2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
banada eşim hep aslı kocaman göbeğin var bak zor yürüyorsun artık paytak paytak ördek gibi vs iğrenç espri anlayışıyla yaklaşıyordu dün doktora gittiğimizde bir kadın vardı nst sırasında kadıncağız 5 aylık hamileymiş ama sanarsınız içinde kalmış 15 aylık hamile:D:Dbir kolundan kocası tuttu diğerinden anasıydı sanırsam odaya zor yürüdü ayyyy dedi eşim bu ne aman allahım yaa deidm gördünmü sen yanında tığ gibi delikanlı kaldın diyorrr haa dedim şöyle sadete gel:D:D/COLOR]

esim de bana kadir abi diyo haklı olarakk. altımda onun sortu göbek meydanda ıhlaya ıhlaya dolanıyom evde. yeme artık yeme yattıgın yerden kalkamıyosun diyo ama o dedikce benim yiyesim geliyo:D allah tan baskasının yanında böle demiyo yok az aldı ecrin diyo kapanıyo konu:D bizim hastahanede de o kadar fit gebeler var kii yüüm kızarıyo gördükce:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Allah Allah.. Yediğin bişeymi dokundu..
ekmeğin arasına tuzlu peynir koysan biraz atıştırsan iyi gelirmiki..

şimdi netten araştırıyorum daha önce reflü gastrit ünser hastalarında görülürmüş bunların hepsi bende mevcuttu hatta hamilelikten önce 2 ay tedavi görmüştüm hamileliğin son dönemi miğdenin sıkışmasına neden oluyor oda bunları tetikliyormuş

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

göbüşünü yirim nezoşa söle tartamıyo bu kızı en az 3200 gözüküyo burdan maşalalh

koltukalra gelince gayet ii olmuş değiştirme bence

gözüküyo demi kızz. bencede siskolasmıs olmalı benim kızım. bu göbekten 2 .5 kiloluk kız cıkar mı hiç. en az 3 o. yarın daha dikkatlii tarrtt nezoss dicem cocugumun karizmasıyla oynuyosun:ninni:

ii degiştirmiyorum o zaman nahada bıraktım böle:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
esim de bana kadir abi diyo haklı olarakk. altımda onun sortu göbek meydanda ıhlaya ıhlaya dolanıyom evde. yeme artık yeme yattıgın yerden kalkamıyosun diyo ama o dedikce benim yiyesim geliyo:D allah tan baskasının yanında böle demiyo yok az aldı ecrin diyo kapanıyo konu:D bizim hastahanede de o kadar fit gebeler var kii yüüm kızarıyo gördükce:D

Geçen markette benim gizlice resmimi çekmiş eşim..
Minik kuşa benziyorsun dedi, bacaklar ince göbekli.. ayy ben başaldım ağlamaya.. Aslında garibim tatlı talı şaka yapıyordum. yok biha demem felan dedi.. Şimdi bana hep iltifat halinde:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

şimdi netten araştırıyorum daha önce reflü gastrit ünser hastalarında görülürmüş bunların hepsi bende mevcuttu hatta hamilelikten önce 2 ay tedavi görmüştüm hamileliğin son dönemi miğdenin sıkışmasına neden oluyor oda bunları tetikliyormuş

Doğrudur LAYLAM..
Ben sürekli Renni içiyorum.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben beğendim..
sen şu koltuklarla çok oynama, Allah korusun sıkıntı çıkmasın şimdi..

bıraktım cnm. olmamıs desenizz duramaz degiştirirdim ama:D evet zorlamıyım kızda bugün bi sükunet var zati. sakin sakin dönüyo , bi titresiyo bişi oluyo. zorlamıyım kızcemi zaten cok ütüm var. ütü yapayım ben.. kaybolan yüzügü bulamadım hala onuda arıyım evde bi yandan. esim kadın gelmeden bul evde oldugunu düsünüyosan dedi. ufff bulurum insallahh:eek:ys:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ne güsel keşke öle dese benim herifim bas bas bağırıyo yemiyosun oğlum küçücük kaldı senin yüzünden bilmem neee 6,5-7 kg alaraktan rekor bende bu halim ıhh tıss fıss dolaşıyorumm evde bilmiyorum sizleri toplamda benden az kg dasınız onu biliyorumda birden vucutta 10-15 kg ağırlık zor olsa gerek diye düşünüyorum ama bünye meselesi normal şartlarda bu yememe benim min 20kg almam lazımdı ama alamıyorum olmuyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Geçen markette benim gizlice resmimi çekmiş eşim..
Minik kuşa benziyorsun dedi, bacaklar ince göbekli.. ayy ben başaldım ağlamaya.. Aslında garibim tatlı talı şaka yapıyordum. yok biha demem felan dedi.. Şimdi bana hep iltifat halinde:)

benimm üst bacaklarım ve popomda dolgunlastıı maalisiff:eek:ys: ince bacaklı ve göbekli olsam mutlu olurdum:D buara sislik te var galiba. ayyy bak hatırladım dün kayınvalidem bacakların cok kalınlasmıs masallah dedi :sinir: daha öncede dogurana kadar benim gibi olcan demişti:sinir::sinir: aramızda en az 15 cm ve 40 yas var . nasıl onun gibi olabilirim acaba:sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Doğrudur LAYLAM..
Ben sürekli Renni içiyorum.

ahanda laylamda benim gibi demek ben geçen haftalarda fena oldum tanselim artık içimde yediğim hiçbişi durmaz oldu mide yanmasından kusa kusa bir hal oldum 3 gece wc de sabahladım yeminle doktora anlattım rennie filan fayda etmiyo artık içim dışıma çıktı dedim aa o zaman derhal pulcet die bir hap yazıyorum onu kullan bişeyin kalmıycak dedi daha öncesinde gastrid olan insanlarda hamilelikte çok oluyomuş bu ekşime ve hiç geçmiyomuş o ilaçsız ama şükür çok rahatım şiddetle tavsiye ediyorum herkeşlere b sınıfı kategoride

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet müdahale ederdi ii dr ama işte kaknem :sinir: :sinir:

yok ters gidemem şu an doğurayım senin ben aodlajdlajfıahfaıf deyip oğlumu alıp kaçcem :D

hahahah tıfıl hahahahah evet tipsiz uyuz

ecrin kız bu arada sana oy verdimm bana kömür yolla :kahkaha:

kız fazla bakmayaydın altayın sıfatsız suratına kaknem kaknem gıcık suratlı herif alemin yakışıklısı dedim oğluna bak altaya baktıysan ona benzemesin kız :acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ne güsel keşke öle dese benim herifim bas bas bağırıyo yemiyosun oğlum küçücük kaldı senin yüzünden bilmem neee 6,5-7 kg alaraktan rekor bende bu halim ıhh tıss fıss dolaşıyorumm evde bilmiyorum sizleri toplamda benden az kg dasınız onu biliyorumda birden vucutta 10-15 kg ağırlık zor olsa gerek diye düşünüyorum ama bünye meselesi normal şartlarda bu yememe benim min 20kg almam lazımdı ama alamıyorum olmuyo

kız nasıl öle desin bana. istahım cok acık masallahh.. aslanlar gibi 16 kg yu da aldım. ama adam baktı cocuk kus kadar sende yeme artık diyo:D
yuuuuuuuuuu maşallah o nası karın kızzzzzzzzzzzz
nsteden kalktım bi tane hamile geldi
karnını bi açtı şok oldum
yanındaki kadın ne kadrlık dedi bana sonlardayım dedim aa ne kadar küçük aylık gibi duruyo dedi

yok ters gidemem şu an doğurayım senin ben aodlajdlajfıahfaıf deyip oğlumu alıp kaçcem :D

ecrin kız bu arada sana oy verdimm bana kömür yolla :kahkaha:
aslında ben ikiz tasıyorum, sakladım sizden ondan bu kadar büyük:D
yollayayımm kızz istedigin kömür olsun.. mangal mı istersin soba mı?gecen yazıyodu asagıda haps kackını bi adam kamyonun önünde durmus devlet kömürü yazmıs. sandım ki bedava. aa kömür dagıtıyolar ne hoss dicektimm kiii torbası 8 tl yazıyo:S normali ne kadar acaba? ordan alam sana bi posett.. haydii hanımlarr oylamaynn kalmasınn.. oylarınızıı bana verirsenizz kıslıkk kömürünüzz benden:D

ahahahahhahh öle yapp al kacc. sey geldi aklıma maskeli 5 ler demiydii. optige benzeyenn minik celimsiz bi adamm kafalarına en son bişi atıpp kacıyodu yaa hareket yapma hareketin allahını görürsünn diyee:cokkomik:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ahanda laylamda benim gibi demek ben geçen haftalarda fena oldum tanselim artık içimde yediğim hiçbişi durmaz oldu mide yanmasından kusa kusa bir hal oldum 3 gece wc de sabahladım yeminle doktora anlattım rennie filan fayda etmiyo artık içim dışıma çıktı dedim aa o zaman derhal pulcet die bir hap yazıyorum onu kullan bişeyin kalmıycak dedi daha öncesinde gastrid olan insanlarda hamilelikte çok oluyomuş bu ekşime ve hiç geçmiyomuş o ilaçsız ama şükür çok rahatım şiddetle tavsiye ediyorum herkeşlere b sınıfı kategoride

haaah sen beni anlarsın tubişim çıkarttığın bişey değil bebekte kasılıp kalıyor benim doktora söyledim değişik bi hap verdi hiç faydası olmadı pikecim famodin iyi geliyor dedi denedim gerçekten çok faydası oldu gece çok huzurlu uyudum onuda sürekli içmek istemiyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kız nasıl öle desin bana. istahım cok acık masallahh.. aslanlar gibi 16 kg yu da aldım. ama adam baktı cocuk kus kadar sende yeme artık diyo:D

aslında ben ikiz tasıyorum, sakladım sizden ondan bu kadar büyük:D
yollayayımm kızz istedigin kömür olsun.. mangal mı istersin soba mı?gecen yazıyodu asagıda haps kackını bi adam kamyonun önünde durmus devlet kömürü yazmıs. sandım ki bedava. aa kömür dagıtıyolar ne hoss dicektimm kiii torbası 8 tl yazıyo:S normali ne kadar acaba? ordan alam sana bi posett.. haydii hanımlarr oylamaynn kalmasınn.. oylarınızıı bana verirsenizz kıslıkk kömürünüzz benden:D

ahahahahhahh öle yapp al kacc. sey geldi aklıma maskeli 5 ler demiydii. optige benzeyenn minik celimsiz bi adamm kafalarına en son bişi atıpp kacıyodu yaa hareket yapma hareketin allahını görürsünn diyee:cokkomik:
bende verdim oyumu hayırlı olsun kazanmadan gelme topiğe:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ahanda niloşla( mannak) resmimi koyayım son durumumuz bakın hee alıntı yapmayın benim için sorun değilde kızçe rahatsız olabülüüü silcem sonra onu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar