2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydınlar,

hepinize teşekkür ederim desteğiniz için kızlar,
dün dr a söyledik, o da 16 sına alalım o zaman sorun olmaz dedi. eğer erken olursa 18i olsun yine dedik biz hatta 17 olsun dedik, sorun olmaz zaten plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. oğlumuz 3200 gr olmuş boyumuz 53 cm. suyu ile ilgili bir şey demedi bana, nst de sancım çıkmadı herhalde, yorum yapmadı, ama hiç kıpırdamadı nst de, sinir oldum. girmeden önce ve çıkınca kıpır kıpır içerde tık yok. dr diğer seslerden korkarlar nst de diyor, çekerler kendilerini diyor e o zaman nasıl sağlıklı ölçüm oluyor anlamıyorum.

23ünü beklemeyi göze alamadık açıkçası kızlar, hem ben hem de eşim, fenalaşırsan falan olmaz dedi. bizi anneme bırakıp gözü arkada kalmadan gitmek istiyor, inşallah sorun çıkmaz.

günaydın lilacscım gözün aydın artık kocuman olmuş oğluşun kurtarmış kendini maşallah bencede riske atma 2 gün önce olsun madem baba sayehate çıkmak zorunda oğlunu görsün iyi olduğunu bilsin öle gitsin hadi hayırlısı o saman 16-17 ocakta doğumun kesin yani bizi bilgilendir sağlığı kg boyu vs hakkında balım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınlar,

dün dr a söyledik, o da 16 sına alalım o zaman sorun olmaz dedi. eğer erken olursa 18i olsun yine dedik biz hatta 17 olsun dedik, sorun olmaz zaten plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. oğlumuz 3200 gr olmuş boyumuz 53 cm. suyu ile ilgili bir şey demedi bana, nst de sancım çıkmadı herhalde, yorum yapmadı, ama hiç kıpırdamadı nst de, sinir oldum. girmeden önce ve çıkınca kıpır kıpır içerde tık yok. dr diğer seslerden korkarlar nst de diyor, çekerler kendilerini diyor e o zaman nasıl sağlıklı ölçüm oluyor anlamıyorum.

23ünü beklemeyi göze alamadık açıkçası kızlar, hem ben hem de eşim, fenalaşırsan falan olmaz dedi. bizi anneme bırakıp gözü arkada kalmadan gitmek istiyor, inşallah sorun çıkmaz.

ayyy canım benim demek 2 gün daha önceye alındı sezeryan tarihin hadi bakalım en azından eşinde yanında olur 1-2 gün madem çok farkta yoksa hayırla kavuştursun rabbim oğlunuzu size inşallah canım yaaaaa inan senin yerine koydum kendimi gözlerim doldu okurken

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anladım canım çok sağol ozaman yarın alacaktım az daha acele etmeyim biraz daha araştırıp öyle alayım sağolasın canımcımmm

bişey değil güselim ayıp ettin asyama en iyisi hangisisyse ondan al annesi pamuk tenine ayyyy masaj yapa yapa yıkaysın yağlarsın kızımı misss gibin kokarr :utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

günaydın lilacscım gözün aydın artık kocuman olmuş oğluşun kurtarmış kendini maşallah bencede riske atma 2 gün önce olsun madem baba sayehate çıkmak zorunda oğlunu görsün iyi olduğunu bilsin öle gitsin hadi hayırlısı o saman 16-17 ocakta doğumun kesin yani bizi bilgilendir sağlığı kg boyu vs hakkında balım

ayyy canım benim demek 2 gün daha önceye alındı sezeryan tarihin hadi bakalım en azından eşinde yanında olur 1-2 gün madem çok farkta yoksa hayırla kavuştursun rabbim oğlunuzu size inşallah canım yaaaaa inan senin yerine koydum kendimi gözlerim doldu okurken

teşekkür ederiz teyzeleri :) :huhuu:
günümüz erkene alındı, ben 18ine kendimi daha hazırlayamamışken 16 oldu, heyecan dorukta artık, açılışı büyük ihtimal ben yapıcam, dün hastanede yeni doğmuş ufaklıkları gördük, Allahım resmen kaşık kadar yüzleri, o kadar küçükler ki.........

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günümüz erkene alındı, ben 18ine kendimi daha hazırlayamamışken 16 oldu, heyecan dorukta artık, açılışı büyük ihtimal ben yapıcam, dün hastanede yeni doğmuş ufaklıkları gördük, Allahım resmen kaşık kadar yüzleri, o kadar küçükler ki.........

hadi hayırlısı nasip böyleymiş demekki güselim allahtan hayırlısı olsun doğana kadar 3500-3600gr olur rahat 55 cm gibide doğar maşallah uzun bir oğlun olacak kgda gayet iyi için ferah olsun sıkma kendini cnm benim 2 gün erken kavuşcan yavruna yeni doğan bebekler öyle geliyo bize evet ama aslında çok normaller nasıl tutup bakıcaz bilemiyorum çok heyecanlıyım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bişey değil güselim ayıp ettin asyama en iyisi hangisisyse ondan al annesi pamuk tenine ayyyy masaj yapa yapa yıkaysın yağlarsın kızımı misss gibin kokarr :utan:

her banyomda konuştum bakalım kızım bak annen nasılda suyu seviyor hiç ağlamıyor gördünmü sende doğduğunda banyo yaparken ağlamayacaksın çünkü akıllı kızlar ağlamaz:D:Dbir görsen deli gibiyim her banyoda:D:D
ayyyy yavrum yaaa yıkasam pamuğumu ohh dediğin gibide yağlasam giydirsem pamuk pijamalarını kuzumun sıcacık yatsa yatağında ayyyyy coştum gene:D:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu arada dün milupa dan hamileyim seti gelmiş. içinde işe yarar olarak 8 tane huggies bez var yeni doğan, migros tansaş ta kullanılabilecek indirim kuponları var %25-30 arası indirim yapıyorlarmış. kitapçık falan var... beklemiyordum artık ama geldi haberiniz olsun geliyormuş :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

olsun canım 2 gün önce alacaksın kokusunu miss gibi ne güzel öyle düşün canımmm sen..ayy evet yaa çok küçük oluyorlar nasılda alıcaz kucağımıza bilemiyorum..özelliklede ben altını değiştirirken çok korkarım bacakları kırılacak gibi geliyor hep:(:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
her banyomda konuştum bakalım kızım bak annen nasılda suyu seviyor hiç ağlamıyor gördünmü sende doğduğunda banyo yaparken ağlamayacaksın çünkü akıllı kızlar ağlamaz:D:Dbir görsen deli gibiyim her banyoda:D:D
ayyyy yavrum yaaa yıkasam pamuğumu ohh dediğin gibide yağlasam giydirsem pamuk pijamalarını kuzumun sıcacık yatsa yatağında ayyyyy coştum gene:D:D

coşulmayacak gibi değilki ama benimki banyodayken durgunlaşıyor suyu çok sevdiğini anlayabiliyorum masaj yapıyorum karnıma ılık suyla sesi çıkmıyo hiçç kurban olurum ben pnları verene doğsunlarda hele bii bak nasıl güsel mis gibi kokutup bakcaz onlara

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

coşulmayacak gibi değilki ama benimki banyodayken durgunlaşıyor suyu çok sevdiğini anlayabiliyorum masaj yapıyorum karnıma ılık suyla sesi çıkmıyo hiçç kurban olurum ben pnları verene doğsunlarda hele bii bak nasıl güsel mis gibi kokutup bakcaz onlara

aaa benimkide sevdiği şeylerde coşuyor kuduruyor mesela portakal yesem anammm 4 dönüyor içerde:D:Dbabasıda öyleymiş kayınvalidem anlatmıştı çuval çuval portakal yemişimdir hep fatihte çok severdi demişti buda öyle 1 tane yesem azıyor kızım:Dbanyodadad öyle suyu görünce 5 dk sonra başlıyor zıplamaya kurban olduğum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaa benimkide sevdiği şeylerde coşuyor kuduruyor mesela portakal yesem anammm 4 dönüyor içerde:D:Dbabasıda öyleymiş kayınvalidem anlatmıştı çuval çuval portakal yemişimdir hep fatihte çok severdi demişti buda öyle 1 tane yesem azıyor kızım:Dbanyodadad öyle suyu görünce 5 dk sonra başlıyor zıplamaya kurban olduğum
benimde sevdiğim şeylerde oda hareketleniyor ama banyoda duruluyo yani tekme atmak yerine sanki içimden kayıp gidiyorr demekki senin kız babaya çekcek benimki çikolata tatlı ve en çok çorba yiğince mutlu oluyor ekşi donsurmaları çok seviyo

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın kızlar,

lilacscım güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim. darısı başımıza. inşallah benim doktorun kendini toplayıp eski haline dönmesine 3 gün yeter :sinir: pazartesi de aynı kararsızlıkla yaklaşırsa basacam çığlığı

leadercım sen de güzel haberlerle gel inşallah. bakalım kuzucuk nasılmış?

ben de dün hurmaya başladım. artık nolursa olsun dedim. canım çok çekiyordu, korkumdan aldıramıyordum. ama hurma bulmak ne zormuş. annem ücra köşede bir toptancıda bulmuş, eşim hiç bulamamış, müdürünün eşi göndermiş hacdan gelen hurmayı... süte iyi geliyormuş ya sözde, erken falan olursa belki bir işe yarar dedim...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydınlar,

Oyyyy 2 gün öne geldi demek ha :D Süper ya çok çok az kaldı, okurken heyecan yaptım..Bi de az önce magazinde bebekleri gösterdi çok duygulandım ya, şu son günlerde herşeye ağlar oldum zaten.

günaydın kızlar,

lilacscım güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim. darısı başımıza. inşallah benim doktorun kendini toplayıp eski haline dönmesine 3 gün yeter :sinir: pazartesi de aynı kararsızlıkla yaklaşırsa basacam çığlığı

ben de dün hurmaya başladım. artık nolursa olsun dedim. canım çok çekiyordu, korkumdan aldıramıyordum. ama hurma bulmak ne zormuş. annem ücra köşede bir toptancıda bulmuş, eşim hiç bulamamış, müdürünün eşi göndermiş hacdan gelen hurmayı... süte iyi geliyormuş ya sözde, erken falan olursa belki bir işe yarar dedim...

Ben de 2 gün önce başladım hurmaya...Aslında başladım sayılır mı bilmiyorum günde 1 tane yiyorum :D

Leaderım kuşum Eymen tostikimi görmeye gidiyormuşsun, inşallah doya doya döner yüzünü sana canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin...

Ayrıca günaydınlar kızlar :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sallama kız sütyenini :D
Ya bugün kendime ağda yapacam, bakalım başarabilecek miyim..
Kuaföre gidemiyorum utanıyorum :( Siz naptınız? Napcaksınız ya da?

don paça sütyen ne varsa sallayacam işte:D
ayyy en büyük korkum yaaa o hiç sorma kendim yapamaz hale geldim geçen tanıdık bir kuaför var söyledim ağdaya gelecem sana ama utanıyom diye abla eğer kuaförden çekinirsen evinede gelirim dedi o azcık içimi rahatlattı:(:(
azom nasıl alıcan yaa iyide gözükmüyor bişey göbekten ayna yöntemimi düşündün aman dikkat et sıcak ağda kullanma

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
don paça sütyen ne varsa sallayacam işte:D
ayyy en büyük korkum yaaa o hiç sorma kendim yapamaz hale geldim geçen tanıdık bir kuaför var söyledim ağdaya gelecem sana ama utanıyom diye abla eğer kuaförden çekinirsen evinede gelirim dedi o azcık içimi rahatlattı:(:(
azom nasıl alıcan yaa iyide gözükmüyor bişey göbekten ayna yöntemimi düşündün aman dikkat et sıcak ağda kullanma

Eve gelmesi iyiymiş ya..Sıcak ağdayı beceremiyom ki hep biyerlere bulaştırıyorum :D Hazır bezli ağdayı denicem bakalım.
Dediğin gibi ayna yöntemini kullanacam, şekilden şekile girecem biraz :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

azom günaydın. valla ben bu yıla kadar hiç gitmemiştim. gidenlere de hayret ederdim :sok

hamileliğimde başladım gitmeye. şimdi kendime kızıyorum, ne gerek varmış o kadar uğraşmaya :sinir: çok pratik inan bana. 5 dkyı geçmiyor benim ve kendi yaptığımdan daha temiz, uzun süreli oluyor. doktora açıyoruz kaç oldu, kuafördeki bayandan mı utancaz :D

he yalnız uyarmak isterim. hamile bayanlara özel ilgi gösteren birisini bulmalısın. öyle her önüne gelene girme. kırk yıldır gittiğin kuaför olsa bile önce br eçvrende araştır. beni öğretmen arkadaşlarım yönlendirdi, sağolsunlar çok memnunum. karnımı seve seve bir hal oluyor bayan :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oyyyy 2 gün öne geldi demek ha :D Süper ya çok çok az kaldı, okurken heyecan yaptım..Bi de az önce magazinde bebekleri gösterdi çok duygulandım ya, şu son günlerde herşeye ağlar oldum zaten.

Ben de 2 gün önce başladım hurmaya...Aslında başladım sayılır mı bilmiyorum günde 1 tane yiyorum :D

Leaderım kuşum Eymen tostikimi görmeye gidiyormuşsun, inşallah doya doya döner yüzünü sana canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin...

Ayrıca günaydınlar kızlar :D
ivet bal kaymağam eymenimi görmeye ditcem biyasdan kocişim aradı yeni kalkmış kahvaltı hazırlıyorum hadi gel dedi bağa mutlu oldum mamamı yiyiğim banyoya giriyim malum temizliğimide becerebildiğim kadar yapayım ne olur ne olmaz alttan muayene edeceği tutar raporumu alcam bugün nstye alır belkim bi ihtimal hadi bakalım hayırlısı öğlen 3 gibi gelirim azo bak kıytırık mobilyam geldi dün resmini gösterteyimm

Ekli dosyayı görüntüle 10131

ben beceremiyorum ağdayı yapıştırıyom ama çekemiyorum tansiyonum düşüyo :D bacaklarım vs ağdayla ok de ora ıhh yok yane korkuyomm acıyo aynayla ne kadar görürsem o kadar ama yarım yamalak oluyo bişiler utanıyom ben
Eve gelmesi iyiymiş ya..Sıcak ağdayı beceremiyom ki hep biyerlere bulaştırıyorum :D Hazır bezli ağdayı denicem bakalım.
o bezliler bana tesir etmiyo yolmuyo tüycüklerimi :(
günaydın kızlar,

sağolsın littecim ben haberdar ederim bu arada sende canını sıkma herşey yolunda korkma zamanını bekle hiçbiişi için acele etme güselim emi?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aman evdede nerde olacak tövbe yatağın üstünde olmaz ne o öyle sapık gibi nereye yatarım bilemedim:(:(
hımm evet hazır ağdada daha kolay olur belki ama onlarda tam almıyor be azoo neyse bi dene bakalım eğer yapamazsan mecbur gidersin bi kuaföre artık el mahkum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar