süperr yaa koptum
:kahkaha:
iremi yirim ben kocuman olmuş olmasaydı onada alırdık ama onun odası çok daha kokoş ve güsel bizde sizleri öperiz efendim küçük kızda dahilys:
aynen babuş işte bende öle planladım montajcılar gittikten sonra ama odanın içi dar olduğu için yatak dönmüyo sökülüp tekrar yeniden monte edilmesi lasım akılsız kafam adamlar burdayken gözlerim nereye bakıyosa sıgmaz die düşündüm ama sığıyo 3-4 cmde arada mesafe kalıo gardırobu beşiğin durduğu yere çamaşırlığıda gardırobun durduğu yere koyacaktm bu akşam annemlerin daireye marangoz gelcek
bilsem becerecek sökürteyim ona o şekilde düzenleyelim ama bilmiyorum babuş :acep:
beğenmene sevindim kulpları alabilirsin tabi benim çocukluğumun en sevdiğim çizgi filmi bir şirinler 2 taş devri[I
hazırladım canım çantayı yerleştirdim yine küçük valize sığmadı yaaa bi tane de sırt çantasına koydum -rgulu
sapol canım benimm
oda da olmuş artık sıkma canını tatlım
evet canım nst+kontrol
sapol canım sana da kolay gelsin
sağol canımm
sağol canım inşallah
sana da hayırlı haberler inşallahh
ay aklımda doğumdan başka bişi yok kitap hayatta okuyamam okusam sa anlamam
ben de şimdi ablamın getirdiklerini yıkıyorum
kıl tüy de bitti çantam da hazır
oda da hazır
ay daha size odayı eklemedim
bi tek oğlum eksik Rabbim sağlıkla oğlumu da verirse kucağıma hayattan daha ne isterim ki sağlık sağlık sağlık...
günaydın kızlar
günaydın kızlar
Canımcım odanızı güzel günlerde kullanın.
benimde mobilya büyük olmuştu odama, mecburen oyuncak dolabını alamadımÇok şekerdi ama odanın dar olmasınıda istemedim..
3te canım hazırım şu an bi tek saçlarım fönsüz
dünyam
doğum başlamış, hadi hayırlısıinşallah sağ salim kucağına alırsın...
hayatım güzel haberlerle gel kontroldenben de ya bugün ya yarın son kontrole gidecem
leader mobilyaların gelmiş sonunda, güle güle kullan, benimkini odaya sığdırana kadar akla karayı seçtik
ayy hayatım kız ben senden fena heyecan yaptım içimden geçeni söliyim mi çantalarını ayarla gel yatış yapalım diycek gibi hissediyorum sankim yada 1 hafta daha sarkıtmaya çalışcak bay kara kartal hayırlısı olsun inşallah güsel haberlerle gell3te canım hazırım şu an bi tek saçlarım fönsüz
günaydın kızlar. dün bütün gece rüyamda kıza oda yaptım ne alakaysa. pembe boya aradım durdum ama bulamadım. en son birine makyaj yaparken uyandım.. kitchım acıkta kalmısD:
dünyam dan ses cıkmamıs bi daha iidir insallah.. cok heyecanlandım aksamdan berii.
leaderimm odanızz cok güzel olmuss cnmm bayıldım mobilyalarına. ii günlerde kullansınn kuzucukk
nazocumm kolayy gelsin sana da
hayatım sen hastaneye mi gidiyosunn?
baska unuttugum var mı acep?? yok heralde. ayy bi garibim bugün yine:sinir:
Günaydın LAYLAM...
günaylın layloşşş
3te canım hazırım şu an bi tek saçlarım fönsüz
günaydııııııııııııııın,
290 liralık bir ceza tebligatıyla uyandım. cin gibiyim şuanda
teşekkür ederim pikecimm günaydın bu arada evet yelizin nişanı gelmiş hayırlısıyla alsın kucağına inşallah
sağol cnm benim sığmıyoki anacım odaya bide yanlış dizayn edince kafada sonu böle oldu işte bakalım şekil değiştrmem kendi kendime mümkün değil ama bakcam artık
günaydın kızlar
ablam planlı gitmişti doğuma suni sancı
fönlü süslü kokoşş
doğumdan bi çıktı cadı gibi saçını başını yolmuştöbe töbee
günaydııııııııııııııın,
günaydın hayırdır ne cezası?
Kızlar bugun 7 de kan geldi birazcık peceteye az once doktora gittik. Sancım cıktı 1 cm ve dogum baslamıs dedi ebe. silinme var rahimde incelme var dedi ne demekse artık.. usg de 38 haftalık cıktı. Suan evdeyim sancı bekliyoruz bakalım nolucak.. Dua edin benim icin..
dün nihayet akşam 6 ya geliyodu mobilyayı getirdiler montajını yaptılar ama sinir olduğum bi durum var adamlar mobilyaları korumalı bir şekilde sargılı getirmemişlerdi ve malum ev o kadar dar ve apartman merdivenleri o kadar dönemeçli olunca vura vura getirdiler mobilyaları ufak tefek çizikler ve vuruklar var :sinir: odada bu kadar dar duracağını hiç tahmin etmemiştim dip dibe mobilya dönenecek alan kalmadımobilyayı kuran adamlar gittikten sonrada aklıma bişi geldi odayı ferahlatcak ama odada yatağı döndüremedik montaj edilmeden önce demem gerekirdi sinir olduğumla kaldım oğlumun odasını silip temizledikten sonra yatağını öylesine bir kurup düzenledim doğuma yakın yıkıycam örtülerini filan çünkü beyazz kurum filan gelir üstüne yine batmasın dedik annemle resimleri ekliyim
Ekli dosyayı görüntüle 10237
Ekli dosyayı görüntüle 10238
Ekli dosyayı görüntüle 10239
Ekli dosyayı görüntüle 10240
Ekli dosyayı görüntüle 10241
kızlar ben kaçıyom
malum dr kontrolü var
kıl tüy operasyonu yapayım
korkuyom yatırcak diye kalmıyım sonra böleee
çantam bile hazır değil onu yerleştireyim barimmm
dua edin bana kontrolüm iiyi geçsin
öptüm hepinizi :heyo:
ben genel olarak asabi depresif ve içe dönük oldum bu ara. son aylarda ruhsal degişimler olabilir diyor ama bunu mu kastediyor bilemiyorumKızlar su son zamanlarda ruh halim cok dalgalanıyor bazen cok ice dönük ve depresif olabiliyorum, burda yanlız olmamda pek iyi gelmiyor acıkcası... neyse annemin gelis tarihini öne aldırdım, bu cumartesi insallah geliyor... oleyyyyyy
ayy hayatım kız ben senden fena heyecan yaptım içimden geçeni söliyim mi çantalarını ayarla gel yatış yapalım diycek gibi hissediyorum sankim yada 1 hafta daha sarkıtmaya çalışcak bay kara kartal hayırlısı olsun inşallah güsel haberlerle gell
sağol dünür mobilyalar güselde mobilyayı gösterecek geniş oda lasım yokk idare etcek oğluşumda bende
hayır olsun canım
kontrole canım ama sanki bana yat dicek gibi geliyo
fönlü süslü kokoşş
bencede gerek yok ama kendin bi şekil ver geçici yeterli bencehayır olsun canım
kontrole canım ama sanki bana yat dicek gibi geliyo
fönlü süslü kokoşş
günaydııııııııııııııın,