Demin selam verdim kimse cevap yazmamıs..
Kustum size :sinir:
bende yeni girdim selam verdim ama herkesin işi var heralde dünyam
Merhabalar;
Sabah doktordaydım, bebişimin kilosu 2900 olmuş. nstde sorun çıkmadı ama biraz suyu artıralım dedi. ben zaten günde 3,5-4 litre su içiyorum dedim..Tuzu biraz azalt dedi..
Bugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım, 1,5 litre denemek amaçlı yapıyorum.. bakalım güzel olursa doğum sonrası misafir için yaparım diyorum. çok zor bişey değilmiş, inşallah tadıda güzel olur..

selam gökçecan ben seni bekliyorum doğurursun diye sende de tık yok
doğuracam az kaldı...her gece ayyy doğuruyorummmmm ben diye yırtınıyorum ama ı ıhh tık yok henüz
masallah cnmm ay benim kızım da bi görse 2900 leri.cokk kolayy ve cok lezzetlii cnmm.. ayy bana da versene bi bardak bak cnm cekti yazık bana
gökcem sen kac haftalıksın cnm?
doğuracam az kaldı...her gece ayyy doğuruyorummmmm ben diye yırtınıyorum ama ı ıhh tık yok henüz
hareket var ama icraat yok baksana herkes uyuyovalla kimse yok diye oyunna dalmısım bendehayret bi hareket olmus topikte
çok yırtınmasan yıvvvrum sonra gerçekten sancın olunca kimse inanmayacakdoğuracam az kaldı...her gece ayyy doğuruyorummmmm ben diye yırtınıyorum ama ı ıhh tık yok henüz
dunyam,layla selam sizede..benim isim yok ama int.sorunlu gec acılıyo sayfalar gec goruyom dolayısıyla
36'ımı dolduruyorum bebişim38 de gelecek benimki ama hissediyorum.
ayyy ecrincim sen vesile oldun bu şerbetii yapmama. hiç aklımda yoktu sen güzel oluyor diyince giriştim bu işe.. vallahi güzelde olcak gibi..keşke yakın olsanda göndersem sanada
Merhabalar;
Sabah doktordaydım, bebişimin kilosu 2900 olmuş. nstde sorun çıkmadı ama biraz suyu artıralım dedi. ben zaten günde 3,5-4 litre su içiyorum dedim..Tuzu biraz azalt dedi..
Bugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım, 1,5 litre denemek amaçlı yapıyorum.. bakalım güzel olursa doğum sonrası misafir için yaparım diyorum. çok zor bişey değilmiş, inşallah tadıda güzel olur..
kasılma dediğiim yani,karnının sertlesmesi kare yada sacma sapan sekiller alması tas gibi oluyo boyle 5-1o saniye sonra geciyo falan ??
gözün aydın tanselcim, kaçını haftadaydın sen?
hepiniz yapa yapa şerbeti yaptıracaksınız bana da yaf
işte yaslanma ve ittirme dediklerimde karnım semsert oluyor, 5-10 saniyeden fazla sürüyor ama...korkutuyor bazen...
görmemişim ben, hoş geldin
36'ımı dolduruyorum bebişim38 de gelecek benimki ama hissediyorum.
ayy öyle gökçecim. bi tuhaf oldum, her akşam duş alıyorum bu gece doğurursam temiz oluyum hastanede diye sorma kafayı sıyırdım. ama biraz daha vaktimiz var gibime geliyor
hOSBULDUK ECRİNN ama gene gidiyorum
dimiiiiii neyse içmşş kadar oldumm:teselli: tarcınla karanfilide saldın mı içine. aklımdayken bende sekeri alıp koyayım eve. sonra iş cıkmasın-rgulu
kızlar canım acayip poaça çekti şöyle ev yapımı sıcak sıcak yanınada patates salatası çay mükemmel olurdu sizce