cnm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kız hayatım sıranı kaptırdın gördün mü? :D nasip güselim az kaldı 1 hafta 10 güne kadar sende alcan bebeğini kucağına inşallah:ninni:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

canım benimmm yaa senden hbaer almak ne güzel..varya ellerim titriyor şimdi yazarken ne güzel az kaldı yavruna kavuşmaya bol bol dua et canım bizde ediyoruz hayırlı haberler ver inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım hiççç sorun değil sıra :D
bekliyom ben hayırlısıyla gelsin de

kızım senin bu oğlun varya aynı seen doğmaya kendini göstertmeye elletmeye hiç ama hiç niyeti yok anacım :D dediğin gibi hayırlısı ne zaman ise o saman gelsi nazlı bebikin erkekler fazla bekler tezi doğru galiba

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nazoomm taklu annem nörüyon orda sessiz sessiz birazdan iremi bırakmaya gidiyorum die kaçamak yaparsın sen :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın kızlarr,,

Günaydın NAZOŞUM.:)

HAYATIM sana da günaydın :)

Evet, kaynanamın yanında da diyorum o kadar sıkıntıyı ben cekiyorum bırak da ben de begeniyim isim diyorum. Zaten kaynanamın begendigi isim konulursa kıyameti kopartırım..

Yok konulmaz inşallah ama sen daha şimdiden kötü düşünme, isim araştır ve anlamlarıyla birlikte bi liste yap eşine ver.

çocuk daha 38,haftasında napsın :)

38 i tamamladı senin minnoşun Hayatım balımcım, şuan 39. haftasından gün alıyor :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar