2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
öyle oluyor zaten yavru... 36. haftamıza girdik bugun vay anasına yaaaaa... kız doğum geldi ya resmen. benım 2 haftam var ben dıyım size. yarın kontrole gıdecem sezoş doyecek ve 2 hafta sonra alacak beni doğuma.

Valla sorma yumurta kapıya dayandı :evet:
Bence sana sezoş demicek be, içimden öyle geliyo...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
merhaba kızlar;
nasılsınınz? geçmişi okuyamadım yaramaz bi durum yok demi..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Valla sorma yumurta kapıya dayandı :evet:
Bence sana sezoş demicek be, içimden öyle geliyo...

hayırlısı babuş. hangisi benim ve bebeğim için daha iyi olacaksa o şekil doğurayım. artık takmıyorum normnali, sezoşu kafama. bi an önce doğsun istiyorum artık. senelerdir hamileyim yaaa öfff...

Noldu ki neden şok oldun?

diğer topikten çok sevdiğim (!) biri de müdür yardımcısı idi. o yüzden şok oldum :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
öyle oluyor zaten yavru... 36. haftamıza girdik bugun vay anasına yaaaaa... kız doğum geldi ya resmen. benım 2 haftam var ben dıyım size. yarın kontrole gıdecem sezoş doyecek ve 2 hafta sonra alacak beni doğuma.

gökçe bu arada profil resmin ne güzelmiş ya öyle.. güzel hatunsun maşallah..
elbisende güzel, bence bizimlesin:)

esra79

Yeni Üye
Tepki
0
hayırlısı babuş. hangisi benim ve bebeğim için daha iyi olacaksa o şekil doğurayım. artık takmıyorum normnali, sezoşu kafama. bi an önce doğsun istiyorum artık. senelerdir hamileyim yaaa öfff...

diğer topikten çok sevdiğim (!) biri de müdür yardımcısı idi. o yüzden şok oldum :)

Hımm ben diğer topiğide takip ettiğim için dediğin kişiyi biliyorum yanılmıyorsam.Ama ben o değilim yanılma olmasın.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Evet babuş cidden artık sağlıkla,selametle doğurmak istiyorum bende.Hakkımızda hayırlısı hangi şekilse artık.

merhaba kızlar;
nasılsınınz? geçmişi okuyamadım yaramaz bi durum yok demi..

Selam canım.İdare ediyoruz, senden naber?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
aynen bende de biraz biraz heyecan var.ben de işaret, nişan var mı diye kontrol etmeye başladım bikaç zamandır.doğum kanalına girmiş ve başı kanala uyum sağlamış benimkinin.
doktor bu durumda %90 15 gün içinde doğum olur dedi.
artık sağlıkla doğum yapmak istiyorum ya, iyice ağırlaştık malum :)

Benim dogum yapacagım hast. gittigim doktor 4 hafta sonra tekrar gel eger dogum yapmazsan dedi gonderdi. 25 ocakda 9 ay doluyor benim de zaten. Doktor hicbisey demedi bana cocuk soyle boyle kanalda degil diye.

Gorumcem ya gercekten salak laf anlamıyor ya da isine gelmiyor. 20 sine kadar dogurmazsam randevu alıp gidicem tekrar doktor oyle dedi diyorum senin 25 inde dolmuyor mu 9 ayın niye 20 sinden once doguruyosun diyor :D Valla laf anlatamıyorum insanlara yaa daha 22 yasında bu kadar chil olunur mu Allah askına. Erken dogarsa diye dedi doktor diyorum 20 sine kadar dogurmazsan gel gene dedi diye hala anlamıyor..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benim dogum yapacagım hast. gittigim doktor 4 hafta sonra tekrar gel eger dogum yapmazsan dedi gonderdi. 25 ocakda 9 ay doluyor benim de zaten. Doktor hicbisey demedi bana cocuk soyle boyle kanalda degil diye.

Gorumcem ya gercekten salak laf anlamıyor ya da isine gelmiyor. 20 sine kadar dogurmazsam randevu alıp gidicem tekrar doktor oyle dedi diyorum senin 25 inde dolmuyor mu 9 ayın niye 20 sinden once doguruyosun diyor :D Valla laf anlatamıyorum insanlara yaa daha 22 yasında bu kadar chil olunur mu Allah askına. Erken dogarsa diye dedi doktor diyorum 20 sine kadar dogurmazsan gel gene dedi diye hala anlamıyor..

cnmm o gün yazcaktım sana da cıkmıstın. bu ayda 1 ay sonraya randevu verilir mi. kontroller haftada 1 e düstü. 20 sinde cantamı alıp doguma mı geleyim deseydin ya dr a. bu ne sorumsuzluk yahu. bence arada al bi randevu git bi kere daha:durbun:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben artık renni içmekten bıktım. kaç şişe bitti bilmiyorum.

aynen içtiğim gavisgonun haddi hesabı yok. bu ara özellikle gece bi feci yanıyor. cebimde gavisgon şişem alkolikler gibi çıkarıp çıkarıp içiyorum valla.

gökçe bu arada profil resmin ne güzelmiş ya öyle.. güzel hatunsun maşallah..
elbisende güzel, bence bizimlesin:)

ahahhahahaha yarıldım. sağol bebişim. o senin gözlerinin güzelliği. ahahahha lafı kes.

Hımm ben diğer topiğide takip ettiğim için dediğin kişiyi biliyorum yanılmıyorsam.Ama ben o değilim yanılma olmasın.

Allah benzetmesin diyorum sadece :)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
cnmm o gün yazcaktım sana da cıkmıstın. bu ayda 1 ay sonraya randevu verilir mi. kontroller haftada 1 e düstü. 20 sinde cantamı alıp doguma mı geleyim deseydin ya dr a. bu ne sorumsuzluk yahu. bence arada al bi randevu git bi kere daha:durbun:

Cantamı alıp gidicem herhalde. Devlet hast. degil mi sallıyorlar baslarından iste.. Benim ailenin de isine geliyor bu durum zaten. 20 sine kadar dogurmazsam 20 sinde gidicem iste am o zamana dogururum gibi geliyor. İcimden oyle geciyor nedense. Kasılmalarım alan oluyor sancılarım oluyor arada. Rahgim kendini doguma hazırlıyormus boyle o yuzden fazla durmaz gibi geliyor benim oglan :) Karnım da asagıya indi sanki biraz.

Kızlar Kocam geliyor ben gene ugrarım bir ara optum hepiniziii

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Şu halimle sırf o görümceni haşlamaya gelicem ben.
Elim deymişken kayınvalidenle, eşini de aradan çıkarabilirim belki :cirla:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar