Öyle kalmış aklımda....
33+6 da gitti doguma cizelgesi oyleydi. Ama gittigi gibi dogurdu mu bilmiyorum.
Öyle kalmış aklımda....
kilo alımının durması yada 1_2 kg vermek de dogumun yaklastıgına isaretmiş
hepiniz teker teker gidiyorsunuz yaaa ne güzel sende gireceksin demi babuş evden kopma sakınys:
ys:
benim izne ayrılmama daha 6 haftam varrrr:böö::böö:
hadi canım hayırlısı hakkında inşallah seninde dinlenme zamanın geldi tabibende gelecek hafta çalışıp izne ayrılacağım inşallah..
ya demet ne yaptı acaba? Hastanede felan yatmıştı ya.. merak ettim.
çok ilginç hala aynı kilodayım. şimdi tartıldım kilo almamışım... kıyamet alameti bence bu...
yok doğum alameti diye yazmış demin ecrin yavrukuş
evet herkese bi rehavet çöktü
hadi bakalım kolay gelsin.ben de bari biraz işlerimi toparlıyım.yarın ayrılcam ya
bu işaret benim için olmayacak gibime geliyor bu pis boğazla.. bir portakal yiyişim var utanmasam kabuğunuda yiyeceğim. ben bu ara portakala çok düştüm ya..
hepiniz teker teker gidiyorsunuz yaaa ne güzel sende gireceksin demi babuş evden kopma sakınys:
ys:
benim izne ayrılmama daha 6 haftam varrrr:böö::böö:
bu işaret benim için olmayacak gibime geliyor bu pis boğazla.. bir portakal yiyişim var utanmasam kabuğunuda yiyeceğim. ben bu ara portakala çok düştüm ya..
Bende gidip uzanayım barim
yeaaahhhhh ne diyosun??? oehhhhh yeeee, biliyordum yakında doğuracağımı biliyordum...![]()
68 kiloda takılı kaldım ehehhehe. ve buna seviniyorum 10-12 kilosunu versem tamamdır bu iş.
ya o değil de kukum resmen ayrılıyor ya benim
İnşallah giricem canım evde.
Aynen.Annem geldiğinden beri çılgın gibi yemeye başladım.Nasılsa az kilo aldım diye diye.
Demin bende tahin pekmez yedim,öğle yemeğinin üzerine.Aç filan da değildim halbuki.
bu arada demet 3 gün önce bana teşekkür mesajı attı o kadar ama. sağlığı hakkında bi bilgi yazmamış mesajında tanselim.
portakal dedin canım portiş istedi aslında öyle sağlıklı şeyler istemezdı ama hayretyiyim bari dur kız.
bu arada demet 3 gün önce bana teşekkür mesajı attı o kadar ama. sağlığı hakkında bi bilgi yazmamış mesajında tanselim.
portakal dedin canım portiş istedi aslında öyle sağlıklı şeyler istemezdı ama hayretyiyim bari dur kız.
evetttttt dedim valla dedim sen hamilesin gökçe ve yanında doğurcan görüyorum görüyorummmmmmmmmmmmm
kuku ağrısı çok fena bişey yaaa dün bende alttan ısıtmayı çok verdim sıcaktan yumuşayan kuku kaslarımda sanırım açılma oldu tüm gece ağrıdı haa yapmıcam daha öyle bişey