2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çok ilginç hala aynı kilodayım. şimdi tartıldım kilo almamışım... kıyamet alameti bence bu...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok doğum alameti diye yazmış demin ecrin yavrukuş:D

yeaaahhhhh ne diyosun??? oehhhhh yeeee, biliyordum yakında doğuracağımı biliyordum...:)

68 kiloda takılı kaldım ehehhehe. ve buna seviniyorum 10-12 kilosunu versem tamamdır bu iş.

ya o değil de kukum resmen ayrılıyor ya benim :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet herkese bi rehavet çöktü
hadi bakalım kolay gelsin.ben de bari biraz işlerimi toparlıyım.yarın ayrılcam ya :utan:

topla bakalım.. ayyy kalkamıyorumm birii omuzlarıma oturmuss gibi. uyuyamıyorum da. aglıcamm artıkın:mendil: depresyonum azdı:D
bu işaret benim için olmayacak gibime geliyor bu pis boğazla.. bir portakal yiyişim var utanmasam kabuğunuda yiyeceğim. ben bu ara portakala çok düştüm ya..

bana da olmucakk. kesinnn:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hepiniz teker teker gidiyorsunuz yaaa ne güzel sende gireceksin demi babuş evden kopma sakın:eek:ys::eek:ys:
benim izne ayrılmama daha 6 haftam varrrr:böö::böö:

İnşallah giricem canım evde.

bu işaret benim için olmayacak gibime geliyor bu pis boğazla.. bir portakal yiyişim var utanmasam kabuğunuda yiyeceğim. ben bu ara portakala çok düştüm ya..

Aynen.Annem geldiğinden beri çılgın gibi yemeye başladım.Nasılsa az kilo aldım diye diye.
Demin bende tahin pekmez yedim,öğle yemeğinin üzerine.Aç filan da değildim halbuki.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yeaaahhhhh ne diyosun??? oehhhhh yeeee, biliyordum yakında doğuracağımı biliyordum...:)

68 kiloda takılı kaldım ehehhehe. ve buna seviniyorum 10-12 kilosunu versem tamamdır bu iş.

ya o değil de kukum resmen ayrılıyor ya benim :(

evetttttt dedim valla dedim sen hamilesin gökçe ve yanında doğurcan görüyorum görüyorummmmmmmmmmmmm:D:D:D
kuku ağrısı çok fena bişey yaaa dün bende alttan ısıtmayı çok verdim sıcaktan yumuşayan kuku kaslarımda sanırım açılma oldu tüm gece ağrıdı haa yapmıcam daha öyle bişey:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada demet 3 gün önce bana teşekkür mesajı attı o kadar ama. sağlığı hakkında bi bilgi yazmamış mesajında tanselim.

portakal dedin canım portiş istedi aslında öyle sağlıklı şeyler istemezdı ama hayret :) yiyim bari dur kız.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
İnşallah giricem canım evde.

Aynen.Annem geldiğinden beri çılgın gibi yemeye başladım.Nasılsa az kilo aldım diye diye.
Demin bende tahin pekmez yedim,öğle yemeğinin üzerine.Aç filan da değildim halbuki.

ama tahin-pekmezde ne müthiş bişey babuş ya.. Kalorili ama en azından faydalıda:) pekmez demir deposu, tahindeki susam yağda çok faydalı..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bu arada demet 3 gün önce bana teşekkür mesajı attı o kadar ama. sağlığı hakkında bi bilgi yazmamış mesajında tanselim.

portakal dedin canım portiş istedi aslında öyle sağlıklı şeyler istemezdı ama hayret :) yiyim bari dur kız.

topiğe resim eklemdi sanırım demet ne aldın sen eklesene bari:utan:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

yee yee canım. insanın içindeki ateşi söndürüyor:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evetttttt dedim valla dedim sen hamilesin gökçe ve yanında doğurcan görüyorum görüyorummmmmmmmmmmmm:D:D:D
kuku ağrısı çok fena bişey yaaa dün bende alttan ısıtmayı çok verdim sıcaktan yumuşayan kuku kaslarımda sanırım açılma oldu tüm gece ağrıdı haa yapmıcam daha öyle bişey:D:D

alttan ısıtma mı verdin? :sok:sok hehehhehehe ver tabi alttan alttan ısıtmayı :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar