2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

süperr yaa koptum :D

:kahkaha:

iremi yirim ben kocuman olmuş olmasaydı onada alırdık ama onun odası çok daha kokoş ve güsel bizde sizleri öperiz efendim küçük kızda dahil :eek:ys:

aynen babuş işte bende öle planladım montajcılar gittikten sonra ama odanın içi dar olduğu için yatak dönmüyo sökülüp tekrar yeniden monte edilmesi lasım akılsız kafam adamlar burdayken gözlerim nereye bakıyosa sıgmaz die düşündüm ama sığıyo 3-4 cmde arada mesafe kalıo gardırobu beşiğin durduğu yere çamaşırlığıda gardırobun durduğu yere koyacaktm bu akşam annemlerin daireye marangoz gelcek
bilsem becerecek sökürteyim ona o şekilde düzenleyelim ama bilmiyorum babuş :acep:
beğenmene sevindim kulpları alabilirsin tabi benim çocukluğumun en sevdiğim çizgi filmi bir şirinler 2 taş devri[I

Canımcım odanızı güzel günlerde kullanın.
benimde mobilya büyük olmuştu odama, mecburen oyuncak dolabını alamadım:(Çok şekerdi ama odanın dar olmasınıda istemedim..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hazırladım canım çantayı yerleştirdim yine küçük valize sığmadı yaaa bi tane de sırt çantasına koydum -rgulu

sapol canım benimm
oda da olmuş artık sıkma canını tatlım

evet canım nst+kontrol :ates:

sapol canım sana da kolay gelsin

sağol canımm

sağol canım inşallah
sana da hayırlı haberler inşallahh

ay aklımda doğumdan başka bişi yok kitap hayatta okuyamam okusam sa anlamam :D
ben de şimdi ablamın getirdiklerini yıkıyorum

kıl tüy de bitti çantam da hazır
oda da hazır
ay daha size odayı eklemedim
bi tek oğlum eksik Rabbim sağlıkla oğlumu da verirse kucağıma hayattan daha ne isterim ki sağlık sağlık sağlık...

kaçta randevun herşeyini hazır ette öle git hayatım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kızlar. dün bütün gece rüyamda kıza oda yaptım ne alakaysa. pembe boya aradım durdum ama bulamadım. en son birine makyaj yaparken uyandım.. kitchım acıkta kalmısD:

dünyam dan ses cıkmamıs bi daha iidir insallah.. cok heyecanlandım aksamdan berii.

leaderimm odanızz cok güzel olmuss cnmm bayıldım mobilyalarına. ii günlerde kullansınn kuzucukk:utan:

nazocumm kolayy gelsin sana da:semsiye:

hayatım sen hastaneye mi gidiyosunn?

baska unuttugum var mı acep?? yok heralde. ayy bi garibim bugün yine:sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar

günaylın layloşşş
Canımcım odanızı güzel günlerde kullanın.
benimde mobilya büyük olmuştu odama, mecburen oyuncak dolabını alamadım:(Çok şekerdi ama odanın dar olmasınıda istemedim..

cnm oda oda değilki kiler gibi ufacık bişi sığmıyo çamaşırlıkla karyola yetecekti ama annemle eşim bu çocuğun hiçmi asılcak şeyi olamayacak dediler ve o tek kapılı gardırobu yaptırdılar ne diyim gözüm alışcak ama ortalık tam bir mobilya yığını oldu :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar su son zamanlarda ruh halim cok dalgalanıyor bazen cok ice dönük ve depresif olabiliyorum, burda yanlız olmamda pek iyi gelmiyor acıkcası... neyse annemin gelis tarihini öne aldırdım, bu cumartesi insallah geliyor... oleyyyyyy:huhuu::huhuu:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
dünyam
doğum başlamış, hadi hayırlısı :) inşallah sağ salim kucağına alırsın...

hayatım güzel haberlerle gel kontrolden :) ben de ya bugün ya yarın son kontrole gidecem :D

leader mobilyaların gelmiş sonunda, güle güle kullan, benimkini odaya sığdırana kadar akla karayı seçtik :D

Dün eşimle akşam oturuyoruz, bi anada döndüm adama dedimki lilacs pazartesi doğuma gidicek çok heyecanlıyım.. Eşim yüzüme garip garip baktı. Ya dedim tanımasamda hepsi bi anda yakınım oldu:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
3te canım hazırım şu an bi tek saçlarım fönsüz :D
ayy hayatım kız ben senden fena heyecan yaptım içimden geçeni söliyim mi çantalarını ayarla gel yatış yapalım diycek gibi hissediyorum sankim yada 1 hafta daha sarkıtmaya çalışcak bay kara kartal hayırlısı olsun inşallah güsel haberlerle gell
günaydın kızlar. dün bütün gece rüyamda kıza oda yaptım ne alakaysa. pembe boya aradım durdum ama bulamadım. en son birine makyaj yaparken uyandım.. kitchım acıkta kalmısD:

dünyam dan ses cıkmamıs bi daha iidir insallah.. cok heyecanlandım aksamdan berii.

leaderimm odanızz cok güzel olmuss cnmm bayıldım mobilyalarına. ii günlerde kullansınn kuzucukk:utan:

nazocumm kolayy gelsin sana da:semsiye:

hayatım sen hastaneye mi gidiyosunn?

baska unuttugum var mı acep?? yok heralde. ayy bi garibim bugün yine:sinir:

sağol dünür mobilyalar güselde mobilyayı gösterecek geniş oda lasım yokk idare etcek oğluşumda bende :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

teşekkür ederim pikecimm günaydın bu arada evet yelizin nişanı gelmiş hayırlısıyla alsın kucağına inşallah

sağol cnm benim sığmıyoki anacım odaya bide yanlış dizayn edince kafada sonu böle oldu işte bakalım şekil değiştrmem kendi kendime mümkün değil ama bakcam artık

hayırlısı olsun.. canım esyaların bazılarını baska bir odada tutsan yer acılması bakımından belki öylede olabülür.....

günaydın kızlar

günaydın layla.. oda cok güzel olmus, cok zevklisin masallah sekercim...:utan:

ablam planlı gitmişti doğuma suni sancı
fönlü süslü kokoşş
doğumdan bi çıktı cadı gibi saçını başını yolmuş hahahaha töbe töbee

ehehe.. okadar normal artık... cok sirin ama ya..... ahhhh ah.. Rabbim bizlerede hayırlı saglikli evlad ve dogumlar nasip etsin insallah......

günaydııııııııııııııın,

290 liralık bir ceza tebligatıyla uyandım. cin gibiyim şuanda :vecihi:

amaninn trafik cezasımı yoksam?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar bugun 7 de kan geldi birazcık peceteye az once doktora gittik. Sancım cıktı 1 cm ve dogum baslamıs dedi ebe. silinme var rahimde incelme var dedi ne demekse artık.. usg de 38 haftalık cıktı. Suan evdeyim sancı bekliyoruz bakalım nolucak.. Dua edin benim icin..

Anammmmmm hayırlısı ile 1 avazda kurtul inşallah fıstığım...

dün nihayet akşam 6 ya geliyodu mobilyayı getirdiler montajını yaptılar ama sinir olduğum bi durum var adamlar mobilyaları korumalı bir şekilde sargılı getirmemişlerdi ve malum ev o kadar dar ve apartman merdivenleri o kadar dönemeçli olunca vura vura getirdiler mobilyaları ufak tefek çizikler ve vuruklar var :sinir: odada bu kadar dar duracağını hiç tahmin etmemiştim dip dibe mobilya dönenecek alan kalmadı :( mobilyayı kuran adamlar gittikten sonrada aklıma bişi geldi odayı ferahlatcak ama odada yatağı döndüremedik montaj edilmeden önce demem gerekirdi sinir olduğumla kaldım oğlumun odasını silip temizledikten sonra yatağını öylesine bir kurup düzenledim doğuma yakın yıkıycam örtülerini filan çünkü beyazz kurum filan gelir üstüne yine batmasın dedik annemle resimleri ekliyim

Ekli dosyayı görüntüle 10237

Ekli dosyayı görüntüle 10238

Ekli dosyayı görüntüle 10239

Ekli dosyayı görüntüle 10240

Ekli dosyayı görüntüle 10241

Canım gözünaydın çok sıcak bir oda olmuş, ilerde o uzun mobilyayı odadan çıkarırsın büyüdükçe..Güle güle kullanmak nasip olsun Tubişim..

kızlar ben kaçıyom
malum dr kontrolü var
kıl tüy operasyonu yapayım
korkuyom yatırcak diye kalmıyım sonra böleee
çantam bile hazır değil onu yerleştireyim barimmm
dua edin bana kontrolüm iiyi geçsin
öptüm hepinizi :heyo:

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım...Bu arada ablan da çok zevkli, çok güzel şeyler almış güle güle kullan :)

Kızlar dunyam80 facede 10 saat önce şöyle yazmış "sabırsız oglum. Sabredemedin 2 hafta daha.." sanırım doğdu :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kızlar su son zamanlarda ruh halim cok dalgalanıyor bazen cok ice dönük ve depresif olabiliyorum, burda yanlız olmamda pek iyi gelmiyor acıkcası... neyse annemin gelis tarihini öne aldırdım, bu cumartesi insallah geliyor... oleyyyyyy:huhuu::huhuu:
ben genel olarak asabi depresif ve içe dönük oldum bu ara. son aylarda ruhsal degişimler olabilir diyor ama bunu mu kastediyor bilemiyorum:utan:
sorma yani o ruhsal dalgalanmaları:D

ayy hayatım kız ben senden fena heyecan yaptım içimden geçeni söliyim mi çantalarını ayarla gel yatış yapalım diycek gibi hissediyorum sankim yada 1 hafta daha sarkıtmaya çalışcak bay kara kartal hayırlısı olsun inşallah güsel haberlerle gell

sağol dünür mobilyalar güselde mobilyayı gösterecek geniş oda lasım yokk idare etcek oğluşumda bende :D

oda olurr bebemm bigünn. tasınırsınızz daha büyük bi eve :utan:

hayır olsun canım :)

kontrole canım ama sanki bana yat dicek gibi geliyo

fönlü süslü kokoşş

hadi bakalım hayırlı haberlerlee gel insallahh.. birinizz dogurunn sonra ben dogurcam. aclısı bekliyorum:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayır olsun canım :)

kontrole canım ama sanki bana yat dicek gibi geliyo

fönlü süslü kokoşş
bencede gerek yok ama kendin bi şekil ver geçici yeterli bence
günaydııııııııııııııın,

290 liralık bir ceza tebligatıyla uyandım. cin gibiyim şuanda :vecihi:

o ne beaaa ne cezasıymışşş o insafsızlar

pikem diğer odalarında o odadan bir farkı yok ki ev 70 m2 ama 3+1 nasıl :D hayal et bi balkon yok öle düşün

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
anammm ıpad i istanbuldan teslim almam lazımmıs:D e ben gelemem ki dedim. o da birine vekalet verin o zaman dedi. notere gidiliyomus birlikte. herkeste bi gezme merakı dr a sorup ben gideyim didim. cumartesi gs macı var dogal olarak esim ben gideyim dedi. en son cumartesi bi arkadas gelcek ona vekalet vermeye karar verdim. dönünce alıp bana kargoyla yollar.. teyyyy bak simdi zorlastı iş keyfi kalmadı:utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar