2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
cokk lezzetli oluyoo:utan: bende ilk komsumuzun bebegi oldugunda içmiştimm.. tadı damagımda hala:huhuu:
bende gülbinde içtim ama kırmızı vişne suyu gbiydi onunkinin görünümü müthiş süt yapıyormuş ben sürahi sürahi içerim çok sevmiştim tadını
hu huuuu selam kızlar :beyazbayrak:

Oglumla saglıkocagından geliyoruz. Oglum karnımdayken son gidisimizi de yaptık :D

Artık 1 ay sonra kucagımda gidicem oglusumla kısmet olursa :)

Kalp atıslarını dinledik 165-160 civarı atıyordu nasıl duyduk sesini gum gum diye ilk defa boyle net duydum kalp atısını pasamın.. 68 kilo olmusum Yani toplam 14 kilo almıs bulunuyorum. Kan tahlili yaptılardı onlar da normal cıktı. Artık oglumun gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla :)

gözün aydın yelizim hadi bakalım hayırlısı oğlunu alınca gitcen heee yirim yaaa ne kadar heyecanlısnız yaklaştıkça dimi :utan:

kızlar ben yimeğe gidyorum anam bekler evde çayı soğutmayalım :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Su-şekerse yaparız biz de :)
Ama benim ikram takımım yok almadım.
Efes bardaklarında versem olur mu :evet:

ya babuş bizdemi yapsak lohusa şerbeti.
eve gelene veriririz.. güzel olur..
benimde hiç küçük servislik bardağım yok. hepsi 300 ml.alır nerdeyse..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ayy kahvaltımı ettim geldim. anneler babalar konusulmus o arada. ayh benimkide ayrı ama ben kendi annemle görüsmüyorum :eek:ys: sizinkilerden farklı durumumuz. o yüzden iyiki de görüsmüyorum. birisi hamilesin anlarsın artık diyodu ama cocuguma yyaklastıkca ondan daha da soguyorum allah var. neyse artık.

bugün aksam üstü seker bakmaya gidicez nasipse. lohusa serbeti içinde seker alıcam ama serbet yapmasam mı acaba diyorum. ay vakit gelip hantallastıkca hiçbişi istemez oldum. insanlar 1 aydan önce tebrige gelmeseler mesela:lilav:

kolay gelsin canım..
oh beee birmax siparişlerim şimdi geldiiiiiii :evet: :evet:

oğlumun ismi Şahin çok güzel olmuş yaaaa -hmm-hmm
onun ben pipisini yerimmm yerimmm

masallah, güzellikle, hayırla dagıtın insallah canım...

hu huuuu selam kızlar :beyazbayrak:

Oglumla saglıkocagından geliyoruz. Oglum karnımdayken son gidisimizi de yaptık :D

Artık 1 ay sonra kucagımda gidicem oglusumla kısmet olursa :)

Kalp atıslarını dinledik 165-160 civarı atıyordu nasıl duyduk sesini gum gum diye ilk defa boyle net duydum kalp atısını pasamın.. 68 kilo olmusum Yani toplam 14 kilo almıs bulunuyorum. Kan tahlili yaptılardı onlar da normal cıktı. Artık oglumun gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla :)

masallah canım, hayırlısı olsun hakkınızda...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
işte lohusa sekeri, serbeti ve kızlar içinn örnek bi set:utan::utan:

di-HOM1.jpg

di-VHAG.jpg

di-4I7M.jpg

bardak üstündeki süsleri içenler alıyo:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Su-şekerse yaparız biz de :)
Ama benim ikram takımım yok almadım.
Efes bardaklarında versem olur mu :evet:

bende almadım ama bugün seker alcagımız yerde pahalı cıkarsa 2.5 okudum cünkü pahalı bence 2.5 tl gidip kemeraltından ucuza alırım. japon pazarında bardak da buldum :D alıp süsleyeyim kendim bari:utan: kızcem sonra bana niye serbet takımı hazırlamadıydın demesin:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayyy ne güzel görünüyor..
ama onla uğraşacak vaktimiz olurmu bilmiyorumki..

sen yapma zaten cnmm evde olan biri sen yatarken yarım saatte yapar. siseler dolaba atar. gelene gidene verilir iste:D cok sevimli ya hatta ben resimdeki bardak süsünü begendm. kurdeleyle o kalplerden bulayım oturup yapayım:D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

bende gülbinde içtim ama kırmızı vişne suyu gbiydi onunkinin görünümü müthiş süt yapıyormuş ben sürahi sürahi içerim çok sevmiştim tadını

gözün aydın yelizim hadi bakalım hayırlısı oğlunu alınca gitcen heee yirim yaaa ne kadar heyecanlısnız yaklaştıkça dimi :utan:

Evet tubisim cok heycan var valla. Bir an once gelse de sıktıra sıktıra sevsem diye bakıyorum o ultrasonda gorunen tombul yanaklarını :D :)

Zaten dogum yaptıgımda sana mesaj atıcam ne kadar dogdu nasıl dogdu diye :) Sen herkese haber edüverirsin artık :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
birazdan inip saçımı boyatayım kızlar uzun süre kaybelirsem merak etmeyin :utan:

ay ne güzell kolay gelsin cnmm.. ohhhh nasıl moral olur simdi. ben her kuaförden cıktıgımda dogurasım geliyo tipim müsaitken:D ama hissediorum cok pacoz gitcem doguma.

öle cnmm yaff cok lezzzetli. bende içerim valla.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya babuş bizdemi yapsak lohusa şerbeti.
eve gelene veriririz.. güzel olur..
benimde hiç küçük servislik bardağım yok. hepsi 300 ml.alır nerdeyse..

Aslında ecrin şimdi fotoğraf koyunca benim de hoşuma gitti.Ama öyle bardağım yok benim işte...
Bi de bu şerbet mevlütte gelene mi veriliyor yoksa,ziyarete gelene mi?
Bi de nasıl renkli oluyor o, ne katıyoruz içine?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Aslında ecrin şimdi fotoğraf koyunca benim de hoşuma gitti.Ama öyle bardağım yok benim işte...
Bi de bu şerbet mevlütte gelene mi veriliyor yoksa,ziyarete gelene mi?
Bi de nasıl renkli oluyor o, ne katıyoruz içine?

sekerin kendisi kırmızı cnm bak onunda resmini koydum. seker veriyor rengi. içine ekstra olarak toz seker,tarcın,karanfil ve su konuyor:utan: biz ziyarete gittigimzde vermişlerdi. ama mevlütte de verilebilir. ben mevlütte bizbize olucaz diye hem gelene gidene hem mevlüte cıkarıcam bi aksilik olmazsa:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sekerin kendisi kırmızı cnm bak onunda resmini koydum. seker veriyor rengi. içine ekstra olarak toz seker,tarcın,karanfil ve su konuyor:utan: biz ziyarete gittigimzde vermişlerdi. ama mevlütte de verilebilir. ben mevlütte bizbize olucaz diye hem gelene gidene hem mevlüte cıkarıcam bi aksilik olmazsa:utan:

anladım canım.benim bi kadeh takımım var o geldi şimdi aklıma.böyle şişe şeklinde sürahili.onda veririm olmazsa...dur bakayım anneme bi söyliyim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
müdürüm yarın yok diye bugünden vedalaşmaya gittim sekreterinin orada hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım
yok ben kimseye veda falan edemicem
bölee gidim en iyisi :(

kızzz aglama allah sinii.. döncenn gerii nasılsa. bosver degişsin bina. degişiklikler yasıyosun diye mutlu ol bebişimm:utan: vedalasma kimseyle de bosverr döncen nasılsa. ay sen isten ayrılsan nasıl olcan kimbilir kıyamam. vedalasma vedalasma daha doguma ziyarete gelirler senii:utan::utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
anladım canım.benim bi kadeh takımım var o geldi şimdi aklıma.böyle şişe şeklinde sürahili.onda veririm olmazsa...dur bakayım anneme bi söyliyim.

cnmm bardak bulursun olmasa bile. ben japon pazarında buldum 6 tanesi 4.5 liraydı. 2 paket alıcam 9 tl ye bardak işini cözücem. bizim evde de öle bardak yok cünkü.. bende acaba bardak almasamda 12 tane büyük cay bardaklarım var. ajda dediklerinden. onlara yapayım didim. doyumluk degil nasılsa tadımlık:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Masallah kuzuma yaaa. Saglıkla gelsinler insallah dunyaya :huhuu:

Amin canım, hepimizinki inşallah

müdürüm yarın yok diye bugünden vedalaşmaya gittim sekreterinin orada hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım
yok ben kimseye veda falan edemicem
bölee gidim en iyisi :(

Hayatta da ağlayamam valla :)
Bugüne kadar çok iş değiştirdim, hiç birinde ağlamadım :)
Yarın da ağlamıcam -gozluk

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kılar coooooooooook isim var evde 1 sepet tepeleme utum var nasıl yapıcam onu dusunuyorum suan.. Ben kacıyım optum hepinizi. Sonra gene ugrar bakarım sizlere musait oldugumda. :ask:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cnmm bardak bulursun olmasa bile. ben japon pazarında buldum 6 tanesi 4.5 liraydı. 2 paket alıcam 9 tl ye bardak işini cözücem. bizim evde de öle bardak yok cünkü.. bende acaba bardak almasamda 12 tane büyük cay bardaklarım var. ajda dediklerinden. onlara yapayım didim. doyumluk degil nasılsa tadımlık:D

Bana şuna benzer bi takım hediye gelmişti.
Kadehleri var, viski bardağı gibi bardakları var, uzun rakı bardakları, bi de su bardakları var.Sürahisi de böyle.
Ama bardaklar 6şar tane hep.
Olur mu ki sence?

Ekli dosyalar

• 607_2.jpg
    607_2.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 62

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar