Artık ben de sizdenim hantalımDaha önceden kendim bi jilet bi ağda yapıyordum duruma göre..
hmmm, işte ben ağda yapamadım hiç, şimdi yaptırsam dayanabilir miyim dedim, bi de utanıyom tabisi.
Artık ben de sizdenim hantalımDaha önceden kendim bi jilet bi ağda yapıyordum duruma göre..
Ecrincim ben hiç lohusa şerbeti içmemiştim yaptım ama şekerli su gibiçok yoğun felan değil.böylemi oluyor ben suyunu fazlamı koydum acaba..
hmmm, işte ben ağda yapamadım hiç, şimdi yaptırsam dayanabilir miyim dedim, bi de utanıyom tabisi.ys:
Napim kız kuku kıllarımın derdine düştümÇabuk uzasınlar diye sarımsak sürcek hale geldim o derece
![]()
Zuah benzetmene senin ben
![]()
Gözünaydın canım maşallah
hmmm, işte ben ağda yapamadım hiç, şimdi yaptırsam dayanabilir miyim dedim, bi de utanıyom tabisi.ys:
yok öyle olmuyo aslında. yani tabi serbet sonucta da içince agzına böle karanfille tarcın tadına müteakip sekerşn tadının kalması lazım... tatmayınca bilemiyorum bende tabiys:
öle oldunn azommm napimm amabizim sularında varlıgıyla yoklugu bir. bi gidiyo bi geliyo sende öle oldun
sir agda yaptır cnmm. minnakları da aliyy o
kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi akşamalar..
güzel haberler almak dileğiyle.... öpüyorum
e oldu yazmıssın .. begendiysen olmustur balımm.. caaanım serbetin yanında duran sensinn. iç bi bardak buzz gibi ohhh miss.. o zaman anlarsın olup olmadıgını. olmusturr o sana güvenim tamhımm tarçını ve karanfili biraz daha fazla atabilirim..
Ay 2 yere gittim gösterdim "almaz, uzat "didilerSalı kontrolüm var inşallah Müko çatı muayenesi yapmaz, 1 hafta uzatmam lazım
kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi akşamalar..
hımmm hiç yaptırmadıysan zorlanabilirsin ama güvenebileceğin birini bulursan işin kolay olur. benim kuaför kız çok iyi ve temiz. inan bikini bölgesini 5 dk alıyor. bide beni rahatlatmak için konuşuyor, çok şeker ya..
Hiç yaptırmadıysan acıyabilir canım..Ama zaten sezoş olcan ağdaya gerek varmı ki? Hep yaptığın yöntemle alsan?
Utangaçlık bende de var ama napıyım bu ara çok açıcam doktoruna hemşiresine
kızlar ben çıkıyorum..
hepinize iyi akşamalar..
İyi akşamlar canım iyi bak kendine
Ben de yavaştan kalkayım da saçıma turp suyu maskesi yapam bariİyice insanlıktan çıktım görüntü itibari ile
Aslıcımmmmm bak maya diye biri gelmiş aşağıda duruyor, sor bakim kimmiş
o ne işe yarıyor?
ben geldim hamurumu yaptım bekliyor patateslerimi haşlıyorum bu arada azoo kuaför en temizi 5-10 dk alır tertemiz oluyorsun
allah seni azoooooo
mayaaaa mayaaaa sende kimsin buraya vizesiz girip çıkmak yassakkkkkkkk:sinir::sinir:
oldumu azoiyi demişmiyim
kızlar bende sizi öpüyorum bugün okudum ara ara ama yazamadım gene bir yoğunluk vardı
neyse iyi haftasonları hepinize .p.tesi görüşmek üzere..
tuğbişim bekledim ama gelmedin kuzum kontrolden ararım yarın belki akşama doğru haberin olsun(yarın pazar gerçi)çook öptümmmmm