sagol babus
Ya dun sorucaktım da esim geldi cıkmam gerekti. P.tesi doktora gittim dedin senin cadı kac kilo olmustu
2700 civarındaydı tatlım.
sagol babus
Ya dun sorucaktım da esim geldi cıkmam gerekti. P.tesi doktora gittim dedin senin cadı kac kilo olmustu
bende gülbinde içtim ama kırmızı vişne suyu gbiydi onunkinin görünümü müthiş süt yapıyormuş ben sürahi sürahi içerim çok sevmiştim tadınıcokk lezzetli oluyoobende ilk komsumuzun bebegi oldugunda içmiştimm.. tadı damagımda hala
hu huuuu selam kızlar :beyazbayrak:
Oglumla saglıkocagından geliyoruz. Oglum karnımdayken son gidisimizi de yaptık
Artık 1 ay sonra kucagımda gidicem oglusumla kısmet olursa
Kalp atıslarını dinledik 165-160 civarı atıyordu nasıl duyduk sesini gum gum diye ilk defa boyle net duydum kalp atısını pasamın.. 68 kilo olmusum Yani toplam 14 kilo almıs bulunuyorum. Kan tahlili yaptılardı onlar da normal cıktı. Artık oglumun gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla
Su-şekerse yaparız biz de
Ama benim ikram takımım yok almadım.
Efes bardaklarında versem olur mu
ayy kahvaltımı ettim geldim. anneler babalar konusulmus o arada. ayh benimkide ayrı ama ben kendi annemle görüsmüyorumys: sizinkilerden farklı durumumuz. o yüzden iyiki de görüsmüyorum. birisi hamilesin anlarsın artık diyodu ama cocuguma yyaklastıkca ondan daha da soguyorum allah var. neyse artık.
bugün aksam üstü seker bakmaya gidicez nasipse. lohusa serbeti içinde seker alıcam ama serbet yapmasam mı acaba diyorum. ay vakit gelip hantallastıkca hiçbişi istemez oldum. insanlar 1 aydan önce tebrige gelmeseler mesela:lilav:
oh beee birmax siparişlerim şimdi geldiiiiiii![]()
oğlumun ismi Şahin çok güzel olmuş yaaaa -hmm-hmm
onun ben pipisini yerimmm yerimmm
hu huuuu selam kızlar :beyazbayrak:
Oglumla saglıkocagından geliyoruz. Oglum karnımdayken son gidisimizi de yaptık
Artık 1 ay sonra kucagımda gidicem oglusumla kısmet olursa
Kalp atıslarını dinledik 165-160 civarı atıyordu nasıl duyduk sesini gum gum diye ilk defa boyle net duydum kalp atısını pasamın.. 68 kilo olmusum Yani toplam 14 kilo almıs bulunuyorum. Kan tahlili yaptılardı onlar da normal cıktı. Artık oglumun gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla
Su-şekerse yaparız biz de
Ama benim ikram takımım yok almadım.
Efes bardaklarında versem olur mu
işte lohusa sekeri, serbeti ve kızlar içinn örnek bi set
bardak üstündeki süsleri içenler alıyo
ayyy ne güzel görünüyor..
ama onla uğraşacak vaktimiz olurmu bilmiyorumki..
bende gülbinde içtim ama kırmızı vişne suyu gbiydi onunkinin görünümü müthiş süt yapıyormuş ben sürahi sürahi içerim çok sevmiştim tadını
gözün aydın yelizim hadi bakalım hayırlısı oğlunu alınca gitcen heee yirim yaaa ne kadar heyecanlısnız yaklaştıkça dimi
kızlar ben yimeğe gidyorum anam bekler evde çayı soğutmayalım
birazdan inip saçımı boyatayım kızlar uzun süre kaybelirsem merak etmeyin
bende gülbinde içtim ama kırmızı vişne suyu gbiydi onunkinin görünümü müthiş süt yapıyormuş ben sürahi sürahi içerim çok sevmiştim tadını
gözün aydın yelizim hadi bakalım hayırlısı oğlunu alınca gitcen heee yirim yaaa ne kadar heyecanlısnız yaklaştıkça dimi
kızlar ben yimeğe gidyorum anam bekler evde çayı soğutmayalım
ya babuş bizdemi yapsak lohusa şerbeti.
eve gelene veriririz.. güzel olur..
benimde hiç küçük servislik bardağım yok. hepsi 300 ml.alır nerdeyse..
işte lohusa sekeri, serbeti ve kızlar içinn örnek bi set
bardak üstündeki süsleri içenler alıyo
Aslında ecrin şimdi fotoğraf koyunca benim de hoşuma gitti.Ama öyle bardağım yok benim işte...
Bi de bu şerbet mevlütte gelene mi veriliyor yoksa,ziyarete gelene mi?
Bi de nasıl renkli oluyor o, ne katıyoruz içine?
sekerin kendisi kırmızı cnm bak onunda resmini koydum. seker veriyor rengi. içine ekstra olarak toz seker,tarcın,karanfil ve su konuyorbiz ziyarete gittigimzde vermişlerdi. ama mevlütte de verilebilir. ben mevlütte bizbize olucaz diye hem gelene gidene hem mevlüte cıkarıcam bi aksilik olmazsa
2700 civarındaydı tatlım.
müdürüm yarın yok diye bugünden vedalaşmaya gittim sekreterinin orada hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım
yok ben kimseye veda falan edemicem
bölee gidim en iyisi
anladım canım.benim bi kadeh takımım var o geldi şimdi aklıma.böyle şişe şeklinde sürahili.onda veririm olmazsa...dur bakayım anneme bi söyliyim.
Masallah kuzuma yaaa. Saglıkla gelsinler insallah dunyaya
müdürüm yarın yok diye bugünden vedalaşmaya gittim sekreterinin orada hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım
yok ben kimseye veda falan edemicem
bölee gidim en iyisi
cnmm bardak bulursun olmasa bile. ben japon pazarında buldum 6 tanesi 4.5 liraydı. 2 paket alıcam 9 tl ye bardak işini cözücem. bizim evde de öle bardak yok cünkü.. bende acaba bardak almasamda 12 tane büyük cay bardaklarım var. ajda dediklerinden. onlara yapayım didim. doyumluk degil nasılsa tadımlık