2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
biraz önce komşum gelid ve börek ve kek getirmiş. ben daha az önce bir tabak yemek yedim:( akşamda bi arkadaşım agideceğiz o da kesin güzel bişeyler yapar.. bu kiloları ben almıyımda kim alsın:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
lilam sezoş di mi? vay beeee günü bilmek güzel bacım. kaç haftalıksın sen şimdi?

gökçem senin kontrolün ne zaman? doğum şekli olarak ne düşünüyorsun. benim doktorum seçimi bana bırakıyor. ya ben nasıl karar veririm. bugün kontrole gitmiştim. bana normal doğum yapabileceğimi söyle ama normal doğumda sabır çok önemliidr dedi. sezeryan olursa epidural sezeryan yaparım dedi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
az çıkayım uzanayım biraz. geldiler yine öfff.

boyna yatmam geliii:) bi de poğaça dediniz kek dediniz bitirdiniz beni...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçem senin kontrolün ne zaman? doğum şekli olarak ne düşünüyorsun. benim doktorum seçimi bana bırakıyor. ya ben nasıl karar veririm. bugün kontrole gitmiştim. bana normal doğum yapabileceğimi söyle ama normal doğumda sabır çok önemliidr dedi. sezeryan olursa epidural sezeryan yaparım dedi.

ya benım dr. eşiyle parise gitmiş kenar... salı gelecekmiş. salı yada çarşamba gidecem kontrole. ben normal düşünuyordum hep ama dr. bebek çok iri deyince gözüm korktu açıkcası.

hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun tanselim.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya benım dr. eşiyle parise gitmiş kenar... salı gelecekmiş. salı yada çarşamba gidecem kontrole. ben normal düşünuyordum hep ama dr. bebek çok iri deyince gözüm korktu açıkcası.

hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun tanselim.

İnşallah gökçecim...vallahi son dülüğe geldik, sorunsuz geçsin doğumlarımız..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
az uzanayım kızlar. akşam da dışarı çıkacaz banyo falan yaparım saçımı fönlerim hatta belki biraz makyaj yaparım. insana benzıyım azıcık yaaa hiç canım istemıyor gıyınıp süslenmek.

öpüyorum sizi.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr ben dün eklemiştim ya bu sekeri aldık diye

di-WRNO.jpg

ay ben aksam pişman oldum:eek:ys: kayınvalidem gitmiş 2 renkli draje gibi cikolatalardan almıs 2 paket. kociş biz 50 tane aldık deyince bebek cikolatası sanmıs süsü degil bana didi arasına karıstır.. bizimki cikolata degil ki dedim. o zaman yanna koyarsın didi.. sonra görümcem e atcaklar o süsleri cikolata yaptırsaydın keske deyince sogudum. bide bunun arkasına lavanta demştim ben seker yerine. acaba didim lavanta da koymasalar sadece tül mü olsa ne dersiniz. iptal edemedim cünkü:eek:ys: kıro mu görünüyo bu seker ya:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
az uzanayım kızlar. akşam da dışarı çıkacaz banyo falan yaparım saçımı fönlerim hatta belki biraz makyaj yaparım. insana benzıyım azıcık yaaa hiç canım istemıyor gıyınıp süslenmek.

öpüyorum sizi.

valla benim istiyo ama ne kadar giyinip süslensem de sevimli görünüyorum artık kadınsı degil:D o bakımdan bi esprisi kalmadı:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlarr ben dün eklemiştim ya bu sekeri aldık diye

di-WRNO.jpg

ay ben aksam pişman oldum:eek:ys: kayınvalidem gitmiş 2 renkli draje gibi cikolatalardan almıs 2 paket. kociş biz 50 tane aldık deyince bebek cikolatası sanmıs süsü degil bana didi arasına karıstır.. bizimki cikolata degil ki dedim. o zaman yanna koyarsın didi.. sonra görümcem e atcaklar o süsleri cikolata yaptırsaydın keske deyince sogudum. bide bunun arkasına lavanta demştim ben seker yerine. acaba didim lavanta da koymasalar sadece tül mü olsa ne dersiniz. iptal edemedim cünkü:eek:ys: kıro mu görünüyo bu seker ya:D

hayır ecrincim çok güzel görünüyor.. aman sen bakma kimsenin lafına beğenip almışsın. sen zevkli kızsın yakından biliyorum:) senin seçimin güzel bence..
bu bibloları verirsin, çikolatayıda ayrı tutarsın. benim arkadaşlarım öyle yapıyor..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
valla benim istiyo ama ne kadar giyinip süslensem de sevimli görünüyorum artık kadınsı degil:D o bakımdan bi esprisi kalmadı:D

ecrinim ya hamilelikte aldığım kilollar benim kendime olan özgüvenimi kaytiybettirdi.. doğumdan sonra kilolarımı hemen vermek istiyorum, bu halimde mutlu olamam gibime geliyor..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hayır ecrincim çok güzel görünüyor.. aman sen bakma kimsenin lafına beğenip almışsın. sen zevkli kızsın yakından biliyorum:) senin seçimin güzel bence..
bu bibloları verirsin, çikolatayıda ayrı tutarsın. benim arkadaşlarım öyle yapıyor..

saol cnmm:lilav: yani ne bilimm bu kadar ugrasırken sacma bişi yaomıyım diyorum. lavantayı cıkarttırayım en iisi. magnet tasısa ii olcaktı ama arkadas tasımaz dedi. dedigin gibi cikolata ayrı koncak artık. arkadasımda kurabiye yapcaktı. ikisii karıstırırız artık napalım-rgulu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrinim ya hamilelikte aldığım kilollar benim kendime olan özgüvenimi kaytiybettirdi.. doğumdan sonra kilolarımı hemen vermek istiyorum, bu halimde mutlu olamam gibime geliyor..

sorma bende öyle oldum.. hep eski fotograflarım yüzünden. benim faceim yok ama kimin sayfasına baksak benim incecik resimlerim var. baktıkca daha da sinirleniyorum. umarım dedikleri gibi emzirmek falan yardımcı olur kilo vermeye.. köprücük kemklerim kaybolmus resmen yaa yanaklarımm tombullastı:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
saol cnmm:lilav: yani ne bilimm bu kadar ugrasırken sacma bişi yaomıyım diyorum. lavantayı cıkarttırayım en iisi. magnet tasısa ii olcaktı ama arkadas tasımaz dedi. dedigin gibi cikolata ayrı koncak artık. arkadasımda kurabiye yapcaktı. ikisii karıstırırız artık napalım-rgulu

Ecrincim ben hiç lohusa şerbeti içmemiştim yaptım ama şekerli su gibi:)çok yoğun felan değil.böylemi oluyor ben suyunu fazlamı koydum acaba..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
dr a da sorun kızlar, normal doğum da olsa acil sezeryana dönme ihtimali var sonuçta...benim dr lens ve gözlük de olmayacak diye uyardı beni dün. aranızda kullanan varsa bilgisi olsun.

pzt 37 bitecek, 16sında da 38+0 olacaz...

bende sürmeyeyim canım oje.. ne yapalım sonra süreriz..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hosgeldinn kuzumm.. sen nasılsınn??
ben nezleyim cok yaklasma bulasmasınn. hapsurdukca altıma vuruyo valla zor durumdayım:sinir:

azosss napin kızz selam sabah yokk:utan:

Napim kız kuku kıllarımın derdine düştüm :D Çabuk uzasınlar diye sarımsak sürcek hale geldim o derece :D

ben de sana baktıkça kendimi hantal buluyordum azoş ya, demek artık yalnız değilim :D daha önce de mi ağda yapıyordun, acımasın bir de :acep:

nazo hayırlı olsun mobilyan, güle güle eskitin.

Artık ben de sizdenim hantalım :D Daha önceden kendim bi jilet bi ağda yapıyordum duruma göre..

ay lidır bugünde girmedi, gökcede yok,azos da bi geliy bi gidiyy artık bizim yesilyurt un suları gibin oldu:D bblau da izni bi aldı gti. ama cnmm sıkılyoo yaaa nerdesiniz??

Zuahahah benzetmene senin ben :D

Merhabalar;

Sabah doktordaydım, bebişimin kilosu 2900 olmuş. nstde sorun çıkmadı ama biraz suyu artıralım dedi. ben zaten günde 3,5-4 litre su içiyorum dedim..Tuzu biraz azalt dedi..

Bugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım, 1,5 litre denemek amaçlı yapıyorum.. bakalım güzel olursa doğum sonrası misafir için yaparım diyorum. çok zor bişey değilmiş, inşallah tadıda güzel olur..

Gözünaydın canım maşallah :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Napim kız kuku kıllarımın derdine düştüm :D Çabuk uzasınlar diye sarımsak sürcek hale geldim o derece :D

Artık ben de sizdenim hantalım :D Daha önceden kendim bi jilet bi ağda yapıyordum duruma göre..

Zuahahah benzetmene senin ben :D

Gözünaydın canım maşallah :)

teşekkür ederim azocum..
sen agda işini kuaförde hallettir, inan çok rahat oluyor. bende 3 gün önce yaptırdım. 15 gün sonra tekrar gideceğim tabiki o zamana doğum yapmamış olursam:)
ben bugün lohusa şerbeti yaptım denemek amaçlı.. güzel oldu çok kolaymış.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
teşekkür ederim azocum..
sen agda işini kuaförde hallettir, inan çok rahat oluyor. bende 3 gün önce yaptırdım. 15 gün sonra tekrar gideceğim tabiki o zamana doğum yapmamış olursam:)
ben bugün lohusa şerbeti yaptım denemek amaçlı.. güzel oldu çok kolaymış.

Ellerine sağlık canım...Bana bi üşengeçlik geldi şerbet neyin yapamıcam :D
Kuaföre aldırcam karar verdim de uzamasını beklicekmişim, inşallah o uzarken oğlum süpriz yapmaz :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar