2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar... Annem beni hiç hamile görmedi biliyo musunuz... :uzgun::uzgun::uzgun: Şuan kendimi o kadar üzgün hissettim ki anlatamam size....... Ne nemrut bi insanım ben yaaa... Yazık o da geliim diyemiyo, benden davet bekliyo.... :( Çok üzüldüm şuan....

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar... Annem beni hiç hamile görmedi biliyo musunuz... :uzgun::uzgun::uzgun: Şuan kendimi o kadar üzgün hissettim ki anlatamam size....... Ne nemrut bi insanım ben yaaa... Yazık o da geliim diyemiyo, benden davet bekliyo.... :( Çok üzüldüm şuan....

benimde babam gormedi beni hic hamile yani 34 haftadır gorusemedik..annemle babam ayrı hem benim bide..dogumdaki goruntuyu dusunebiliyonuzmu ? hastanede annem bi taraftra babam bi tarafta...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım kimse kimsenin aile yapısını, hislerini, değer yargılarını, istek ve arzularını kendi kadar bilemez,yargılayamaz da o yüzden.Ben haddim olmayarak, sadece içimden geleni ifade için affına sığınarak anneni bundan mahrum etme derim...Kendi anneme bakarak söylüyorum ki bu anlar onlar için çok değerli,ben öyle gözlemliyorum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın annelerrr :heyo:
günaydın bebişko

kız yazık çağırsana kadını içinde ukte kalcak:lilav:

babuşum inşallah düzenli değildir ben korkuyorum yaa erken gelip gelişemesse die bebem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ay kıyamam onlara ya...Ne mürüvvet biliyo musun şimdi onlara bu:utan:
Benim kardeşim diyor 15 gün önce karnın böyle değildi, şimdi resmen hamile olmuşsun :D

evet yaa görsen gözleri dönmüş gibiydiler gülmekten öldüm resmen ağrılar girdi karnıma annem dün kızımla benden çok konuştu karnıma yüzümden daha çok baktı inan bana:D:Dtorun evlattan bile öteymiş görmediğim bir şeye ancak bukadar aşık olabilirm diyor:D:Dyazık birde ilk torun benim aile tarafından ondan sanırım birazda..görmeyince farklı geliyor gerçektende

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ay kıyamam onlara ya...Ne mürüvvet biliyo musun şimdi onlara bu:utan:
Benim kardeşim diyor 15 gün önce karnın böyle değildi, şimdi resmen hamile olmuşsun :D

hımmm haddim olmayarak affına sığınarak diyorumki canım anne olarak mutlaka görmek ister eğer bir sorun sıkıntı yoksa aranızda çok mutlu olur ve koşa koşa gelir seni görmeye

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

çağırsan olmaz mı simurcum, gerçi sen kimseye haber vermeden doğuma gitmek istiyorsun, bari fotoğraf falan göndersen... eminim ki görmek istiyordur seni böyle...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet yaa görsen gözleri dönmüş gibiydiler gülmekten öldüm resmen ağrılar girdi karnıma annem dün kızımla benden çok konuştu karnıma yüzümden daha çok baktı inan bana:D:Dtorun evlattan bile öteymiş görmediğim bir şeye ancak bukadar aşık olabilirm diyor:D:Dyazık birde ilk torun benim aile tarafından ondan sanırım birazda..görmeyince farklı geliyor gerçektende

Benim annemin de ilk torunu.
Rahmetli dedem derdi ki "Evlat diktiğin ağaçtır, torun da onun meyvesi.Ağaç mı tatlıdır, meyve mi" :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

orası öle ama benim anacığıma yazık kız gittiği yerde rahat yok kadına izmire gidiyo bizim küçük sıpa ortalığı birbirine katmış orayı topla anneannemlerin yanına gidiyo arada oryı topla kadın aramızda ezildi kaldı nefes almadan bir yerlere gidiyo dinlenmeye fırsatı kalmıyoki kıyamıyourm hiç

cicişleri güle güle kullansın ellerine sağlık kesesine bereket olsun balım

eyvah eyvahh uleyn ben sizden 3,5 hafta gerideyim benim bu sancılar için çok erken ama dediklerinizi yaşıyorum :sok

puhahah:kahkaha: demek öle hee kızın naptı bu duruma tepki vermedimi :D

çok komikti cidden tuğbam yaa görsen canlanıyordur belki gözünde anlattığım kadarıyla:D
valla kızım bir oyana bir buyana kayıp durdu zavallım şaşırdı oda bence:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Olsun canım, en azından yanında olma şansı var :uzgun:

orası oyle tabi de iste insan ister küs olsun ister ayrı yinede anne babasını bi sekilde ozluyo istiyo yanında eksikligini hissediyo bence hele ki boyle bi durumda her zaman olcak seey degil sonucta..
bilceksen bi insanın kıymetini bu dunyadayken bilcen,fırsat varken yanında olcan..ben boyle dusunuyom,hüü aglicam simdi ha :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gözünaydın olsun canım
ne güzel sana da zürpriz olmuş ellerine sağlık

günaydın canımmm

vaaawww 2 yıl süper yaaaa

niye canım ya :(

babanla ayrı yerlerde mi oturuyosunuz canım?
önemli günlerde ayrı gayrı olmaz heralde ya

evet,ben denizlide yasıyorum anne-babam ve esimin anne babası baska sehirlerdeler biz yanlızız burda..gelirler buyuk ihtimalle ama birbirleriyle konusmadıkları icin ister istemez ortamda bi gerginlik olcak biliyom,napalım artık idare etcez bi sekilde :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ebediyete intikal eden anne-babaya perşembe günleri evlatlarından haber verilirmiş.inşallah onlar da haberdar olurlar aslıcım...

evet canım haberdar edilirlermiş mutlu olan anlardan haberleri olurmuş hatta kalp gözü açık biri ise görüntüleri bile kesit şeklinde görebilirlermiş okadar malum olurmuş yani.rabbim bizim babalarımızada bu hayırlı haberi versin yüce mevlam inşallah eminimki çok ama çok sevineceklerdir:aglayan::aglayan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evet,ben denizlide yasıyorum anne-babam ve esimin anne babası baska sehirlerdeler biz yanlızız burda..gelirler buyuk ihtimalle ama birbirleriyle konusmadıkları icin ister istemez ortamda bi gerginlik olcak biliyom,napalım artık idare etcez bi sekilde :(

Bence senin en mutlu gününde ellerinden geldiğince gerginlk yapmazlar tatlım.Sen gönlünü ferah tut.Yansıtmazlar sana.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar