senin hakikaten son 9 yazıyohayırlı olsun simdiden sezeryan mı olcan yani ?
evet canım, ben muayene bile olamayan bir insanım, o yüzden normali hiç düşünemiyorum. sezeryan istedim en baştan. inşallah sağ salim alırım kucağıma :ayk:
senin hakikaten son 9 yazıyohayırlı olsun simdiden sezeryan mı olcan yani ?
hı hı doktor da ondan bekletmek istiyo sanırım ama ben stres olmadım degil..ishal olmamın sebebi de magnezyummus bu arada gunde 2 tane ictigim icin oluyomus..onumuzdeki randevu tarihi 25 ocak yazıyorum ama sanmıyorum o zamana kalcagını bana daha once gorusucekmisiz gibi geliyo dedi bide off bende davul gibi oldum simdi ha dogdu ha dogcak diye ya
lilacs canım saoll.az öncede yazdım gözden kaçtı sanırım.seninde tarih kesinleşmiş.sağlıkla kucağına alırsın insallah...az kaldı ne güzel yaa.tarihi bilmekde iyiymiş.hadi hayırlısı olsun..
ayy azo yaaa işim vardı biraz çıkmıştım kuzum o arada yazmışsıncanım minik şeftali tüyler alınmıyor laesef yaa az daha beklemen lazım gelir
blucum nerlerdesin sen yaa dündne beri yoksun kaçtırda sordum
nazocum canım yorulmuşsun baya ama değmiş baksana kızlar için herşeye değer.güle güle kullansınlar inşallah mobilyalarını
bak yine kızdımm madem durum o kadar ciddi böyle dogcak gibi konusma yapıyo niye sonraki randevu 25 i ne veriyo.. cok uzak deseydin ya. bide bence o zaman dogar dimişş:sok
evet canım, ben muayene bile olamayan bir insanım, o yüzden normali hiç düşünemiyorum. sezeryan istedim en baştan. inşallah sağ salim alırım kucağıma :ayk:
canım saoll..özledim sizi yaa.ama kaç gündür işten gözümü acıp giremedim.
hayırlı olsun cok sevindim insallah Allah sağ salim kavustursun sizi ne güzel tarihi bilmekbu arada senin kasılmaların oluyomu gun icinde ?
kasılma mı bilemiyorum ama ittirme, yaslanma, toparlanma çalışmaları var
Merhabalar;
Sabah doktordaydım, bebişimin kilosu 2900 olmuş. nstde sorun çıkmadı ama biraz suyu artıralım dedi. ben zaten günde 3,5-4 litre su içiyorum dedim..Tuzu biraz azalt dedi..
Bugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım, 1,5 litre denemek amaçlı yapıyorum.. bakalım güzel olursa doğum sonrası misafir için yaparım diyorum. çok zor bişey değilmiş, inşallah tadıda güzel olur..
offff.. kaç gündür net yok giremedim. var mı kızlar bi gelişme doğuran eden?
merhabalar bu arada