2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evetttttt dedim valla dedim sen hamilesin gökçe ve yanında doğurcan görüyorum görüyorummmmmmmmmmmmm:D:D:D
kuku ağrısı çok fena bişey yaaa dün bende alttan ısıtmayı çok verdim sıcaktan yumuşayan kuku kaslarımda sanırım açılma oldu tüm gece ağrıdı haa yapmıcam daha öyle bişey:D:D

Alttan ısıtma mı? Nasılmış kız o :=

ama tahin-pekmezde ne müthiş bişey babuş ya.. Kalorili ama en azından faydalıda:) pekmez demir deposu, tahindeki susam yağda çok faydalı..

Evet kalorili olmaz mı özellikle tahin...
Ama tadı da süper :)
Kepekli ekmekle yedim ben de az kalorili olsun diye :eek:ys:
Şekerim çıkacak ama napim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bu arada demet 3 gün önce bana teşekkür mesajı attı o kadar ama. sağlığı hakkında bi bilgi yazmamış mesajında tanselim.

portakal dedin canım portiş istedi aslında öyle sağlıklı şeyler istemezdı ama hayret :) yiyim bari dur kız.

benimde istedii hattaa yidim yuttum bile:D allam ne oburumm. muz da istedi ama evde muz kalmamıss. aslında tahin pekmezde istedi ama simdi portakalın üstüne yenmez ki:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Alttan ısıtma mı? Nasılmış kız o :=

Evet kalorili olmaz mı özellikle tahin...
Ama tadı da süper :)
Kepekli ekmekle yedim ben de az kalorili olsun diye :eek:ys:
Şekerim çıkacak ama napim.

saçma yazdım anlaşılmadı tabi demi:Dkız annemleri terminale almaya gittiğimizde bekledik baya üşüdüm ben sonra eve giderken fatih arabanın koltuk ısıtma sistemini açtı ohhh alttan alttan bir güzel ısındım o anda iyi geldi ama sonra sanırım açılmaya sebebiyet verince ağrım oldu gecesinde:dalttan ısıtma bu oliyi yani:D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bizim iş yerinde perşembeleri kahvaltı olur her hafta.Tahin pekmez bulunuyo o yüzden :)
Bi de biri bizim katta olmak üzere, 3 tane buzdolabı var, içlerinde kahvaltı nevaleleri :D

valla süpermiş sizin iş yeri bende gelebülürmüyüm babuşş:D:D
bizim aşçımızda kar yok doğru düzgün yemekten anlamıyor mesela sulu köfte yapıyor köfteleri kızartmadan az tavada direk kaynamış salçalı suya atıp makarna haşlar gibi yapıyor ee içi pişmiyor haliyle bir bildiği hazır çorba makarna şehriye çorbası(bigün naneli bigün nanesiz:))
o buzdolabı işi çok cazip geldi haaaaa birden bana keşke bizdede olsaydı yasak burda vermiyorlar:eek:ky::eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
saçma yazdım anlaşılmadı tabi demi:Dkız annemleri terminale almaya gittiğimizde bekledik baya üşüdüm ben sonra eve giderken fatih arabanın koltuk ısıtma sistemini açtı ohhh alttan alttan bir güzel ısındım o anda iyi geldi ama sonra sanırım açılmaya sebebiyet verince ağrım oldu gecesinde:dalttan ısıtma bu oliyi yani:D:D

Aman aslıcım,karından ve alttan ısıtmalar tehlikeli.
Isıtmaları ayaktan yapıciz :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla süpermiş sizin iş yeri bende gelebülürmüyüm babuşş:D:D
bizim aşçımızda kar yok doğru düzgün yemekten anlamıyor mesela sulu köfte yapıyor köfteleri kızartmadan az tavada direk kaynamış salçalı suya atıp makarna haşlar gibi yapıyor ee içi pişmiyor haliyle bir bildiği hazır çorba makarna şehriye çorbası(bigün naneli bigün nanesiz:))
o buzdolabı işi çok cazip geldi haaaaa birden bana keşke bizdede olsaydı yasak burda vermiyorlar:eek:ky::eek:ky:

aman napıcan burda,bi kahvaltı için cıks :)
Bizim önceden aşçımız vardı çok güzel yemekler yapardı, istediğimizi söylerdik.öğleden sonra irmik helvası yapar, patates kızartır, portakal sıkar ofislere çıkarırdı :)
sonra fabrikadan gelmeye başladı yemekler.tadı tuzu olmuyo yemek firmasından gelen yemeğin, ki piyasada en iyi bilinen firmalardan birinden yiyoruz...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aman aslıcım,karından ve alttan ısıtmalar tehlikeli.
Isıtmaları ayaktan yapıciz :)

aslında biliyordum ama söyleseydim eşime açmazdı ısınamam hasta olurum diye açmasına sesimi çıkarmadım suç bende yani:(:(
yok daha alttan olan hiç bir şeye izin vermem babuş valla gece zor uyudum sürekli yıpır yıpır etti şeysim:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aman napıcan burda,bi kahvaltı için cıks :)
Bizim önceden aşçımız vardı çok güzel yemekler yapardı, istediğimizi söylerdik.öğleden sonra irmik helvası yapar, patates kızartır, portakal sıkar ofislere çıkarırdı :)
sonra fabrikadan gelmeye başladı yemekler.tadı tuzu olmuyo yemek firmasından gelen yemeğin, ki piyasada en iyi bilinen firmalardan birinden yiyoruz...

sizin şansınızaymış o aşçı demekki tühh keşke hep kalsaydı..bizimki bildiğin becereksiz hala neden tutuyorlar anlamıyorum çokta uyarı alıyor üstelik personeldende idareci kısımdanda ama bir torpili var sanırsam:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyyy midem ekşidi şimdi de öfffffffffff....

kızlar benim gece uykum hiç kalmadı acaba öğlen camış gibi uyuduğum için mi? ama gece yavrumda coşuyor. midem de azıyor :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyyy midem ekşidi şimdi de öfffffffffff....

kızlar benim gece uykum hiç kalmadı acaba öğlen camış gibi uyuduğum için mi? ama gece yavrumda coşuyor. midem de azıyor :(

tabi öğle uykunu alıran geceye bişey kalmaz haliyle...
naptın gökçecik buldunmu fotosunu hedayenin

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tuğba yedi hamurları yedi hamurları tabi yaptı kocacaman göbek gelemedi inemedi aşağıyaaa:cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar