2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

kız haftada en fazla 200 gr alıyolar bebeğinin durumu benden ii meraklanma rahat ol hadi seninki kız bunun artistliği kime doktoraun kapısının önünde kımıl kımıl oynayan bebek içeri girince uyudu iyimi :D

ohhh şükür seninki benden iimiş niloş kız
normal doğum 630tl olmuş
sezoş 1050tl olmuş
hım suit odalar gece başı 50tl ekstra
vıp odalar 125tl balkonlu filan janjanlı yane
doğumhaneyi bilem gördüm uzaktanda olsa
bu arada hımmm ne diycektim gamse bana ne dedi bliyomusun sen çok rahat normal doğurursun dedi çok sevindirik oldum :sila:

yarın napıyoz de bağa öğlen mi buluşsak ız koca hafta sersem gibi dolaştım

evet cnm yaaa fiyatları biizde öğrendikkk hemende zam yapmışlar yaniiii

ayy çok sevindimm cnm inşşş inşşş normal olur doğumun yaa

canım yarın için senden haber bekliodum gelmeyince bi buraya bakayım dedim yoksa arıcaktımmm
bilmiomki ne zaman buluşalımm???
senin yatak odan geldimi???

bizede yarın badana için kayınpederim geleyim dedi
çok yoğunn bu ara hazır boşken halledeyim dedi ya

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heee bu arada doktordan sonra kızım ve benim için alışverişe çıktıkk çooooook yoruldum çokkk
ama kızıma nelerrr aldık nelerr yaaaaaaaaaa çok şükür eksiklerimiz bitti sayılır ama çooook para harcadık yaaaaaaaa
ohh kuzum kıyamam sana benn beni eksikler bitmiycek anlaşıldı artık olduğu kadar olmayanlarıda babannesi tamamlasın:D güle güle kullansın bıcırığım
evet cnm yaaa fiyatları biizde öğrendikkk hemende zam yapmışlar yaniiii

ayy çok sevindimm cnm inşşş inşşş normal olur doğumun yaa

canım yarın için senden haber bekliodum gelmeyince bi buraya bakayım dedim yoksa arıcaktımmm
bilmiomki ne zaman buluşalımm???
senin yatak odan geldimi???

bizede yarın badana için kayınpederim geleyim dedi
çok yoğunn bu ara hazır boşken halledeyim dedi ya

ben akşam arıycaktım daha eşimle konuşamadık tam olarak ama öğlen gibi daha uygun olur sanırım 1-2 gibi sizinde fikriniz çok önemli bize göre hareket etmenizi istemem
mobilyam geldi kurdular temizledik sadece gardırobu yerleştirebildik bazayı annem halletcekti yorganlar falan filan var şimdi akşam çamaşırlık ve komidinler bana kaldı yapcam bebek mobilyası yok piyasada pazartesi salı dediler

Ekli dosyayı görüntüle 10140
benim odada bu geçici bişeyler düşündük odamız küçücük olduğu için mobilyaların hiçbiri uymadı :(

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

ohh kuzum kıyamam sana benn beni eksikler bitmiycek anlaşıldı artık olduğu kadar olmayanlarıda babannesi tamamlasın:D güle güle kullansın bıcırığım

ben akşam arıycaktım daha eşimle konuşamadık tam olarak ama öğlen gibi daha uygun olur sanırım 1-2 gibi sizinde fikriniz çok önemli bize göre hareket etmenizi istemem
mobilyam geldi kurdular temizledik sadece gardırobu yerleştirebildik bazayı annem halletcekti yorganlar falan filan var şimdi akşam çamaşırlık ve komidinler bana kaldı yapcam bebek mobilyası yok piyasada pazartesi salı dediler

Ekli dosyayı görüntüle 10140
benim odada bu geçici bişeyler düşündük odamız küçücük olduğu için mobilyaların hiçbiri uymadı :(

çok güsell cnm yaaa benimde odam küçük maalesef hatta beşiği koymakl için bi kısmını başka odaya taşıcamm off

canım sabah buluşsak inan bizim için çok ii olur
kayınpederimde akşamüstü gelip boyaya başlarr
yarın yapmazsa yine uzun bi süre aksayacak badana işi
tabiki sizin içinde uygunsa canımmm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çok güsell cnm yaaa benimde odam küçük maalesef hatta beşiği koymakl için bi kısmını başka odaya taşıcamm off

canım sabah buluşsak inan bizim için çok ii olur
kayınpederimde akşamüstü gelip boyaya başlarr
yarın yapmazsa yine uzun bi süre aksayacak badana işi
tabiki sizin içinde uygunsa canımmm

balım ben en geç 9-9,30 gibi seni arıyım söyliyim muhtemelen bi sorun çıkmaz gibi geliyo nerde buluşcağımıza tam karar verelim oraya gidelim olurmu erkeklerle zamanı konuşmak yeterli araba varmı sizde ?

