2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
lilacs canım saoll.az öncede yazdım gözden kaçtı sanırım.seninde tarih kesinleşmiş.sağlıkla kucağına alırsın insallah...az kaldı ne güzel yaa.tarihi bilmekde iyiymiş.hadi hayırlısı olsun..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hı hı doktor da ondan bekletmek istiyo sanırım ama ben stres olmadım degil..ishal olmamın sebebi de magnezyummus bu arada gunde 2 tane ictigim icin oluyomus..onumuzdeki randevu tarihi 25 ocak yazıyorum ama sanmıyorum o zamana kalcagını bana daha once gorusucekmisiz gibi geliyo dedi bide off bende davul gibi oldum simdi ha dogdu ha dogcak diye ya :(

bak yine kızdımm madem durum o kadar ciddi böyle dogcak gibi konusma yapıyo niye sonraki randevu 25 i ne veriyo.. cok uzak deseydin ya. bide bence o zaman dogar dimişş:sok

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacs canım saoll.az öncede yazdım gözden kaçtı sanırım.seninde tarih kesinleşmiş.sağlıkla kucağına alırsın insallah...az kaldı ne güzel yaa.tarihi bilmekde iyiymiş.hadi hayırlısı olsun..

sağol nazo, gördüm yazdığını,teşekkür ettim de cevap yazmamışım, sorry :huhuu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayy azo yaaa işim vardı biraz çıkmıştım kuzum o arada yazmışsın :(canım minik şeftali tüyler alınmıyor laesef yaa az daha beklemen lazım gelir:)
blucum nerlerdesin sen yaa dündne beri yoksun kaçtırda sordum
nazocum canım yorulmuşsun baya ama değmiş baksana kızlar için herşeye değer.güle güle kullansınlar inşallah mobilyalarını

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ayy azo yaaa işim vardı biraz çıkmıştım kuzum o arada yazmışsın :(canım minik şeftali tüyler alınmıyor laesef yaa az daha beklemen lazım gelir:)
blucum nerlerdesin sen yaa dündne beri yoksun kaçtırda sordum
nazocum canım yorulmuşsun baya ama değmiş baksana kızlar için herşeye değer.güle güle kullansınlar inşallah mobilyalarını

canım saoll..özledim sizi yaa.ama kaç gündür işten gözümü acıp giremedim.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bak yine kızdımm madem durum o kadar ciddi böyle dogcak gibi konusma yapıyo niye sonraki randevu 25 i ne veriyo.. cok uzak deseydin ya. bide bence o zaman dogar dimişş:sok

int kafayı yedi..neyse evet haklısın aslında yani madem durum oakdar vahim yatır hastaneye demi..gerci soyledi acılma o kadar ciddi degil dinlenerek bide bu ilacla atlatabilceginin dusunuyorum ama dogum tarihinden once bekliyorum bebegi dedi cok emin konusuyo ya hadi bakalım hayırlısı..
acılma bi parmak dedi iste.suyu cok iyi dedi saglıgı da iyi dedi ama beklesin icerde daha dedi.. tamam dedik bizde

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
evet canım, ben muayene bile olamayan bir insanım, o yüzden normali hiç düşünemiyorum. sezeryan istedim en baştan. inşallah sağ salim alırım kucağıma :ayk:

hayırlı olsun cok sevindim insallah Allah sağ salim kavustursun sizi ne güzel tarihi bilmek :) bu arada senin kasılmaların oluyomu gun icinde ?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canım saoll..özledim sizi yaa.ama kaç gündür işten gözümü acıp giremedim.

ayy bizde seni özledik valla zaten topikte herkes ağırlaştı doğru düzgün sayfa ilerlemiyor bile:(nazom aay bittiyse odası çekip eklesene bizimde gözümüz gönlümüz açılsın bacım olmazmı:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay lidır bugünde girmedi, gökcede yok,azos da bi geliy bi gidiyy artık bizim yesilyurt un suları gibin oldu:D bblau da izni bi aldı gti. ama cnmm sıkılyoo yaaa nerdesiniz??

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ne yapıyosunuz bakıyım hepicinizi öptüm bende oğlanın odasıyla uğraşıyorum halı aradık bi yerde buldum ölçüleri uyarmı diye düşündüm neyse eve gelince ölçtüm akşam eşim alacak bebişimin dönencesini aldım yoruldum tabisi

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhabalar;

Sabah doktordaydım, bebişimin kilosu 2900 olmuş. nstde sorun çıkmadı ama biraz suyu artıralım dedi. ben zaten günde 3,5-4 litre su içiyorum dedim..Tuzu biraz azalt dedi..

Bugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım, 1,5 litre denemek amaçlı yapıyorum.. bakalım güzel olursa doğum sonrası misafir için yaparım diyorum. çok zor bişey değilmiş, inşallah tadıda güzel olur..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Merhabalar;

Sabah doktordaydım, bebişimin kilosu 2900 olmuş. nstde sorun çıkmadı ama biraz suyu artıralım dedi. ben zaten günde 3,5-4 litre su içiyorum dedim..Tuzu biraz azalt dedi..

Bugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım, 1,5 litre denemek amaçlı yapıyorum.. bakalım güzel olursa doğum sonrası misafir için yaparım diyorum. çok zor bişey değilmiş, inşallah tadıda güzel olur..

maşallah oğluna tanselcim su problemi bendede var hatta kızıyorum doktora her gittiğimde su içiyormusun diyor hayatımda içmediğim kadar su içiyorum.lohusa şerbeti güzel oluyor ben severim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offff.. kaç gündür net yok giremedim. var mı kızlar bi gelişme doğuran eden?

merhabalar bu arada :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar