2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ecrin hoşgeldin şekerim bebeğinin sağlığı yerindeya çok şükür zayıf olsun doğunca çok çabuk kilo alıyorlar takma bu kadar kafana

insallahh laylamm:utan:
maşalah gelinime yeter annesi kız o minyon hem çıtır olcak oğlum gördün mü fıstık gibin bi hatun bekliyosun

minyon olsa güzel olur.. umarım o boylu ama bi deri bi kemik tiplerden olmaz:D bundan sonra oynamaya baslayınca göbegimi tutcam oynamasın diye.. hareket etmekten yaglanamadı cocugum:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Tatlım benimde beklerse ya 26 Ocak ya 31 Ocak gibi gözüküyo.......

benim dr biraz manyak:)bebek orda rahat bozmayalım kendi isteğiyle gelsin diyo sanki ben 1 ay önceden alın diyorum ilkinde sorun çıkmıştı o yüzden korkuyorum beklenen doğum tarihinden bir hafta önce olsun diyordum ama bilmiyorum banada 10-17 şubat gibi doğuracam gibi geliyor

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
insallahh laylamm:utan:

minyon olsa güzel olur.. umarım o boylu ama bi deri bi kemik tiplerden olmaz:D bundan sonra oynamaya baslayınca göbegimi tutcam oynamasın diye.. hareket etmekten yaglanamadı cocugum:D

dün akşam 3 saate yaklaşık hiç durmadan karnımı şekilden şekile soktu eşim diyo bu hareket etmekten kilo almıyo anlaşıldı heh dedim şunu bileydin durmuyoki anam bunlar ecrin biz yandık bunların peşinden koşturcaz kesiiin

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
biliyom kuzum biliyom, başlarda çok dikkat ettim de, eylülden sonra iyice saldım ben. bir minik paket cipsi 10 kerede yediğimi bilirim. şimdi koca bir paketi tek başıma götürüyom. yetti canım gari. hadi kaçtım. si yu

Ben de saldım tatlım son zaman.Demek hepimizde psikoloji aynı.Ben ilk zamanlar biliyosun deli gibi diyete uyuyodum.
Şimdi tatlı da yiyorum, abur cubur da.
Abartmasam da yiyorum yani napim...

tüm hamilelerin bunları yememsi lasım balım saten -ayse sen biliyon doktor gibin hatunsun bilgiler için sağol babuş

Toxo bağışıklığın varsa güvendiğin markaları yersin aslında??

anaammmmm masallahhh:D ayyy acılıss sana kısmetmiş dimek balım arada süprizz yapan olmazsa:D

Bakalım tatlım, belki atağa kalkan olur belli olmaz :D

şöyle bu tarz bişi yapsam mıki oglana?? :durbun:

Çok güzelmiş pikoşum ya, hoş duruyo, beğendim ben.
Lidıl gibi kabiliyetli olaydım ya ben de keşke :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben şubatı çıkarsam 20sini bekler diye umuyorum ama belli olmaz erkende çıkabilir çok aceleci laylam

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

benim dr biraz manyak:)bebek orda rahat bozmayalım kendi isteğiyle gelsin diyo sanki ben 1 ay önceden alın diyorum ilkinde sorun çıkmıştı o yüzden korkuyorum beklenen doğum tarihinden bir hafta önce olsun diyordum ama bilmiyorum banada 10-17 şubat gibi doğuracam gibi geliyor

Aslında doğru içerde ne kadar kalırsa o kadar iyimiş laylam...
Sağlıkla en hayırlı zamanda gelsinler inşallah.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

dün akşam 3 saate yaklaşık hiç durmadan karnımı şekilden şekile soktu eşim diyo bu hareket etmekten kilo almıyo anlaşıldı heh dedim şunu bileydin durmuyoki anam bunlar ecrin biz yandık bunların peşinden koşturcaz kesiiin

hıhııııı.. bebegin anne karnındaki hareket miktarı karakteriyle alakalıymıss:D bizimkiler zıbıtık:D hadi seninkii erkek erkek dedigin zıbıtır da kız kısmısıı otururr accııkk ama nerdeeee:utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Hayırlısı olsun canım.. benim Doktorda 39+0 dan sonra düsünüyor bi aksilik olmazsa tabii belfıtıgımı bi kez daha kontrol edecekler son ne durumda diye belki epidural tutmaz dedi... hakkımızda hayırlısı hayırlısı artık..
senin niye sorun cıkmıstı tatlım? insallah şimdi hiçbişicikler olmadan gelsin minnoşun....

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Aslında doğru içerde ne kadar kalırsa o kadar iyimiş laylam...
Sağlıkla en hayırlı zamanda gelsinler inşallah.

evet doğru diyosun ne kadar kalırsa o kadar sağlıklıda ben hep aksilik olursa diye endişeleniyorum sonuçta normal doğum yapmıcam belli birşey acaba unutuyomu sezaryan olacagımı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar telefon geldi oğlumun odası yola çıkmış 1 saate gelirmiş yupppppppiiiiiii

gözünaydın cnmmm:evet:

bu arada dr a didim ki bugün gece doguma gelmiyomusunuz? o hafta kim nöbetciyse o giriyo gece dedi.ben gecen hafta nöbetciydim 4 arkadas var kime denk gelirse dedi. ii tutayım gece yapmayayım o zaman dedim. olur dedi güldü zaten pek geceye denk gelmiyo dedi. bakalım ilerleyen haftalarda ne olcak dedi. biberon koymak lazım mı cantaya dedim. bebek cok mızmızlanırsa mama takviyesi yapılıyo bi tane bulundur dedi. bide kıyafeti sordum. altına tulumun ne giydirmekk lazım badi zıbın papalı alt falan dedim. sen ne giyersen +1 düsüncen öyle giydircen dedi. tulumun altına cıtcıtlı bodysini giycek dedi. alt olarak da ince ayaklı ve ya ayaksız giydirilebilirmişş. en alta zıbın dedim yok hayır sadece badi yeterli dedi. :utan: ayy kadının biri de nst den güle oynaya doguma gitti. zati son haftasıymıss düzenli sancı cıkmıss ama kadın farkında degil gibiydi gülüyodu:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar telefon geldi oğlumun odası yola çıkmış 1 saate gelirmiş yupppppppiiiiiii

aa ne kadan güsel bizimki belli değil daha yatak odasının bazası gelcekmiş yarın taksit taksit iş yapıyolar yaaa
hıhııııı.. bebegin anne karnındaki hareket miktarı karakteriyle alakalıymıss:D bizimkiler zıbıtık:D hadi seninkii erkek erkek dedigin zıbıtır da kız kısmısıı otururr accııkk ama nerdeeee:utan:
valla görümcemde öle diyo doğunca yandın sen o kadar hareketliyse diyo dediğin gibi ama kız çocuklarıda hareketli olabiliyomuş demekki :D jet hızlı gelinim benim
öyle deel mi :acep:

bilmem valla üstüme alınmadm

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hayırlısı olsun canım.. benim Doktorda 39+0 dan sonra düsünüyor bi aksilik olmazsa tabii belfıtıgımı bi kez daha kontrol edecekler son ne durumda diye belki epidural tutmaz dedi... hakkımızda hayırlısı hayırlısı artık..
senin niye sorun cıkmıstı tatlım? insallah şimdi hiçbişicikler olmadan gelsin minnoşun....

ilk gebeliğim çok zordu 7 ay hastanede yattım erken doğum olmasın diye ilaç ve iğne oldum çocuk doğmadı bu sefer 41. haftaya girdik bekle dediler son gittiğimde bebeğin kalp atışları yok gibiydi suyu yoktu acil sezaryan oldum bebek bi doğdu mosmor abtal doktorun yüzünden işte bunun için endişeleniyorum balım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

valla hiç beklemiyordum haftaya gelir diyordum ama eşimi aramışlar oda gidip bakmış eksiği varmı diye hemen gönderelim demişler çok iyi oldu bugün temizlikte var oda temiz olur hemde yardımcı olur

resmini isteriz boşkene laylam iyi günlerde kullansın minik tosun adı ne olcaktı bebişin?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ilk gebeliğim çok zordu 7 ay hastanede yattım erken doğum olmasın diye ilaç ve iğne oldum çocuk doğmadı bu sefer 41. haftaya girdik bekle dediler son gittiğimde bebeğin kalp atışları yok gibiydi suyu yoktu acil sezaryan oldum bebek bi doğdu mosmor abtal doktorun yüzünden işte bunun için endişeleniyorum balım

ayy tatlım cok geçmiş olsun..:sok ben hiç bilmiyodum bunları.. 7 ay hastanede yattın dmek.. ama bak bu minnoşun cok şükür yormadı annesinibu sefer... insallahda büyütmesi sorunsuz cok kolay hayırlı bi evlad vermiştir Rabbim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar