günaydınlar,
hepinize teşekkür ederim desteğiniz için kızlar,
dün dr a söyledik, o da 16 sına alalım o zaman sorun olmaz dedi. eğer erken olursa 18i olsun yine dedik biz hatta 17 olsun dedik, sorun olmaz zaten plesanta yaşlanmaya başlamış dedi. oğlumuz 3200 gr olmuş boyumuz 53 cm. suyu ile ilgili bir şey demedi bana, nst de sancım çıkmadı herhalde, yorum yapmadı, ama hiç kıpırdamadı nst de, sinir oldum. girmeden önce ve çıkınca kıpır kıpır içerde tık yok. dr diğer seslerden korkarlar nst de diyor, çekerler kendilerini diyor e o zaman nasıl sağlıklı ölçüm oluyor anlamıyorum.
23ünü beklemeyi göze alamadık açıkçası kızlar, hem ben hem de eşim, fenalaşırsan falan olmaz dedi. bizi anneme bırakıp gözü arkada kalmadan gitmek istiyor, inşallah sorun çıkmaz.
günaydın lilacscım gözün aydın artık kocuman olmuş oğluşun kurtarmış kendini maşallah bencede riske atma 2 gün önce olsun madem baba sayehate çıkmak zorunda oğlunu görsün iyi olduğunu bilsin öle gitsin hadi hayırlısı o saman 16-17 ocakta doğumun kesin yani bizi bilgilendir sağlığı kg boyu vs hakkında balım