2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar hani ıkea nın isveç köftesi varya soslu canım acayip ondan istedi evde yapsam olarmı acaba?

Olur da o sosu nasıl yapılıyo nette tarif var mıdır aceba?

bblau başka doğum kanalına giren bebek var mı topikte.. yoksa ilk sen mi doğurcaksın kuzu:ayk:

Başka şimdilik yok ama, doğum kanalına girip de hemen doğamayan da varmış bugün arkadaşımdan öğrendiğime göre :)

buarada bana da o numarayı mail atsan da sipariş verdiğimde zorlanmasam ne dersin canım olur mu

Atiim bebişim özel mesajına.

anasını aieatiernlatiartiaieknha telefonu kapandı şimdi de aradığınız kişi bok çukuruna düştü ulaşılamıyo

Hadi ya.Birazdan tekrar ara bence, açar tilifonu heralde.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylacım önceden bi kibari bi yavaş yerdim sorma. şimdi nasıl gözüm dönüyorsa çoçuk gibi kıyafetime bilem döküyorum..
bu arada akşam menude ne var..
bugün biizm tost günümüz.. akşam eşim yaklaşık 1 saatte yapar:)

yayla çorbam var isveç köfte varya yada bizim misket köftemiz ondan acayip canım istedi yanına patates kızatması ve mutlaka yeşil salata diye düşündüm birde bunları yapacak biri:)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
laylacım önceden bi kibari bi yavaş yerdim sorma. şimdi nasıl gözüm dönüyorsa çoçuk gibi kıyafetime bilem döküyorum..

tansel nasılsın canım..
bu arada kızlar gerçekten ÖDEM oldu vücudum..
heryerim dün balon gibi şişti dün:sokçerezi çok mu yedim ne..

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Cuma ayrılcam Allah nasip ederse.
Ben de ağırlaştım.Doktor bana pazartesi günü,bebenk doğum kanalına yerleşmiş 15 güne kadar %90 doğurursun didi.
slmm kızlarrr

aaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmm
hadi hayırlısı yaaaa
ilk doğuran sen olcan galibaaaa
ne güzel yaaaaaaaaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yemek mi konuşuyoruz? akşam kahvaltı mı hazırlasam dıyorum? şöyle bi de krep patlatırım??? hiç yemek yapasım yok valla.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bizim dünkü yemekler var.Çok yapmış annem bugün de yeriz.Mercimek çorba, sulu köfte,salata...
Bi de sabah yemeyi ihmal ettiğim için haşlanmış yumurta yicem mecburen.Annem asker gibi başımda.
Ay acıktım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
slmm kızlarrr

aaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmm
hadi hayırlısı yaaaa
ilk doğuran sen olcan galibaaaa
ne güzel yaaaaaaaaaa

Selam canım.Valla bilmiyorum ki doktorum doğum kanalına girmiş dedi demesine ama, cidden dediği gibi doğum olur mu bilemiyorum.
Ama bence hayırlısıysa olsun artık :utan:

kızzzzz doğuracanmı yoksa herkesin aklına düştün yada doğurdugunda kimse aramayacak:cokkomik:

He ya bugün arayan arayana.Kuzenler,arkdaşlar,tanıdıklar.
Hatta YKB'den sigortacımız bile aradı doğum yaptınız mı diye.
Bi de Almanyadan tedarikçilerimizden bi Türk kızı.Sırf beni sormaya aramış.Sabahtan beri izahat veriyorum herkese :D

yemek mi konuşuyoruz? akşam kahvaltı mı hazırlasam dıyorum? şöyle bi de krep patlatırım??? hiç yemek yapasım yok valla.

Krep miiii, arasına peynir domatesle bayılurım yap yap babuş oh mis :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

hee yemek konuşuyoruz kokuyu aldın dimi özledim kız neredesin hiç karşılaşamıyoruz

evdeyim laylam... uğruyorum ama fazla duramıyorum. keyif yapıyorum bol bol. hiç iş falan yaptığım yok (rutin işler haricinde) yan gelip yatıyorum özlemişim tatili. uyuyorum bol bol.

demin de düğün ve nişan cd'mi izledim. ehehehhehehe ne güzel ne zarif bi hatunmuşum o sıralar... oyyy oyyyy

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar