2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

iyilik canımcım ütü yapacaktım güya komşuya geçmiş olsuna çıktım yeni eve geldim yarına kaldı seninde yarın son iş günün değilmi?

evet canım nasip olursa yarın sabah işgöremez raporumu alıp şirkete getiririm ama iş filan olmaz muhtemelen takılır dönerim :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
süt izinlerine beynim basmıyo birleştirme olayı aslında varmı onu bile tam bilemiyrum esas konum doğum izniyle alakalı ben bile birleştiremiycem yane günde 3 saat kullancam o kadar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
süt izinlerine beynim basmıyo birleştirme olayı aslında varmı onu bile tam bilemiyrum esas konum doğum izniyle alakalı ben bile birleştiremiycem yane günde 3 saat kullancam o kadar

Sgk'lılara günde 1,5 saat.3 saat kullanıyosan iyi :)
Eğer benim iş yerim evimin alt katı olsaydı ben de günlük kullanmak isterdim ama bi 40 km filan var evime :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
7 ocak'ta 37+0

bana en fazla 49 dediler
şimdi balım yani cumartesi son iş günün pazartesiden sonra izinlisin tarihe göre 09,01,2012 37+2 oluyon o gün ne güsel say sonrasında yıllık izin hariç iznini 16 hafta ediyor dimi ben saydım takvimden bir yanlışlık yok prosedür olarak dilekçeye o şekilde yazmak zorunda iş yeri 8 hafta önce 8 hafta sonra die ama hesaba göre tarihlerine göre yani 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrası kullanacaksın bu şekilde yazmışlar dilekçende şimdi anlatabildim mi?

Sgk'lılara günde 1,5 saat.3 saat kullanıyosan iyi :)
Eğer benim iş yerim evimin alt katı olsaydı ben de günlük kullanmak isterdim ama bi 40 km filan var evime :)

nerden aklımda kaldıysa 3 saat die bildiğimden yazmadım ssklılara 1,5 saat sa o kadar izin verilir banada doğru sen uzaktaysan o saatin sana faydası olmaz toplu kullanmak en iyisi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Doğum iznine çıktığımı müşterilerimize filan maille bildirmem lazım.
Nasıl bişi yazmam lazım ya?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Doğum iznine çıktığımı müşterilerimize filan maille bildirmem lazım.
Nasıl bişi yazmam lazım ya?

sayın müşterilerim şu an 36 haftalık hamile olup bugün yarın dogurabileceginden dolayı izne ayrılıyorum daha sonra hastaneyi çiçek ve hediyeleriniz için adresimi mail olarak gönderirim
not: lütfen masraftan kaçmayın unutmayın göndereceğiniz hediyeler sizin kişiliğinizi yansıtacaktır
sevgiler .............

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

sayın müşterilerim şu an 36 haftalık hamile olup bugün yarın dogurabileceginden dolayı izne ayrılıyorum daha sonra hastaneyi çiçek ve hediyeleriniz için adresimi mail olarak gönderirim
not: lütfen masraftan kaçmayın unutmayın göndereceğiniz hediyeler sizin kişiliğinizi yansıtacaktır
sevgiler .............

:kahkaha: babuş kız aynen böle yaz süpersinnn laylam

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yok anlamadım :acep:

ben bilmemne tarihi itibariyle doğum iznine ayrıldığımı
yerime bakacakların adını soyadını mailini telini yazdım
sonra da doğum sonra görüşmek üzere
hoşçakalın yazdım

tersten oku bide hayatım valla bilemdim özür dilerim ama dilekçende bi sorun yok ok için rahat olsun -ayse

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar çok acıktım ve öğlen yemeği yemedim eşim v e oğlum gelsede yesek yaww

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar çok acıktım ve öğlen yemeği yemedim eşim v e oğlum gelsede yesek yaww

yiğit oğlan ne kadan karizma yaaa esmer yiğit gibin valla nazonun kızla senin oğlan yaşıt mı?

bu arada ağzına bi lokma bişi at onlar gelince yersin yine yada bi meyve ye bastırsın açlığını

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar