lilam sezoş di mi? vay beeee günü bilmek güzel bacım. kaç haftalıksın sen şimdi?
gökçem senin kontrolün ne zaman? doğum şekli olarak ne düşünüyorsun. benim doktorum seçimi bana bırakıyor. ya ben nasıl karar veririm. bugün kontrole gitmiştim. bana normal doğum yapabileceğimi söyle ama normal doğumda sabır çok önemliidr dedi. sezeryan olursa epidural sezeryan yaparım dedi.
ya benım dr. eşiyle parise gitmiş kenar... salı gelecekmiş. salı yada çarşamba gidecem kontrole. ben normal düşünuyordum hep ama dr. bebek çok iri deyince gözüm korktu açıkcası.
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun tanselim.

az uzanayım kızlar. akşam da dışarı çıkacaz banyo falan yaparım saçımı fönlerim hatta belki biraz makyaj yaparım. insana benzıyım azıcık yaaa hiç canım istemıyor gıyınıp süslenmek.
öpüyorum sizi.
kızlarr ben dün eklemiştim ya bu sekeri aldık diye
ay ben aksam pişman oldumys: kayınvalidem gitmiş 2 renkli draje gibi cikolatalardan almıs 2 paket. kociş biz 50 tane aldık deyince bebek cikolatası sanmıs süsü degil bana didi arasına karıstır.. bizimki cikolata degil ki dedim. o zaman yanna koyarsın didi.. sonra görümcem e atcaklar o süsleri cikolata yaptırsaydın keske deyince sogudum. bide bunun arkasına lavanta demştim ben seker yerine. acaba didim lavanta da koymasalar sadece tül mü olsa ne dersiniz. iptal edemedim cünkü
ys: kıro mu görünüyo bu seker ya
valla benim istiyo ama ne kadar giyinip süslensem de sevimli görünüyorum artık kadınsı degilo bakımdan bi esprisi kalmadı
hayır ecrincim çok güzel görünüyor.. aman sen bakma kimsenin lafına beğenip almışsın. sen zevkli kızsın yakından biliyorumsenin seçimin güzel bence..
bu bibloları verirsin, çikolatayıda ayrı tutarsın. benim arkadaşlarım öyle yapıyor..
ecrinim ya hamilelikte aldığım kilollar benim kendime olan özgüvenimi kaytiybettirdi.. doğumdan sonra kilolarımı hemen vermek istiyorum, bu halimde mutlu olamam gibime geliyor..
saol cnmm:lilav: yani ne bilimm bu kadar ugrasırken sacma bişi yaomıyım diyorum. lavantayı cıkarttırayım en iisi. magnet tasısa ii olcaktı ama arkadas tasımaz dedi. dedigin gibi cikolata ayrı koncak artık. arkadasımda kurabiye yapcaktı. ikisii karıstırırız artık napalım-rgulu
yaaa oje benim en çok sevdiğim şeydir..
lilam sezoş di mi? vay beeee günü bilmek güzel bacım. kaç haftalıksın sen şimdi?
dr a da sorun kızlar, normal doğum da olsa acil sezeryana dönme ihtimali var sonuçta...benim dr lens ve gözlük de olmayacak diye uyardı beni dün. aranızda kullanan varsa bilgisi olsun.
pzt 37 bitecek, 16sında da 38+0 olacaz...
hosgeldinn kuzumm.. sen nasılsınn??
ben nezleyim cok yaklasma bulasmasınn. hapsurdukca altıma vuruyo valla zor durumdayım:sinir:
azosss napin kızz selam sabah yokk
ben de sana baktıkça kendimi hantal buluyordum azoş ya, demek artık yalnız değilimdaha önce de mi ağda yapıyordun, acımasın bir de :acep:
nazo hayırlı olsun mobilyan, güle güle eskitin.
ay lidır bugünde girmedi, gökcede yok,azos da bi geliy bi gidiyy artık bizim yesilyurt un suları gibin oldubblau da izni bi aldı gti. ama cnmm sıkılyoo yaaa nerdesiniz??
h benzetmene senin ben Merhabalar;
Sabah doktordaydım, bebişimin kilosu 2900 olmuş. nstde sorun çıkmadı ama biraz suyu artıralım dedi. ben zaten günde 3,5-4 litre su içiyorum dedim..Tuzu biraz azalt dedi..
Bugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım, 1,5 litre denemek amaçlı yapıyorum.. bakalım güzel olursa doğum sonrası misafir için yaparım diyorum. çok zor bişey değilmiş, inşallah tadıda güzel olur..
Napim kız kuku kıllarımın derdine düştümÇabuk uzasınlar diye sarımsak sürcek hale geldim o derece
![]()
Artık ben de sizdenim hantalımDaha önceden kendim bi jilet bi ağda yapıyordum duruma göre..
Zuah benzetmene senin ben
![]()
Gözünaydın canım maşallah
teşekkür ederim azocum..
sen agda işini kuaförde hallettir, inan çok rahat oluyor. bende 3 gün önce yaptırdım. 15 gün sonra tekrar gideceğim tabiki o zamana doğum yapmamış olursam
ben bugün lohusa şerbeti yaptım denemek amaçlı.. güzel oldu çok kolaymış.