2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
evet ya çok insafsızlar. ama bize şöyle yılda bir hızdan ceza gelmezse akıllanmayız. müstahaktır :D

leader odan çok cici olmuş

dünyam doğurmuş mu?

hayatım sen de doğurcan gidip, benden dimesi :ajan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

teşekkür ederim pikecim beğenmene sevindim

yani senin yüzünden o zaman sen ödüyeceksin parayı adamın suçu yok:)şaka şaka bununla geçmiş olsun

çıkacağı varmış kuzum. sağlık, sıhhat problemi olmasın da. ev ekonomisi benim ellerimden öptüğü için ben ödüycem bi anlamda. 15 gün içinde ödersek %25 indirim varmış. maaşı alınca pazartesi yatırcaz artık

deme öyle deme öyle (fatmagül'ün abisi gibi)

haha hasta kocam da kaç gündür bunu yapıyor. boğacam bir gün görecek. fatmagülün abisi kesildiniz başıma :sinir:

nihahaha doğuracaksın kızım, sen doğurmuycan da ben mi doğurcam. hoş artık ben de doğursam fena olmaz dimi yaaaa -rgulu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet ya çok insafsızlar. ama bize şöyle yılda bir hızdan ceza gelmezse akıllanmayız. müstahaktır :D

leader odan çok cici olmuş

dünyam doğurmuş mu?

hayatım sen de doğurcan gidip, benden dimesi :ajan:
sağol cnm benim banada öle geliyo hayatım bugün gidici gibi saçları düşünüyo halen atın şeysi gibiymiş her hali güseldir bacımın tepeden bi at kuyruğu yap gyet şık
doğurabilirsin artık :D

ahh ahhh keşke verebilsem maşallah bi saç var atın şeysi kadar
maşallah ne güsel gür işte o saman bir git fönlet ne diyim bacımmm yada şöle bi topuz yap doğumdada dağılsa bişi olmaz dağınık topuz olur ciks durur -ayse
deme öyle deme öyle (fatmagül'ün abisi gibi)

aaa sen yemeğini ye nereye gitsen gelcik oo

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben genel olarak asabi depresif ve içe dönük oldum bu ara. son aylarda ruhsal degişimler olabilir diyor ama bunu mu kastediyor bilemiyorum:utan:
sorma yani o ruhsal dalgalanmaları:D

herhalde bunları diyolar sekercim...hormonlar iste, pek yüzvermeye gelmiyolar yani..ehehhh..-rgulu deliye baglamak lazım belkim...

pikem diğer odalarında o odadan bir farkı yok ki ev 70 m2 ama 3+1 nasıl :D hayal et bi balkon yok öle düşün

tatlım siz mutlu, mesut olunda insallah genis bi evinizde olur merak etme.. olsun böylede cok güzel olmus hiç dert etme bence....

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Dunyam80 doğurdu okumadın mı face e yazmış dediğimi?
Cepten bağlanmış.

Yok dogurmadım daha. Acılma varmıs dogum basladı dedi ebe. Ama dun geceden beri oyle fazla sancım olmadıgı icin gitmedik hastaneye tekrar.
suan gene basladı kasıklarımdaki agrı adet sancısı gibi.

Ebe 1-2 gune dogurursun dedi ama bilmiyorum nolucak.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Cepten bağlanmış.

anammm kızz görüonuz mu sız daha bakın öle yeliz msj atmadı arayamıyom da kocası bizi bilmiyo tühhh maşallah diyelim o saman allah analı babalı büyütsün topiğimizin ilk bebeği dünyaya geldi yehuuuuuuuuuu:sila::foto:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:ayk::ayk::ayk: ve ben çok depresifim bu yüzden :(

Seni anlıyorum, bende de hiç olmayan endişeler başladı..."nasıl anne olucam vs.." bi dolu soru...Düşünüp düşünüp tırsıyorum...Hep annemin çocuğu olmaya alışmışım, anne olmak fikrinin gerçekliğini yeni idrak ettim :D Biraz geç oldu :eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Cepten bağlanmış.

aaaaaaaa... okumadım kızz.. didim ya az önce gecmişe bakmıstım halbusiii dünyamdan haber yok didimm. niye diminizz bana niyeee-rgulu-rgulu teyy masallahh nasılmıss, kac gr boyu kacc, normal mii, sezos mu, esmer mi sarısın mı, agrılı mı agrısız mı...:ninni::ninni:

tamam gönüll rahatlıgıynan dogurabilirim artıkınn. bekleyin yarın sabah dr a gidicem yaa dogurup ta gelicem:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yok dogurmadım daha. Acılma varmıs dogum basladı dedi ebe. Ama dun geceden beri oyle fazla sancım olmadıgı icin gitmedik hastaneye tekrar.

yanlıss alarmmmmm:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Aboooo kız o zaman niye yazdın "2 hafta daha duramadın oğlum" diye :D Benim gibi bir sazan o yazıyı gördüğünde otomatikman doğurdun sanar :D
Hadi hayırlısı bakalım başlamış doğum, Allah yardımcın olsun canım, bir avazda kurtul inşallah, inan çok heyecanlıyım okuduğumdan beri.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aaaaaaaa... okumadım kızz.. didim ya az önce gecmişe bakmıstım halbusiii dünyamdan haber yok didimm. niye diminizz bana niyeee-rgulu-rgulu teyy masallahh nasılmıss, kac gr boyu kacc, normal mii, sezos mu, esmer mi sarısın mı, agrılı mı agrısız mı...:ninni::ninni:

tamam gönüll rahatlıgıynan dogurabilirim artıkınn. bekleyin yarın sabah dr a gidicem yaa dogurup ta gelicem:D

Heheheheh yok az daha bekle :D

Kız nerelerdesin, nasılsın?:gulbis: özlemedin mi beni hic konusamıyos ne zamandır? -gozluk

Canım ben giriyorum hergün sen nerelerdesin :D Özledim tabisi Son durumlar nasıl iyi misin? Bi yaramazlık yok demi?

Ben bir yandan yazıyorum buraya, bi yandan da arada kalkıp yer siliyorum :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Hadi bi avazda dogurursun insallah...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tamam tamamm aynı hevesle devam edinn kursagınızda kalmasın. ben dogurcam yarın yapcam acılısı sırf lilacs ı rahatltmak içinn.. kendim sıkıldıgımdan degil yani:D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Aboooo kız o zaman niye yazdın "2 hafta daha duramadın oğlum" diye :D Benim gibi bir sazan o yazıyı gördüğünde otomatikman doğurdun sanar :D
Hadi hayırlısı bakalım başlamış doğum, Allah yardımcın olsun canım, bir avazda kurtul inşallah, inan çok heyecanlıyım okuduğumdan beri.

Ebe geliyo diyince yazdım ben de sabredemedin diye :D
İnsallah hayırlısıyla dogururum da rahatlarım artık..

Zaten dogumum olursa tubis e mesaj atar ya da face e girer haber veririm mutlaka.

Aksamı bekliyoruz tekrar gitmek icin ama agrım basladı gene belki de gideriz 1-2 saate kadar gene doktora. Ay bilmiyorum napıcam yaa..

dun geceden beri uykusuzum 2 saatlik uykuyla ayaktayım suan. Gozlerim portlemis durumda. PAnik sevinc heycan cok karısık duygular icerisindeyim suan :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar