2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Akşam arkadaşlar vardı.. Kek, börek ve makarna salatası yaptım (tabiki asistan olarak eşimi kullnarak:)) ama nasıl yorulmuşum ya..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
teşekkürler laylam :)
cnm sen fotografcı tutmus muydun?? egepol alıyo mu acaba.
Akşam arkadaşlar vardı.. Kek, börek ve makarna salatası yaptım (tabiki asistan olarak eşimi kullnarak:)) ama nasıl yorulmuşum ya..

ben bişi yapmadım 3_4 kazak ütülemekten baska ama hala sırtım agrıyo bıcak batar gibi. basım da agrıyodu. cok pis üsütmüsüm:(
iyiki aldırmamışsın cnm

duygu8977
ya bi de kıza yapılan yorumları okusan

boş gebelikte de kürtaj mı oluyo bak bilmiyodum bunu canım
benim bebeğimin kalbi durmuştu :(
hayatımın şokuydu Allah bi daha öyle bi acıyı ne bana ne düşmanım yok ama öyle derler ya kimseye yaşatmasın

evet cnmm iyi kii:lilav:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
iyiki aldırmamışsın cnm

duygu8977
ya bi de kıza yapılan yorumları okusan

boş gebelikte de kürtaj mı oluyo bak bilmiyodum bunu canım
benim bebeğimin kalbi durmuştu :(
hayatımın şokuydu Allah bi daha öyle bi acıyı ne bana ne düşmanım yok ama öyle derler ya kimseye yaşatmasın

evet canım, kese vardı ama kalp atışı yoktu.. Çok üzülmüştüm..
Allahın takdiri nasip değilmiş demekki..
Allahım bebişlerimize sağlıkla kavuştursun..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yarın evde temizlik var..
Allahtan güvendiğim bir abla varda işleri çok güzel yapıyor..
Salon vitrini, halılar, duvarlar, camlar silinecek.. 2 gün sürer bu işler.
Çarşambada mutfağı temizler. İnşallah diyeyim:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yarın evde temizlik var..
Allahtan güvendiğim bir abla varda işleri çok güzel yapıyor..
Salon vitrini, halılar, duvarlar, camlar silinecek.. 2 gün sürer bu işler.
Çarşambada mutfağı temizler. İnşallah diyeyim:)

bizdede var yarın:D saatt 10 da gel dedim gec degil mi dedi. ona kalsa 8de gelcek.bilmiyo bana 10 bile erken:acep:
olsun yarın yaparım kendime :)

kız kazağın nesini ütüledin anlamadım

e onlarda kırısıyo:acep: ben atlet, sweet, kazak,pantolon tshirt falan hepsini ütülüyom. ilk baslarda nevresimde ütülüyodum ama simdi cokk sıkısmadıysa makinede ütülemiyorum. bide camasırların ortasına basıyom mikrop öldürüyo diolar ya o yüzden.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bizdede var yarın:D saatt 10 da gel dedim gec degil mi dedi. ona kalsa 8de gelcek.bilmiyo bana 10 bile erken:acep:

e onlarda kırısıyo:acep: ben atlet, sweet, kazak,pantolon tshirt falan hepsini ütülüyom. ilk baslarda nevresimde ütülüyodum ama simdi cokk sıkısmadıysa makinede ütülemiyorum. bide camasırların ortasına basıyom mikrop öldürüyo diolar ya o yüzden.

benimki 8.30 da gelcek, akşam 4'e kadar yapar...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
iççamaşırı, havlu, nevresim vs. tabii ki ütülüyorum ütüsüz olur mu
ama kazak garibime gitti kırışmaz yani

işte ben havlu nevresim ütülemiyorum. havlular hiç kırısmıyo. nevresimi hamilelik itibariyle bıraktım. tek basına yıkıyorum nerdeyyse kırısmasın diye. ama bizim kazaklar kırısıyo:mendil:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kız havlu asıl ütüle de mikropları ölsün
nası kazak sizinkiler naylon dandik mi :p :D

bi tane naylon var. polyester akrilik.. bi o kırısmıyo:D kotonların hepsi kırısıyo cnm. ama içlerinde elastan yok ondan belki. benimkiler kırısmıyo hep likralı ,kocişinkiler kırısıyo. kız kırısmıcak olsa bilmezmiyim o kadar kumas egitimi verdiler sözümona ama yok. görümcemin bi asma teknigi var ama benim basarmadıgım. o hiç ütü yapmıyo kumas ne olursa olsun. ütülü gibi:sok:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
ya demetcim seni fazla göremiyoruz..İyiisn demi. Kalple ilgili sorunun nasıl, iyisindir inşalalh.

iiyim tanselcimm saolasın..evet çok şükür iileştimm..karnım benim çok büyümedi bebişin baskısından oluoumuş birasda çarpıntım ama çok şükür daha ii herşeyy..genelde akşamları girioum canım ya ondan görmüorsundur:lilav:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
e öğrensene tekniğini

ben kaçıyo ayaklarım yine file bağladı yatayım bariii
öptüm sizi

ii geceler cnm .accık yukarı kaldır ayagını yatt :lilav:

gösterdi daha bize ilk yemege geldiginde ama benim yaptıgım öle olmadı:sok: makineye de katlayarak atıyo galiba anlamadım:acep:

egepol ün kendi fotocusu varmış
15 poz çekiyor diyolar, cd de veriyorlarmış. dışardan kabul etmiyorlar diye biliyorum ama sormadım.

hımmmm, bi o eksikti yaf :D

öle yazıyo valla at sen cantaya:D yaa var mıymıs fotografcı. bende sormadım. neyse dogurmazsam cuma sorarım o zaman:D

bende cıkıyorumm.. sırtıma bişi giriyo cıkıyo. bide gögsümün tam ortasına. uyuyayım bari. lilacss cımm beklemedeyiz yarınn cnmm.. ayy bebişi de cok merak ettim. nası bişi olcak acaba:huhuu::huhuu: kıyamamm en cok sana ii uykular yat dinlen iice. hadi ii geceler kızlarrr:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarrrrr:beyazbayrak::beyazbayrak:
çok zor uyandım bugün heryer bembeyaz kar nasılsa doldurmuş geceden sabaha:D
ayy lilacs bugün allahın izniyle doğuruyor dün gece aklıma geldikçe dua ettim rabbim hayırla kurtarsın inşallah onuda bebeğinide...topiğimizin ilk bebeği yaaa şaka gibi:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlarrrrr:beyazbayrak::beyazbayrak:
çok zor uyandım bugün heryer bembeyaz kar nasılsa doldurmuş geceden sabaha:D
ayy lilacs bugün allahın izniyle doğuruyor dün gece aklıma geldikçe dua ettim rabbim hayırla kurtarsın inşallah onuda bebeğinide...topiğimizin ilk bebeği yaaa şaka gibi:D

günaydın aslıcann bende dün gece çok dua ettim inşallah canı yanmadan tez zamanda kurtulur bebeğini kucağına alır çok heyecanlı yaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın aslıcann bende dün gece çok dua ettim inşallah canı yanmadan tez zamanda kurtulur bebeğini kucağına alır çok heyecanlı yaaa

günaydın canımm benim ayy evet yaa nasıl heycanlıdır bizzat kendisi biz böyleysek :D:Drabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah..naptın canım dün dinlenebildinmi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar