benn geldimm.. allah ım suyum cıktı hastahanede resmen. gider gitmez nst didi dr. sonunda tanıstık makineyle. kız dedi ki karnın sert degil 100 ün altına düserse haber ver ama düsmezz bebek gayet ii gibi. allah ım 10 dk sonra o makine 90 ,80 derkenn en son bi ara 70 leri gördü. ötmeye basladı. kız gedi sola yat bilmem ne tabe ben 3.5.. bi sonrakinde yne düsmeler olmus didi sıkıntılı bende bayılcaktım artık nerdeyse. meger bebek diger tarafa kacmıs

derinn bi ohh cektim valla. ödüm koptu.
kendi dr uma indim muayeneye. sancı falan yok. bebek dogum pozisyonunda artık didi. bi sonraki randevu 10 gün sonra digerleri de birer hafta aralıklı ayarladı. kızcem gayet iyiymiş. ama kilo almıyor bu cocuk

dr kilosu haftasına göre yanii aslında normal gibi ama karın cevresi cok ince didi

bi önceki kontrolde 2.300 dü. aradan 15 gün gecti. bugün 35+1 haftalık 2.470 gr. boyu uzamıs sadece 49 cm olmus. dr hanım safinaz dogurcam galiba didim o da manken diyelimm incecik beli var dedi.

ys: bende 80 kg cıktım üzerinize afiyet. dr 3 kg civarı dogucak muhtemelen o da ii dedi. besleyemiyorum cocugu sankim

ys: