Günaydın annelerrr :heyo:
eyvah eyvahh uleyn ben sizden 3,5 hafta gerideyim benim bu sancılar için çok erken ama dediklerinizi yaşıyorum :sok
Kızlar... Annem beni hiç hamile görmedi biliyo musunuz... :uzgun::uzgun::uzgun: Şuan kendimi o kadar üzgün hissettim ki anlatamam size....... Ne nemrut bi insanım ben yaaa... Yazık o da geliim diyemiyo, benden davet bekliyo....Çok üzüldüm şuan....
Kızlar... Annem beni hiç hamile görmedi biliyo musunuz... :uzgun::uzgun::uzgun: Şuan kendimi o kadar üzgün hissettim ki anlatamam size....... Ne nemrut bi insanım ben yaaa... Yazık o da geliim diyemiyo, benden davet bekliyo....Çok üzüldüm şuan....
günaydın bebişkoGünaydın annelerrr :heyo:
Ay kıyamam onlara ya...Ne mürüvvet biliyo musun şimdi onlara bu
Benim kardeşim diyor 15 gün önce karnın böyle değildi, şimdi resmen hamile olmuşsun
benimde babam gormedi beni hic hamile yani 34 haftadır gorusemedik..annemle babam ayrı hem benim bide..dogumdaki goruntuyu dusunebiliyonuzmu ? hastanede annem bi taraftra babam bi tarafta...
Ay kıyamam onlara ya...Ne mürüvvet biliyo musun şimdi onlara bu
Benim kardeşim diyor 15 gün önce karnın böyle değildi, şimdi resmen hamile olmuşsun
Olsun canım, en azından yanında olma şansı var :uzgun:
evet yaa görsen gözleri dönmüş gibiydiler gülmekten öldüm resmen ağrılar girdi karnıma annem dün kızımla benden çok konuştu karnıma yüzümden daha çok baktı inan banatorun evlattan bile öteymiş görmediğim bir şeye ancak bukadar aşık olabilirm diyor
yazık birde ilk torun benim aile tarafından ondan sanırım birazda..görmeyince farklı geliyor gerçektende
evet canımmm ama bizim babalarımızda o gün yanımızda olacaklar ben buna tüm kalbimle inanıyorum
orası öle ama benim anacığıma yazık kız gittiği yerde rahat yok kadına izmire gidiyo bizim küçük sıpa ortalığı birbirine katmış orayı topla anneannemlerin yanına gidiyo arada oryı topla kadın aramızda ezildi kaldı nefes almadan bir yerlere gidiyo dinlenmeye fırsatı kalmıyoki kıyamıyourm hiç
cicişleri güle güle kullansın ellerine sağlık kesesine bereket olsun balım
eyvah eyvahh uleyn ben sizden 3,5 hafta gerideyim benim bu sancılar için çok erken ama dediklerinizi yaşıyorum :sok
puh:kahkaha: demek öle hee kızın naptı bu duruma tepki vermedimi
Benim annemin de ilk torunu.
Rahmetli dedem derdi ki "Evlat diktiğin ağaçtır, torun da onun meyvesi.Ağaç mı tatlıdır, meyve mi"
Olsun canım, en azından yanında olma şansı var :uzgun:
gözünaydın olsun canım
ne güzel sana da zürpriz olmuş ellerine sağlık
günaydın canımmm
vaaawww 2 yıl süper yaaaa
niye canım ya
babanla ayrı yerlerde mi oturuyosunuz canım?
önemli günlerde ayrı gayrı olmaz heralde ya
ayy, çok güzel bir sözmüş babuş ya. Allah rahmet eylesin dedene...
ebediyete intikal eden anne-babaya perşembe günleri evlatlarından haber verilirmiş.inşallah onlar da haberdar olurlar aslıcım...
evet,ben denizlide yasıyorum anne-babam ve esimin anne babası baska sehirlerdeler biz yanlızız burda..gelirler buyuk ihtimalle ama birbirleriyle konusmadıkları icin ister istemez ortamda bi gerginlik olcak biliyom,napalım artık idare etcez bi sekilde