2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben kaçıyom
malum dr kontrolü var
kıl tüy operasyonu yapayım
korkuyom yatırcak diye kalmıyım sonra böleee
çantam bile hazır değil onu yerleştireyim barimmm
dua edin bana kontrolüm iiyi geçsin
öptüm hepinizi :heyo:

kendine dikkat et hayırlı haberlerle dön inşallah doğum vs olursa bilgilendirmeyi unutma aklımız sende kalmasın öptümmm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
[sıze="3"]simuş ne ekledi tanselim yaa bulamadım ben:([/sıze]

komik resi,m.jpg

bakın simuş bunu eklemişti..
Ko)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bugun bende temizlik var.ara ara bakarım size.mucuksss...

hayatım güzel haberlerle gel canım.tuğbam, cok güzeller irem bayıldı şirinlere..

babuş,tanselim,aslım,tuğbam öperim siziii..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dün nihayet akşam 6 ya geliyodu mobilyayı getirdiler montajını yaptılar ama sinir olduğum bi durum var adamlar mobilyaları korumalı bir şekilde sargılı getirmemişlerdi ve malum ev o kadar dar ve apartman merdivenleri o kadar dönemeçli olunca vura vura getirdiler mobilyaları ufak tefek çizikler ve vuruklar var :sinir: odada bu kadar dar duracağını hiç tahmin etmemiştim dip dibe mobilya dönenecek alan kalmadı :( mobilyayı kuran adamlar gittikten sonrada aklıma bişi geldi odayı ferahlatcak ama odada yatağı döndüremedik montaj edilmeden önce demem gerekirdi sinir olduğumla kaldım oğlumun odasını silip temizledikten sonra yatağını öylesine bir kurup düzenledim doğuma yakın yıkıycam örtülerini filan çünkü beyazz kurum filan gelir üstüne yine batmasın dedik annemle resimleri ekliyim

Ekli dosyayı görüntüle 10237

Ekli dosyayı görüntüle 10238

Ekli dosyayı görüntüle 10239

Ekli dosyayı görüntüle 10240

Ekli dosyayı görüntüle 10241

canım çok güzeller Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin odanızı...
Şirinlere bayılırım...Acaba ben de kulpları şirinlere çevirsem mi ki....
Bu arada yatağı cam dibine alsan biraz genişlemez mi?
Benim de umduğumdan dar durdu beşik odada maalesef.Mağazalar aydınlık,geniş,ferah ferah olduğu için mobilyanın iriliğini kestiremiyosun.

aynen yaa evde olmak yaramadı bizeee
evhanımları napıyo yaaaaa
yat yuvarlan fenalık geldi vallaaa

İyice miskinleştim ben buara.İş yerindeyken de başlamıştı ama benim,yerimden kalkmaya üşenir olmuştum.Su almaya, tuvalete, yemeğe bile gitmeye eriniyodum resmen....

bende resmen kendimi yataktan kazıdım bu sabah yaaa hava soğuk hiç kalkasım gelmedi sıcacık yerden:(4 haftam kaldı bir geçseydi allahın izniyleee

Ben sabah eşimle birlikte 6da kalkıyorum, kendi uyanamıyo çünkü...Sonra da bir saatten fazla uyuyamıyorum...O saatten sonra uyuyunca da geç kalkıyorum,baş ağrısı yapıyo, miskinlik yapıyo...
Neyse ki duşumu aldım bi gayret :D
Arada sancım gelse pis pis gidicektim valla doğuma :D

kızlar ben kaçıyom
malum dr kontrolü var
kıl tüy operasyonu yapayım
korkuyom yatırcak diye kalmıyım sonra böleee
çantam bile hazır değil onu yerleştireyim barimmm
dua edin bana kontrolüm iiyi geçsin
öptüm hepinizi :heyo:

Hadi hayırlı haberlerle gel canım, bekliyoruz....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

hayatım güzel haberlerle gel canım.tuğbam, cok güzeller irem bayıldı şirinlere..

Kolay gelsin canım sana da...
Bana da hamile bi arkadaşım gelicek.
Plasentasında kireçlenme başlamış,daha 29.haftada...
Biraz moral veririm inşallah becerebilirsem....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

nazom yorma kendini haaa kızarım valla.hade bende öptümmmmm

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kolay gelsin canım sana da...
Bana da hamile bi arkadaşım gelicek.
Plasentasında kireçlenme başlamış,daha 29.haftada...
Biraz moral veririm inşallah becerebilirsem....
plezantada kireçlenme nasıl oluyorki blucum yaşlanmayı falan duydumda allah allah...allah yardımcısı olsun riski varmıymış peki allah korusun
gunaydın kızlar :heyo:

günaydınnnnnnn canımmm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
süperr yaa koptum :D
Çok dizi izleyen Türk kadınıymış:)
:kahkaha:

iremi yirim ben kocuman olmuş olmasaydı onada alırdık ama onun odası çok daha kokoş ve güsel bizde sizleri öperiz efendim küçük kızda dahil :eek:ys:
canım çok güzeller Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin odanızı...
Şirinlere bayılırım...Acaba ben de kulpları şirinlere çevirsem mi ki....
Bu arada yatağı cam dibine alsan biraz genişlemez mi?
Benim de umduğumdan dar durdu beşik odada maalesef.Mağazalar aydınlık,geniş,ferah ferah olduğu için mobilyanın iriliğini kestiremiyosun.

aynen babuş işte bende öle planladım montajcılar gittikten sonra ama odanın içi dar olduğu için yatak dönmüyo sökülüp tekrar yeniden monte edilmesi lasım akılsız kafam adamlar burdayken gözlerim nereye bakıyosa sıgmaz die düşündüm ama sığıyo 3-4 cmde arada mesafe kalıo gardırobu beşiğin durduğu yere çamaşırlığıda gardırobun durduğu yere koyacaktm bu akşam annemlerin daireye marangoz gelcek
bilsem becerecek sökürteyim ona o şekilde düzenleyelim ama bilmiyorum babuş :acep:
beğenmene sevindim kulpları alabilirsin tabi benim çocukluğumun en sevdiğim çizgi filmi bir şirinler 2 taş devri[I

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Merhaba kızlar, soyle bir gecişi okudum ama kacırdıgım bolumler olabilir...
herkes genel olarak iyi sanırım, en onemliside bu... Hakkımızda hayırlısı olsun...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
dünyam
doğum başlamış, hadi hayırlısı :) inşallah sağ salim kucağına alırsın...

hayatım güzel haberlerle gel kontrolden :) ben de ya bugün ya yarın son kontrole gidecem :D

leader mobilyaların gelmiş sonunda, güle güle kullan, benimkini odaya sığdırana kadar akla karayı seçtik :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Leader odanı güle güle hayırlı günlerde kullan insallah:huhuu::huhuu:,
teşekkür ederim pikecimm günaydın bu arada evet yelizin nişanı gelmiş hayırlısıyla alsın kucağına inşallah
dünyam
doğum başlamış, hadi hayırlısı :) inşallah sağ salim kucağına alırsın...

hayatım güzel haberlerle gel kontrolden :) ben de ya bugün ya yarın son kontrole gidecem :D

leader mobilyaların gelmiş sonunda, güle güle kullan, benimkini odaya sığdırana kadar akla karayı seçtik :D
sağol cnm benim sığmıyoki anacım odaya bide yanlış dizayn edince kafada sonu böle oldu işte bakalım şekil değiştrmem kendi kendime mümkün değil ama bakcam artık

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

simuş
her şey yolunda çıkmış gözün aydın :)
karikatüre de çok güldüm :utan:

Saolun kızlar. İnşallah tüm miniklerimiz sağlıklı sıhhatli şekilde zamanında gelsinler... :)

Zuahahhaha :D:D Çok iyi ya bayıldım :D

:D :D :D

Kızlar bugun 7 de kan geldi birazcık peceteye az once doktora gittik. Sancım cıktı 1 cm ve dogum baslamıs dedi ebe. silinme var rahimde incelme var dedi ne demekse artık.. usg de 38 haftalık cıktı. Suan evdeyim sancı bekliyoruz bakalım nolucak.. Dua edin benim icin..

Yavrum yaaa... Demek 2 gün üst üste boşuna görmemişim seni rüyamda... Rahimde açılmanın hızı kişiden kişiye değişiyormuş. Bazen hemen açılabiliyormuş, bazen 2 haftayı bulabiliyormuş. Tamamen rahmin kasılmaları ile ilgiliymiş. Umarım bebişimiz biraz daha duru. Ha hoş durmasa da zaten ultrasonda 38 hafta çıkmış. Allahın izniyle inşallah sorunusuz şekilde gelir. Sen dert etme annemiz...

aynen yaa evde olmak yaramadı bizeee
evhanımları napıyo yaaaaa
yat yuvarlan fenalık geldi vallaaa

Ev hanımı değilim ama evde yaptıklarımı söyliim Haytım: Temizlik yapıyorum, kitap okuyorum, tv izliyorum, dışarı çıkıp 2 turluyorum, internete takılıyorum :D

Doktor kontrolün varmış bu arada bebeeem, hadi güzel haberlerle gel inşallah...

Kolay gelsin Nazom...

Leaderım; odanı güle güle kullan güzelim. Eymen paşa güzel güzel uyusun büyüsün annesi, bol kahkahalı günleri olsun inşallah :)

Hepinize günaydın bu arada kızlar :utan: Ama hemen çıkıyorum yine :D Gelicem inşallah, öperim hepiciğinizi...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Saolun kızlar. İnşallah tüm miniklerimiz sağlıklı sıhhatli şekilde zamanında gelsinler... :)

:D :D :D

Yavrum yaaa... Demek 2 gün üst üste boşuna görmemişim seni rüyamda... Rahimde açılmanın hızı kişiden kişiye değişiyormuş. Bazen hemen açılabiliyormuş, bazen 2 haftayı bulabiliyormuş. Tamamen rahmin kasılmaları ile ilgiliymiş. Umarım bebişimiz biraz daha duru. Ha hoş durmasa da zaten ultrasonda 38 hafta çıkmış. Allahın izniyle inşallah sorunusuz şekilde gelir. Sen dert etme annemiz...

Ev hanımı değilim ama evde yaptıklarımı söyliim Haytım: Temizlik yapıyorum, kitap okuyorum, tv izliyorum, dışarı çıkıp 2 turluyorum, internete takılıyorum :D

Doktor kontrolün varmış bu arada bebeeem, hadi güzel haberlerle gel inşallah...

Kolay gelsin Nazom...

Leaderım; odanı güle güle kullan güzelim. Eymen paşa güzel güzel uyusun büyüsün annesi, bol kahkahalı günleri olsun inşallah :)

Hepinize günaydın bu arada kızlar :utan: Ama hemen çıkıyorum yine :D Gelicem inşallah, öperim hepiciğinizi...

sağol simuşcum cnm benim inşallah o kahkahalarını duymayı iple çekiyorum rabbim zamanında güsel günler göstersin bizee

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar