2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Merhabalar;

Sabah doktordaydım, bebişimin kilosu 2900 olmuş. nstde sorun çıkmadı ama biraz suyu artıralım dedi. ben zaten günde 3,5-4 litre su içiyorum dedim..Tuzu biraz azalt dedi..

Bugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım, 1,5 litre denemek amaçlı yapıyorum.. bakalım güzel olursa doğum sonrası misafir için yaparım diyorum. çok zor bişey değilmiş, inşallah tadıda güzel olur..

masallah cnmm ay benim kızım da bi görse 2900 leri.:utan: cokk kolayy ve cok lezzetlii cnmm.. ayy bana da versene bi bardak bak cnm cekti yazık bana:evet:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
dunyam,layla selam sizede..benim isim yok ama int.sorunlu gec acılıyo sayfalar gec goruyom dolayısıyla

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
masallah cnmm ay benim kızım da bi görse 2900 leri.:utan: cokk kolayy ve cok lezzetlii cnmm.. ayy bana da versene bi bardak bak cnm cekti yazık bana:evet:

ayyy ecrincim sen vesile oldun bu şerbetii yapmama. hiç aklımda yoktu sen güzel oluyor diyince giriştim bu işe.. vallahi güzelde olcak gibi..keşke yakın olsanda göndersem sanada:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
doğuracam az kaldı... :) her gece ayyy doğuruyorummmmm ben diye yırtınıyorum ama ı ıhh tık yok henüz :)

ayy öyle gökçecim. bi tuhaf oldum, her akşam duş alıyorum bu gece doğurursam temiz oluyum hastanede diye sorma kafayı sıyırdım. ama biraz daha vaktimiz var gibime geliyor:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
valla kimse yok diye oyunna dalmısım bende:D hayret bi hareket olmus topikte:D
hareket var ama icraat yok baksana herkes uyuyo
doğuracam az kaldı... :) her gece ayyy doğuruyorummmmm ben diye yırtınıyorum ama ı ıhh tık yok henüz :)
çok yırtınmasan yıvvvrum sonra gerçekten sancın olunca kimse inanmayacak:cokkomik:
dunyam,layla selam sizede..benim isim yok ama int.sorunlu gec acılıyo sayfalar gec goruyom dolayısıyla

mazeretin kabul edildi canımmmm sanada selam:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy ecrincim sen vesile oldun bu şerbetii yapmama. hiç aklımda yoktu sen güzel oluyor diyince giriştim bu işe.. vallahi güzelde olcak gibi..keşke yakın olsanda göndersem sanada:)

dimiiiiii neyse içmşş kadar oldumm:teselli: tarcınla karanfilide saldın mı içine. aklımdayken bende sekeri alıp koyayım eve. sonra iş cıkmasın-rgulu

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Merhabalar;

Sabah doktordaydım, bebişimin kilosu 2900 olmuş. nstde sorun çıkmadı ama biraz suyu artıralım dedi. ben zaten günde 3,5-4 litre su içiyorum dedim..Tuzu biraz azalt dedi..

Bugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım, 1,5 litre denemek amaçlı yapıyorum.. bakalım güzel olursa doğum sonrası misafir için yaparım diyorum. çok zor bişey değilmiş, inşallah tadıda güzel olur..

gözün aydın tanselcim, kaçını haftadaydın sen?
hepiniz yapa yapa şerbeti yaptıracaksınız bana da yaf :D
kasılma dediğiim yani,karnının sertlesmesi kare yada sacma sapan sekiller alması tas gibi oluyo boyle 5-1o saniye sonra geciyo falan ??

işte yaslanma ve ittirme dediklerimde karnım semsert oluyor, 5-10 saniyeden fazla sürüyor ama...korkutuyor bazen...

Demin selam verdim kimse cevap yazmamıs..

Kustum size :sinir:

görmemişim ben, hoş geldin :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar canım acayip poaça çekti şöyle ev yapımı sıcak sıcak yanınada patates salatası çay mükemmel olurdu sizce

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Demin selam verdim kimse cevap yazmamıs..

Kustum size :sinir:

bende yeni girdim selam verdim ama herkesin işi var heralde dünyam

gözün aydın tanselcim, kaçını haftadaydın sen?
hepiniz yapa yapa şerbeti yaptıracaksınız bana da yaf :D

işte yaslanma ve ittirme dediklerimde karnım semsert oluyor, 5-10 saniyeden fazla sürüyor ama...korkutuyor bazen...

görmemişim ben, hoş geldin :)

hıh tamam onlar yaslanma degil kasılma iste :) bende toplasıyo sanıyodum benimki meger kasılmaymıs onlar..agrısız oldugu surece bisi yok agrılı ve 15 dk ya bir olan versiyonu basladımıydı geliyo demektir :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
36'ımı dolduruyorum bebişim :) 38 de gelecek benimki ama hissediyorum.

sende yz son 15 diye o zaman:Dbirinin acılısı yapması lazım. sonra feyz alıpp herkes dogurcak hissediyorum:D
ayy öyle gökçecim. bi tuhaf oldum, her akşam duş alıyorum bu gece doğurursam temiz oluyum hastanede diye sorma kafayı sıyırdım. ama biraz daha vaktimiz var gibime geliyor:)

bende su ojeyi sürüvereyim, sacımı düzeltmeden yatmıyım falan diyorum. ii görüncem ya sözde o acıdan. kıl tüy olayını halletim ya simdilik rahatımm. bakalım nasıl olcak
hOSBULDUK ECRİNN ama gene gidiyorum :)

bak hap böle oluyo işte:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
dimiiiiii neyse içmşş kadar oldumm:teselli: tarcınla karanfilide saldın mı içine. aklımdayken bende sekeri alıp koyayım eve. sonra iş cıkmasın-rgulu

canım aktar dediki lohusa şekerindede tarçın ve karanfil var. bende önce su, şeker ve lohusa şekerini kaynattıktan sonra tadına baktım. cezvede tar.ın, karanfil ve zencefili kaynatıp ekledi. halende kaynıyor.. ecrincim şeye dikkat et. internetteki şeker ölçüleri çok fazla. ben toz şekeri az koydum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar