Tatlım acaba gercekten yaklaştı mı sanki ya, bak nası heyecan yaptım.... (rüyan hayırlara vesile olsun)
benimde son 2-3 gundur alt taraf sancılarım cogalıp şiddetlenmeye başladı........
Vallahi bilemiyorum ki pikoşum, yaklaştı mı acaba

Çok çok yakın olmasa da max.3-4 hafta kaldı zaten

Kızlar o kadar haklısınız ki... Cidden görmeye hakkı var... Aile bağlarım çok sıkı değil gibi sanki benim. Yani sevmiyor değilim tabii ki, annemi babamı kardeşimi çok seviyorum. Ama kızgınlıklarım var anne ve babama. Mesela anneme şuan şunun için kızgınım; benim ve eşimin fikrini bile almadan bir kaç yıllığına bizde kalma ve bebeğe bakma planları yapmış kendince. Ve tek derdi babamdan uzaklaşmak. Babam kötü biri mi hayır. Sadece bazı huyları çok çekilmez. Mesela klimayı çok açtınız der gider kapatır, pazar parası 30 liradan fazla vermez. Özetle bayaa pintidir. O yüzden annemle çoğu zaman atışırlar bu konuda. Annem de yalnız kalsın da görsün mantığıyla buraya kaçma planı yapmış. Ben de buna sinir oldum nasıl bana sormadan kendince plan yapar diye. Bu en son kızdığım şey... Aklımca cezalandırıyorum işte ailemi... Doğru muyum... Bilmiyorum... Kafam karışık...
Tatlım bence bu sebepten bu kadar kızma annene.Elbette böyle bir plan yapmış da olabilir, ama insan dar ve zor zamanlarında kime sığınır, elbette ailesine,evladına...Böyle bir düşünce içinde dahi olsa ona kızgınlığını sürdürme mazur görmeye çalış.
Benim annem de bazen kızdırıyor beni.Eşimin ailesiyle zorunlu görüşüyor,asla sevmiyor.Zaten ilk evlendiğimiz zaman sorunlar olmuştu.Hep karşı tarafı suçluyor ama kendisinin de mazur görülemez tavırları,çıkışları oldu, olmadı değil.Kabul etmiyor.
Şimdi bizde arada bir kayınvalidemi eleştiriyor, şunu diyeceğim bunu diyeceğim diyor.Ben kızıyorum, yani ben ne yapabilirim bana eleştiriyorsun benim suçum gibi.Onlar bunu söylerse altta kalmam ben de şunu derim diyorsun,arada benim kalacağımı düşünmüyor musun.evet onlar derse senin de deme hakkın var da, o kadın benim annem değil ama sen annemsin.Onun yaklaştığı gibi sen nasıl yaklaşırsın.Sen o kadar bencil olamazsın ki.Kızıyorum ama bişey demiyorum.Geçici süre burda diyorum,susuyorum,idare ediyorum, kalbini kırmayayım, sonradan pişman olacağım şeyler demeyeyim,yapmayayım diyorum.
Bazen evde idareyi tam anlamıyla ele alıyor, bebek sanki kendi bebeğiymiş gibi tavır alıyor.
Benim de heveslerim, özençlerim olduğunu unutuyor. Önce kendi isteklerini, beğenilerini düşünüyor.
Hadi diyorum onun da hevesi var, orta yolu buldurmaya çalışıyorum.
Napalım be simuşum, duvar kabuğundan çıkmadık, beğensek de beğenmesek de ana babamız onlar.
Onlar zamanında bizi idare etti, biz de onları edicez şimdi
günaydınn sekerr.. dimek beyaz tenli mavi gözlüydüm

allah hayırlara cıkarsın bak anlamıda pek güzelmişş.. nası rüyalar görüon böle kızım yaff..

Ehehehehe arada seni de kattım bak rüyaya