2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
günaydın kızlarrr hepiciğinize teker teker
kız yeliz doğuruyormusun ayyy hadi bakalım rabbim hayırla kurtarsın inşlallah hbr ver bizede canımmmm..
blucum hamsi kuşu bildiğimiz hamsiden yapılıyor evet tek farkı kılçıklarıda temizleniyor çiğ iken ve birbirine tekrar yapıştırılıp mısır unuyla kızartılıyor karadenizde buna derler balım hamsi kuşu diye

Aslım günaydın;
Dün akşam simuş bi resim ekeldi bi bakında keyfiniz yerine gelsin..
ben çok güldüm:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
FLAŞ FLAŞ FLAŞ..... öncelikle cümleten günaydın

gece 23,35 gibi yelizden msj geldi Dünyam80 aynen yazıyorum

Kızlar doktordan geliyorum ebe 1cm açılma var dedi ama rahim ağzı incelmiş dedi.eve gidioruz şimdi sancım çoğalınca devlete gitcez bakalım hayırlısıyla inşallah doğururum ebe doğum başlamış dedi nstde sancı çıktı.usgde 38 lık çıktı oğlum.Ben haber vermeye çalışırım sizlere aramayın çünkü telim eşimde olabilir sizleri bilmiyo kızmasın birde onun için dua edin benim için...

evet kızlar akşam yeliz doğurmamış ama umarım haber verir bana bende size yazarım hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
FLAŞ FLAŞ FLAŞ..... öncelikle cümleten günaydın

gece 23,35 gibi yelizden msj geldi Dünyam80 aynen yazıyorum

Kızlar doktordan geliyorum ebe 1cm açılma var dedi ama rahim ağzı incelmiş dedi.eve gidioruz şimdi sancım çoğalınca devlete gitcez bakalım hayırlısıyla inşallah doğururum ebe doğum başlamış dedi nstde sancı çıktı.usgde 38 lık çıktı oğlum.Ben haber vermeye çalışırım sizlere aramayın çünkü telim eşimde olabilir sizleri bilmiyo kızmasın birde onun için dua edin benim için...

evet kızlar akşam yeliz doğurmamış ama umarım haber verir bana bende size yazarım hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.

Güzel haberlele gelsin inşallah..
Dualarımız onunla olsun, Allahım sağlıkla kurtarsın..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarrr günaydın cümleten..rüyamda doğuranlar olmus bi ben kalmıstım doğurmayan nisan olmuş ben de daha tık yoktu.demek bu haberi alacakmısım yelizin allah yardımcısı olsun.sağlıkla alsın bebeğini insallah kucağına..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ladykedi

kontrole gitmiş sezeryana almışlar hemen
hayırlısıyla sağlıkla kucağına alsın bebeğini inşallah cnm
kızlarrr günaydın cümleten..rüyamda doğuranlar olmus bi ben kalmıstım doğurmayan nisan olmuş ben de daha tık yoktu.demek bu haberi alacakmısım yelizin allah yardımcısı olsun.sağlıkla alsın bebeğini insallah kucağına..

günaydın nazom bu hafta birileri dökülür diyordum en küçüğümüzden başladık dökülmeye sıra kimde?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar.
Allah yelizin yardımcısı olsun sağlık haberleriyle gelsin inşallah...
Müjdeli haber alırız inşallah...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dün nihayet akşam 6 ya geliyodu mobilyayı getirdiler montajını yaptılar ama sinir olduğum bi durum var adamlar mobilyaları korumalı bir şekilde sargılı getirmemişlerdi ve malum ev o kadar dar ve apartman merdivenleri o kadar dönemeçli olunca vura vura getirdiler mobilyaları ufak tefek çizikler ve vuruklar var :sinir: odada bu kadar dar duracağını hiç tahmin etmemiştim dip dibe mobilya dönenecek alan kalmadı :( mobilyayı kuran adamlar gittikten sonrada aklıma bişi geldi odayı ferahlatcak ama odada yatağı döndüremedik montaj edilmeden önce demem gerekirdi sinir olduğumla kaldım oğlumun odasını silip temizledikten sonra yatağını öylesine bir kurup düzenledim doğuma yakın yıkıycam örtülerini filan çünkü beyazz kurum filan gelir üstüne yine batmasın dedik annemle resimleri ekliyim

Ekli dosyayı görüntüle 10237

Ekli dosyayı görüntüle 10238

Ekli dosyayı görüntüle 10239

Ekli dosyayı görüntüle 10240

Ekli dosyayı görüntüle 10241

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Amin canım amin...
Of uyku tutmadı yine...Kalksam kahvaltı hazırlasam üşeniyorum.
Saçlarım leş gibi, bi duş alsam üşeniyorum.
Of iyice miskin bişi oldum çıktım.:eek:ky:

bende resmen kendimi yataktan kazıdım bu sabah yaaa hava soğuk hiç kalkasım gelmedi sıcacık yerden:(4 haftam kaldı bir geçseydi allahın izniyleee

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tuğbişim canım çok güzeller yaaaa rabbim güle güle sağlıkla büyütsün içinde inşallah eymenimizi:ask::ask:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canım baktım baktımm.orayada yazdım hepsi birbirinden güzell.ellerine sağlık ablanın..güle güle kullansın şahin paşamız...
dün nihayet akşam 6 ya geliyodu mobilyayı getirdiler montajını yaptılar ama sinir olduğum bi durum var adamlar mobilyaları korumalı bir şekilde sargılı getirmemişlerdi ve malum ev o kadar dar ve apartman merdivenleri o kadar dönemeçli olunca vura vura getirdiler mobilyaları ufak tefek çizikler ve vuruklar var :sinir: odada bu kadar dar duracağını hiç tahmin etmemiştim dip dibe mobilya dönenecek alan kalmadı :( mobilyayı kuran adamlar gittikten sonrada aklıma bişi geldi odayı ferahlatcak ama odada yatağı döndüremedik montaj edilmeden önce demem gerekirdi sinir olduğumla kaldım oğlumun odasını silip temizledikten sonra yatağını öylesine bir kurup düzenledim doğuma yakın yıkıycam örtülerini filan çünkü beyazz kurum filan gelir üstüne yine batmasın dedik annemle resimleri ekliyim

Ekli dosyayı görüntüle 10237

Ekli dosyayı görüntüle 10238

Ekli dosyayı görüntüle 10239

Ekli dosyayı görüntüle 10240

Ekli dosyayı görüntüle 10241

tuğbişim hepsi cok güzel .bayıldım şirinlere zaten benim mutfak şirinnler süsleriyle dolu.güle güle kullanın hepsini...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım çok güzel kaç parçasını aldın ki dar oldu
Allah sağlıkla yatırmayı nasip etsin inşallah
cnm parça olarak değil mobilyayı gördüğüm gibi almaya kalksaydım o odaya ancak karyolası sıgardı ben çamaşırlık ve o tek kapılı gardırobu ölçü vererek yaptırttım ama yan yana gelince kazulet gibi oldular napayım artık olan oldu teşekkür ederim cnm cümlemize yatırmayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah
tuğbişim canım çok güzeller yaaaa rabbim güle güle sağlıkla büyütsün içinde inşallah eymenimizi:ask::ask:
sağol aslım cümlemizinkini inşallah
canım baktım baktımm.orayada yazdım hepsi birbirinden güzell.ellerine sağlık ablanın..güle güle kullansın şahin paşamız...

tuğbişim hepsi cok güzel .bayıldım şirinlere zaten benim mutfak şirinnler süsleriyle dolu.güle güle kullanın hepsini...

sağol nazom napalım rabbim kız evlat değil erkeği nasip etti bu kadan süslü oluyo erkek şeyleri işte :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar ben kaçıyom
malum dr kontrolü var
kıl tüy operasyonu yapayım
korkuyom yatırcak diye kalmıyım sonra böleee
çantam bile hazır değil onu yerleştireyim barimmm
dua edin bana kontrolüm iiyi geçsin
öptüm hepinizi :heyo:

hadi güzl haberlerle dön inşallah canım.artık hazır et herbişeyini sende yavvv ne olup olmamak var vakit geldi:Döptüm görüşürüz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar