ama tahin-pekmezde ne müthiş bişey babuş ya.. Kalorili ama en azından faydalıdapekmez demir deposu, tahindeki susam yağda çok faydalı..
anam iş yerinde nasıl bulunuyoz tahinide pekmezide valla bravoooo
ama tahin-pekmezde ne müthiş bişey babuş ya.. Kalorili ama en azından faydalıdapekmez demir deposu, tahindeki susam yağda çok faydalı..
alttan ısıtma mı verdin? :sok:sok hehehhehehe ver tabi alttan alttan ısıtmayı
topiğe resim eklemdi sanırım demet ne aldın sen eklesene bari
yee yee canım. insanın içindeki ateşi söndürüyor
evetttttt dedim valla dedim sen hamilesin gökçe ve yanında doğurcan görüyorum görüyorummmmmmmmmmmmm
kuku ağrısı çok fena bişey yaaa dün bende alttan ısıtmayı çok verdim sıcaktan yumuşayan kuku kaslarımda sanırım açılma oldu tüm gece ağrıdı haa yapmıcam daha öyle bişey
bu arada demet 3 gün önce bana teşekkür mesajı attı o kadar ama. sağlığı hakkında bi bilgi yazmamış mesajında tanselim.
portakal dedin canım portiş istedi aslında öyle sağlıklı şeyler istemezdı ama hayretyiyim bari dur kız.
anam iş yerinde nasıl bulunuyoz tahinide pekmezide valla bravoooo
Alttan ısıtma mı? Nasılmış kız o :=
Evet kalorili olmaz mı özellikle tahin...
Ama tadı da süper
Kepekli ekmekle yedim ben de az kalorili olsun diyeys:
Şekerim çıkacak ama napim.
Bizim iş yerinde perşembeleri kahvaltı olur her hafta.Tahin pekmez bulunuyo o yüzden
Bi de biri bizim katta olmak üzere, 3 tane buzdolabı var, içlerinde kahvaltı nevaleleri
saçma yazdım anlaşılmadı tabi demikız annemleri terminale almaya gittiğimizde bekledik baya üşüdüm ben sonra eve giderken fatih arabanın koltuk ısıtma sistemini açtı ohhh alttan alttan bir güzel ısındım o anda iyi geldi ama sonra sanırım açılmaya sebebiyet verince ağrım oldu gecesinde:dalttan ısıtma bu oliyi yani
valla süpermiş sizin iş yeri bende gelebülürmüyüm babuşş
bizim aşçımızda kar yok doğru düzgün yemekten anlamıyor mesela sulu köfte yapıyor köfteleri kızartmadan az tavada direk kaynamış salçalı suya atıp makarna haşlar gibi yapıyor ee içi pişmiyor haliyle bir bildiği hazır çorba makarna şehriye çorbası(bigün naneli bigün nanesiz)
o buzdolabı işi çok cazip geldi haaaaa birden bana keşke bizdede olsaydı yasak burda vermiyorlarky:
ky:
Aman aslıcım,karından ve alttan ısıtmalar tehlikeli.
Isıtmaları ayaktan yapıciz
aslında biliyordum ama söyleseydim eşime açmazdı ısınamam hasta olurum diye açmasına sesimi çıkarmadım suç bende yani
yok daha alttan olan hiç bir şeye izin vermem babuş valla gece zor uyudum sürekli yıpır yıpır etti şeysim
aman napıcan burda,bi kahvaltı için cıks
Bizim önceden aşçımız vardı çok güzel yemekler yapardı, istediğimizi söylerdik.öğleden sonra irmik helvası yapar, patates kızartır, portakal sıkar ofislere çıkarırdı
sonra fabrikadan gelmeye başladı yemekler.tadı tuzu olmuyo yemek firmasından gelen yemeğin, ki piyasada en iyi bilinen firmalardan birinden yiyoruz...
ay kıyamam
ayyyy midem ekşidi şimdi de öfffffffffff....
kızlar benim gece uykum hiç kalmadı acaba öğlen camış gibi uyuduğum için mi? ama gece yavrumda coşuyor. midem de azıyor
tabi öğle uykunu alıran geceye bişey kalmaz haliyle...
naptın gökçecik buldunmu fotosunu hedayenin