2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrincim ben hiç lohusa şerbeti içmemiştim yaptım ama şekerli su gibi:)çok yoğun felan değil.böylemi oluyor ben suyunu fazlamı koydum acaba..

yok öyle olmuyo aslında. yani tabi serbet sonucta da içince agzına böle karanfille tarcın tadına müteakip sekerşn tadının kalması lazım... tatmayınca bilemiyorum bende tabi:eek:ys:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
hmmm, işte ben ağda yapamadım hiç, şimdi yaptırsam dayanabilir miyim dedim, bi de utanıyom tabisi.:eek:ys:

hımmm hiç yaptırmadıysan zorlanabilirsin ama güvenebileceğin birini bulursan işin kolay olur. benim kuaför kız çok iyi ve temiz. inan bikini bölgesini 5 dk alıyor. bide beni rahatlatmak için konuşuyor, çok şeker ya..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Napim kız kuku kıllarımın derdine düştüm :D Çabuk uzasınlar diye sarımsak sürcek hale geldim o derece :D

Artık ben de sizdenim hantalım :D Daha önceden kendim bi jilet bi ağda yapıyordum duruma göre..

Zuahahah benzetmene senin ben :D

Gözünaydın canım maşallah :)

öle oldunn azommm napimm ama:D bizim sularında varlıgıyla yoklugu bir. bi gidiyo bi geliyo sende öle oldun:D sir agda yaptır cnmm. minnakları da aliyy o:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hmmm, işte ben ağda yapamadım hiç, şimdi yaptırsam dayanabilir miyim dedim, bi de utanıyom tabisi.:eek:ys:

Hiç yaptırmadıysan acıyabilir canım..Ama zaten sezoş olcan ağdaya gerek varmı ki? Hep yaptığın yöntemle alsan?
Utangaçlık bende de var ama napıyım bu ara çok açıcam doktoruna hemşiresine :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
öle oldunn azommm napimm ama:D bizim sularında varlıgıyla yoklugu bir. bi gidiyo bi geliyo sende öle oldun:D sir agda yaptır cnmm. minnakları da aliyy o:D

Ay 2 yere gittim gösterdim "almaz, uzat "didiler :( Salı kontrolüm var inşallah Müko çatı muayenesi yapmaz, 1 hafta uzatmam lazım :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aslıcımmmmm bak maya diye biri gelmiş aşağıda duruyor, sor bakim kimmiş :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi akşamalar..
güzel haberler almak dileğiyle.... öpüyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi akşamalar..

İyi akşamlar canım iyi bak kendine

Ben de yavaştan kalkayım da saçıma turp suyu maskesi yapam bari :D İyice insanlıktan çıktım görüntü itibari ile :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hımm tarçını ve karanfili biraz daha fazla atabilirim..
e oldu yazmıssın .. begendiysen olmustur balımm.. caaanım serbetin yanında duran sensinn. iç bi bardak buzz gibi ohhh miss.. o zaman anlarsın olup olmadıgını. olmusturr o sana güvenim tam:D

Ay 2 yere gittim gösterdim "almaz, uzat "didiler :( Salı kontrolüm var inşallah Müko çatı muayenesi yapmaz, 1 hafta uzatmam lazım :D

mükoya di ki elletirim ama göstermemm.:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hımmm hiç yaptırmadıysan zorlanabilirsin ama güvenebileceğin birini bulursan işin kolay olur. benim kuaför kız çok iyi ve temiz. inan bikini bölgesini 5 dk alıyor. bide beni rahatlatmak için konuşuyor, çok şeker ya..

bacaklar için gidiyorum hamileliğimden beri de ona cesaret edemedim.

Hiç yaptırmadıysan acıyabilir canım..Ama zaten sezoş olcan ağdaya gerek varmı ki? Hep yaptığın yöntemle alsan?
Utangaçlık bende de var ama napıyım bu ara çok açıcam doktoruna hemşiresine :D

evet, işte sonrası zor olur mu bilemiyorum, gerçi artık hiiiççç görmüyorum kendim.

kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi akşamalar..

iyi akşamlar...

İyi akşamlar canım iyi bak kendine

Ben de yavaştan kalkayım da saçıma turp suyu maskesi yapam bari :D İyice insanlıktan çıktım görüntü itibari ile :D

o ne işe yarıyor?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar bende sizi öpüyorum bugün okudum ara ara ama yazamadım gene bir yoğunluk vardı:(
neyse iyi haftasonları hepinize .p.tesi görüşmek üzere..

tuğbişim bekledim ama gelmedin kuzum kontrolden ararım yarın belki akşama doğru haberin olsun(yarın pazar gerçi)çook öptümmmmm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
o ne işe yarıyor?

Saçı hızlı uzatıyor, bi de gürleşmiş gibi oluyor azcıcık.

ben geldim hamurumu yaptım bekliyor patateslerimi haşlıyorum bu arada azoo kuaför en temizi 5-10 dk alır tertemiz oluyorsun

Ohhhh benim yerime de ye :D Öyle yapcam canım zira kendim beceremedim :D

allah seni azoooooo:):):)
mayaaaa mayaaaa sende kimsin buraya vizesiz girip çıkmak yassakkkkkkkk:sinir::sinir:
oldumu azo:)iyi demişmiyim

:))) Süpersinnnn

kızlar bende sizi öpüyorum bugün okudum ara ara ama yazamadım gene bir yoğunluk vardı:(
neyse iyi haftasonları hepinize .p.tesi görüşmek üzere..

tuğbişim bekledim ama gelmedin kuzum kontrolden ararım yarın belki akşama doğru haberin olsun(yarın pazar gerçi)çook öptümmmmm

Kendine iyi bak canım öpüyorum çok.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cnm sıkıldı yaa. hava bu kadar kötü olmak zorunda mı:semsiye:

yaa göbek deligi acıyan var mı?? ben göbek deligimden dogurcam heralde:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
naparsınız kızlarr? bi uyudum ki sormayın.yeni uyandım bee ne iyi oldu ama gece otururum artık olsun...:semsiye:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Merhaba kızlar... nasılsınız? gecmişi okudum bende.. leader'ın mobilyası süperk... azo agda işinde falan aldım haberlerinizi....
layla famodini sormustum sana denedin mi diye?

bide babuscugum aksam rüyamda beni telefonla aradın... isminin anlamı gibi bi ses tonuyla benim vizem cıktı sende git basla gibi bişeyler dedin, hayırlar olsun canım....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar