Günaydın kızlar;
Dışarıda bir pis, sisli hava var anlatamam..Kar yağsın artık...
Nasılsınız? Azocum evde günler nasıl geçiyor.. sen bütün hazırlıkları bitirmişsindir
Dış gebelik=kimyasal gebelik demiş, yuhhh ya bunu nasıl bilmez.. İkisi o kadar farklıki..
Babuş günaydınHayırlı olsun vallahi Sıla geliyor rüyalarda da çıktı baksana
![]()
Ben de dün kuzenlerdeydim, kuzenin kızı bebeğimin cinsiyetine herkes "kız" derken "erkek" diyen tek kişiydiOnun içine doğan yeni bir his varmış
10 gün içinde doğurcakmışım
![]()
Hadi bakalım gelsin artık zaten bebelerimiz.
günaydın kızlarr asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, esra79, simurganka01+, tansel, zeh
azooo kızz ne oluyiii babauşlamı yarışmaya karar veridin ne zamandır 15 de doğurcam diyodun zaten kalbinin temizliği bitanem allah gönlüne göre versin kolay bir doğum eylesin inşallah
Rüyan hayrolsun Babuşum
Yaaa siz nası birbirinizi görüyonuz ben anlamıyom ki ya da bebeleri
Ben paso saçma sapan şeyler görüyorum. Resmen bilnçaltım su yüzüne çıktı. Bu gece de polis, asker ve mitçiler bi yerde toplantı yapıyolar, şerefsiz pkk lılar arabayla bombalı saldırı yapıyolardı. Kaçışanlar, sağa sola kendini atanlar.
![]()
Allahım sen koru yarabbim. Ya gündemden etkileniyorum ya da face imde bazı kendini bilmez o. çocukları var (liseden arkadaşlarım) bildiğin pkk propagandası yapıyorlar onlardan etkileniyorum. Sinirlenip sinirlenip bişe demiyorum ya, hep ondan oluyo galiba sanırsam...
Bu arada hepinize günaydın.
Ecrincim sana da teşekkür ederim güzelim...
Rüyada hamur görmek:
İşlerin kolaylaşmasına, pek yakında grülecek rahat ve bolluğa, Mahkum kimsenin hürriyete kavuşmasına, hamile kadının doğumunun yaklaşmasına, Hamurun mayalanarak taşması ticarette görülecek ziyade kara, ekşiyerek taşması zarar etmeye, Hamur yoğurmak misaffir gelmesine; dar yerde hamur yağurmak haram işlemeye, rahat ve geniş ortamda hamur yoğurmak refaha yahut evlenmeye, Arpa Hamuru yoğurmak dinde takvaya, düşmana galip gelmeye yahut memuriyete, Hamur yağuran kimseyi görmek insanların gönlünde yer etmeye, adil ve şefkatli yöneticiye delalet eder.
Günaydın kızlar.
Nasılsınız?
Gece rüyamda ecrini gördüm.Resmini görmüş olmama rağmen resminden farklı biriydi,ama yine çok güzeldi.Mavi gözlü,beyaz tenliydi.
Evine girmişim kimsenin haberi yokken, yer sofrasının üzerine hamur açmış,ev makarnası kesiyormuş.Kendisi ortalarda yok önce, hemen işe el atıyorum bunlar çok kalın olmuş böyle ev makarnası olmaz diye biraz düzeltiyorum açılan hamuru filan
Rüyaya gel.
Sonrasında ecrin de geliyo, ben forumdan babuş babuş bildin mi beni filan diyorum,kayınvalidesi filan da varmış evinde, onlar duymasın diye.
Bütün gece ecrinin evinde makarna kestim yani

Günaydın canımcım![]()
Burda da aksine açık ve güneşli bir hava var...
Vallahi evde günler hızlı geçiyorÖğlene kadar temizlik yapıp, öğlen kendimi sokaklara attım bugüne kadar
Bugün evde takılıcam, sadece bi ara köpeğimi dolaştırmaya çıkarım o kadar..
Hazırlık olarak birtek mama kaşığımı ve kabımı hastane çantasına koymak kaldı
Sen neler yapıyorsun?
Heh... Şimdi burda olanlar bana desin; HİÇ GEÇMEYEN SIRT AĞRINIZ var mı? Bide bu gece kaç kez tuvalete kalktığımı saydım. Tam 11 kez :sok :sok :sok Bu durumda olan var mı? Varsa hemen söylesin yoksa ben doktorumu arayıp sorucam
günaydın kızlarr asliyrt+, aZeLYa55+, bblau+, esra79, simurganka01+, tansel, zeh
günaydın hepinize kızlarrrrrrrrr:beyazbayrak::beyazbayrak:
Heh... Şimdi burda olanlar bana desin; HİÇ GEÇMEYEN SIRT AĞRINIZ var mı? Bide bu gece kaç kez tuvalete kalktığımı saydım. Tam 11 kez :sok :sok :sok Bu durumda olan var mı? Varsa hemen söylesin yoksa ben doktorumu arayıp sorucam
Günaydın Aslıcım...
canımcım iş yerinde işlerimi toparlamaya çalışıyorum.
gelecek hafta 37. haftam bitiyor ve inşallah izne ayrılacağım..
hastane çantam hazır bekliyorum..
doktorum gelecek hafta bana sezeryan için gün vercek galiba
canımcım iş yerinde işlerimi toparlamaya çalışıyorum.
canım bendede sırt ağrısı oluyor ama öyle şiddetli değil. akşamları oluyor genelde. sendeki biraz fazla galiba..biraz yürüyüş yapsan belki iyi gelir..
günaydın simuşum....ayyy 11 kezmi canım ya hiç uyumadın gibi bişey ozaman yazıktır sanaben 4-5 kez kalkıyorumda valla fena oluyorum
Hiç sırt ağrım olmadı, oturunca bel ağrım oluyor o kadar.
Gece 1 kere tuvalete kalkmaya başladımDarısı başına vallahi..He dönerken felan çok uyandığım oluyor, ya da karnımdaki sertleşmeden dolayı ama kalkmıyorum.
iyi diyelim iyi olsun babuşum sen nasılsın rüyan 10 nomara bayıldım hayırlara ççıksın inşallah marifetli kızın rüyadaki halide bambaşka cnm:lilav:Günaydın bebişim naber?
sırt ağrım var azo sırtta demiyim sağ kürek kemiğimin orda kırık batması gibi devamlı acıyan bişi var ve mor orası oğlum hep sağ tarafımda toplanıyo acaba dengem bozulduğu içinmi hep sağ tarafım acıyo bilmiyorum dün mal gibiydim 5dk uyumazmı koca gece insan aynen öle koca gün dolandım dün gece çok ağrı yapmadı bengay sürüp ovaladım ve yattım ölü gibi uyumuşum sen nasılsın görüşemedik 2 gündürAyyy canım benim inşallah amin hepimize kolay bir doğum nasip eylesin inşallah...
Nasıl oldun sen dün kötüymüşsün?
ben varım simoşcum sırt ağrısından ziyade kürek kemiğim acıyo hemide öle böle değil çişe didiyorum gece ama max 4-5kere şimdilik doğumun yaklaşmış diyim ben sana balım tetikte yat çok idrara çıkma ve geçmeyen sırt ağrısı buna yorumlanıyormuşHeh... Şimdi burda olanlar bana desin; HİÇ GEÇMEYEN SIRT AĞRINIZ var mı? Bide bu gece kaç kez tuvalete kalktığımı saydım. Tam 11 kez :sok :sok :sok Bu durumda olan var mı? Varsa hemen söylesin yoksa ben doktorumu arayıp sorucam
yaaaa sendemi sezoş olcan tanselimcanımcım iş yerinde işlerimi toparlamaya çalışıyorum.
günaydınnnn aslıcannn mucuxxxgünaydın hepinize kızlarrrrrrrrr:beyazbayrak::beyazbayrak:
günaydınnnn simuşum :lilav:Günaydın Lidırcan
tatlım günaydın.. dün nerelerdeydin bakalım.. yokluğun hemen hissediliyor..
Hiç sırt ağrım olmadı, oturunca bel ağrım oluyor o kadar.
Gece 1 kere tuvalete kalkmaya başladımDarısı başına vallahi..He dönerken felan çok uyandığım oluyor, ya da karnımdaki sertleşmeden dolayı ama kalkmıyorum.
Ay çok heyecanlı ya sezeryanı sırf bu yüzden istemeye başlıcam he2 hafta içinde sen de alırsın bebeğini kucağına bence
Günaydın canım hoşgeldin.