KIZLAR yıllık izin kullandıkça süt izni düşüyomuş
daha hesaplanmadı çünkü bebeğin dtarihi lazımmış
yaklaşık 34 gün olcakmış eğer 28 ocak'ta doğarsa
tabi doğum izninde olduğun kısım da düşülüyo.
normalde 52 gün
KIZLAR yıllık izin kullandıkça süt izni düşüyomuş
daha hesaplanmadı çünkü bebeğin dtarihi lazımmış
yaklaşık 34 gün olcakmış eğer 28 ocak'ta doğarsa
haaaaa anladım olsun ikisi aynı anda gelmemiş çok yorulurdun haftayada eymenin odasını yaparsın sıkma canını
iyilik canımcım ütü yapacaktım güya komşuya geçmiş olsuna çıktım yeni eve geldim yarına kaldı seninde yarın son iş günün değilmi?
evet canım nasip olursa yarın sabah işgöremez raporumu alıp şirkete getiririm ama iş filan olmaz muhtemelen takılır dönerim
süt izinlerine beynim basmıyo birleştirme olayı aslında varmı onu bile tam bilemiyrum esas konum doğum izniyle alakalı ben bile birleştiremiycem yane günde 3 saat kullancam o kadar
hayırlısı olsun doğum haberini alırız inşallah sende ev hanımı olacaksın burayı ihmal etmeyin merak ederiz
şimdi balım yani cumartesi son iş günün pazartesiden sonra izinlisin tarihe göre 09,01,2012 37+2 oluyon o gün ne güsel say sonrasında yıllık izin hariç iznini 16 hafta ediyor dimi ben saydım takvimden bir yanlışlık yok prosedür olarak dilekçeye o şekilde yazmak zorunda iş yeri 8 hafta önce 8 hafta sonra die ama hesaba göre tarihlerine göre yani 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrası kullanacaksın bu şekilde yazmışlar dilekçende şimdi anlatabildim mi?7 ocak'ta 37+0
bana en fazla 49 dediler
Sgk'lılara günde 1,5 saat.3 saat kullanıyosan iyi
Eğer benim iş yerim evimin alt katı olsaydı ben de günlük kullanmak isterdim ama bi 40 km filan var evime
Doğum iznine çıktığımı müşterilerimize filan maille bildirmem lazım.
Nasıl bişi yazmam lazım ya?
burası korku filmlerinden beter oldu yaaa nasıl sis indi goz gozu gormuyoo
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz yarın inşallah
sayın müşterilerim şu an 36 haftalık hamile olup bugün yarın dogurabileceginden dolayı izne ayrılıyorum daha sonra hastaneyi çiçek ve hediyeleriniz için adresimi mail olarak gönderirim
not: lütfen masraftan kaçmayın unutmayın göndereceğiniz hediyeler sizin kişiliğinizi yansıtacaktır
sevgiler .............
yok anlamadım :acep:
ben bilmemne tarihi itibariyle doğum iznine ayrıldığımı
yerime bakacakların adını soyadını mailini telini yazdım
sonra da doğum sonra görüşmek üzere
hoşçakalın yazdım
:kahkaha: babuş kız aynen böle yaz süpersinnn laylam
sanada yazayımmı lazımmı çekinme söyle HAYATIM bana sormadan yazmış bile
kızlar çok acıktım ve öğlen yemeği yemedim eşim v e oğlum gelsede yesek yaww