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

balım ben en geç 9-9,30 gibi seni arıyım söyliyim muhtemelen bi sorun çıkmaz gibi geliyo nerde buluşcağımıza tam karar verelim oraya gidelim olurmu erkeklerle zamanı konuşmak yeterli araba varmı sizde ?

tamam canımm benim

araba varr tatlım

o zaman akşam konuşuruzz ben çıkıommm cnmm
çooooook yorgunumm çokkk yatsam hemen uyurum yaniiii
çok öpüom seni

haber beklioommm
bybyby

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
2 tabak karnıbahar yidim yaa. :sok insallah gaz yapmaz bu bana:D
yaa benim göbek deligim aciyyyy:sinir:

dünürüm yatakk odan pek güzelmişş güle güle kullan:lilav:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cnmm sıkıldıı yafff.. diger mahallede ocak anneleri masallah 20 kişi olmus dogum yapan.. hatta listeyi tutan arkadasta dogum yapmıs olucak ki kimse haber alamamıss meraklı meraklı bekliyolar:D

aslında bizde ocak annelerininn haftalarındayız ama bizde tık yok masallah:D durun sizz cok canım sıkılıyoo doguruvercem ben az kaldı. eksınn katıcamm topige:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
dün hiç gökçe girmedi nete
nazo dersen 3-4 gündür kayıp sesi çıkmıyor inşallah iyidir yaaaaa
simuşta hastayım diyordu nasıl oldu acaba???

:) Halen hastayım Aslım... Öksürürken çok korkuyorum valla. Karnım bi kasılıyo anlatamam.. Bide dün ihtiyaçlar için gene dışarı çıktım mecburen ama artık yürüyecek gücüm bile kalmamış. Yürürken kızım kukuma ve makatıma baskı yapıyo sanki...

Diğer mahallede çekiliş yapıyorlar :D Hahahayyyy nasıl da kıskanmışlar bizi hemen biz ne yapsak aynısını yapıyorlar, dipleri düştü :D

Ahhahahhahaha gördüm Azoş gördüm ben onuuuu... :durbun:

ben geldim kızçeler üzgününden aslında geleli çok oluyoda pcmi istila etmişler benim yokluğumda bi yazıcı var defter çekiyolar bi tek benim pcde çekliyo die oturmuşlar bitmesini bekledim

şimdik benim zargana oğlum doğsun totosunu kızarcam onun 44cm 2024 gr cıkkk :iyyyy: arkadaş ben herşeyden yiyorum bu bebe kilo almıyo neyse herşeyi iyiymiş omega 3 verdi bana bebe şişsin die içcez bakalım normal gayet rahat doğurursun dedi bağa gamsecim :huhuu: şimdik raporumu aldım 3 hafta sonra kntrolum var 21 ocakta daha sonra hafta 2 kez lerim başıylak 2 parti öle gittikten sonra haftada bir gelcen diyo hadi bakalım

yatacağım odaları gördüm suitleri filan vıp leride varmış vuuuuuuu didim bu ne şaşalı odalar gecelik ekstra paraymış onlarda

muayene ücretlerine zam gelmiş doğum ucretleri artmışşş aneaam dedim :ayk: doğumhaneyi bile gördüm doğdum ben muayene olurken bi hasta geldi sancıyla doğuma aldılar :iyyyy:

Lidırcan, o kilolar tahmini bebişim, +300 -300 yanılma payları var yani. O yüzden hiç takılma bence...

Lilacscım 8 günün kalmış, hadi maşallah. Allahım nazarlardan saklasın... Sağ salim gelsin bakalım topiğimizin ilk minişi :utan:

Kıl tüy konuşmuşunuz bide. Ben de yarın gidicem bakalım... Muhtemelen çok canım yanıcak ama yapıcak bişi yok :D

Hepinizi öperim kızlar. Pazar pazar tek başımayım topikte :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarrrr demek isterdim ama kimse yok:D neyse bende yokum bugünn kocişş cesmeye gidicekk bende anneme gideyim bari. takılırım aksama kadarr. aksam da makarna yemege gitmek istiyorum ama bakalım. bu gecede cok rahatsızdıı karnımm tas gibiydi yine. neyse görüsürüzz sonra ii pazarlar herkese:beyazbayrak:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi pazarlar ecrin bugün hava çok kötü yağmurlu kapalı uyudukça uyuyasım var:uyku:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar