2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Toxoplasma biraz ciddi bişi olduğundan, bi de benim bağışıklığım çıkmadığından ben yemedim çiğ et ve et ürünlerini canım.
Salam, sucuk, sosis, az pişmiş yumurta, mayonez, dışarıda salata filan hiç yemedim.
Ama tabi bulaşacaksa illa bi şekilde de bulaşır, o da ayrı konu da.

biliyom kuzum biliyom, başlarda çok dikkat ettim de, eylülden sonra iyice saldım ben. bir minik paket cipsi 10 kerede yediğimi bilirim. şimdi koca bir paketi tek başıma götürüyom. yetti canım gari. hadi kaçtım. si yu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Toxoplasma biraz ciddi bişi olduğundan, bi de benim bağışıklığım çıkmadığından ben yemedim çiğ et ve et ürünlerini canım.
Salam, sucuk, sosis, az pişmiş yumurta, mayonez, dışarıda salata filan hiç yemedim.

tüm hamilelerin bunları yememsi lasım balım saten -ayse sen biliyon doktor gibin hatunsun bilgiler için sağol babuş

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

sağol datlum evet o günde demiştim C grubu diye düzenlide kullanmadım içtiğimde iyi geliyo ama unutuyorum bende sere serpe uyumak istiyorummmmmm kemiklerim ağrıyo artık

aynen işte...

evet ciddi durum şeker... bende bunların yarısını yaptım yarısını yapmadım.. mayonez yedimmm.. son 1 aydır pişirip sucuk yiyorum arada........
digerlerini hic yapmadım.......

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benn geldimm.. allah ım suyum cıktı hastahanede resmen. gider gitmez nst didi dr. sonunda tanıstık makineyle. kız dedi ki karnın sert degil 100 ün altına düserse haber ver ama düsmezz bebek gayet ii gibi. allah ım 10 dk sonra o makine 90 ,80 derkenn en son bi ara 70 leri gördü. ötmeye basladı. kız gedi sola yat bilmem ne tabe ben 3.5.. bi sonrakinde yne düsmeler olmus didi sıkıntılı bende bayılcaktım artık nerdeyse. meger bebek diger tarafa kacmıs:D derinn bi ohh cektim valla. ödüm koptu.

kendi dr uma indim muayeneye. sancı falan yok. bebek dogum pozisyonunda artık didi. bi sonraki randevu 10 gün sonra digerleri de birer hafta aralıklı ayarladı. kızcem gayet iyiymiş. ama kilo almıyor bu cocuk:( dr kilosu haftasına göre yanii aslında normal gibi ama karın cevresi cok ince didi:( bi önceki kontrolde 2.300 dü. aradan 15 gün gecti. bugün 35+1 haftalık 2.470 gr. boyu uzamıs sadece 49 cm olmus. dr hanım safinaz dogurcam galiba didim o da manken diyelimm incecik beli var dedi.:eek:ys: bende 80 kg cıktım üzerinize afiyet. dr 3 kg civarı dogucak muhtemelen o da ii dedi. besleyemiyorum cocugu sankim:eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Dün kontrolüm vardı.Doktur dedi ki bebek doğum kanalına girmiş. Kafatası kemikleri doğuma hazırlanmak için esneyip birbiri içerisine geçmeye başlamış, bunu en sonra kontrolüne göre baş ölçüsünün küçülmesinden anlıyoruz.
Ayrıca bebek senin mesanenin altında.
Bu mesane altına giriş+kafatası angajmanını müteakiben %90 15 gün içinde doğum bekleriz, bohçanı hazır et :D:D

anaammmmm masallahhh:D ayyy acılıss sana kısmetmiş dimek balım arada süprizz yapan olmazsa:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım doğurcan 10gün sonra -rgulu
sonra azo babuş kapışır arkasından litte gider sonrada gökçe ve ............. devam eder

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
maşalah gelinime yeter annesi kız o minyon hem çıtır olcak oğlum gördün mü fıstık gibin bi hatun bekliyosun

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
benn geldimm.. allah ım suyum cıktı hastahanede resmen. gider gitmez nst didi dr. sonunda tanıstık makineyle. kız dedi ki karnın sert degil 100 ün altına düserse haber ver ama düsmezz bebek gayet ii gibi. allah ım 10 dk sonra o makine 90 ,80 derkenn en son bi ara 70 leri gördü. ötmeye basladı. kız gedi sola yat bilmem ne tabe ben 3.5.. bi sonrakinde yne düsmeler olmus didi sıkıntılı bende bayılcaktım artık nerdeyse. meger bebek diger tarafa kacmıs:D derinn bi ohh cektim valla. ödüm koptu.

kendi dr uma indim muayeneye. sancı falan yok. bebek dogum pozisyonunda artık didi. bi sonraki randevu 10 gün sonra digerleri de birer hafta aralıklı ayarladı. kızcem gayet iyiymiş. ama kilo almıyor bu cocuk:( dr kilosu haftasına göre yanii aslında normal gibi ama karın cevresi cok ince didi:( bi önceki kontrolde 2.300 dü. aradan 15 gün gecti. bugün 35+1 haftalık 2.470 gr. boyu uzamıs sadece 49 cm olmus. dr hanım safinaz dogurcam galiba didim o da manken diyelimm incecik beli var dedi.:eek:ys: bende 80 kg cıktım üzerinize afiyet. dr 3 kg civarı dogucak muhtemelen o da ii dedi. besleyemiyorum cocugu sankim:eek:ys:
ecrin hoşgeldin şekerim bebeğinin sağlığı yerindeya çok şükür zayıf olsun doğunca çok çabuk kilo alıyorlar takma bu kadar kafana

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrin, hayatım hosgeldiniz....................:lilav::lilav:
ecrin protein ye bol bol............

cnmm sapıttım ben zati ne yicegimi her gün yumurta peynir süt.. hafta içi et balık baklagil.. sadi benim kitchım büyüyo ama:( ne yesem boy oluyo cocuga galiba. :eek:ys:
maşallah canım kızına
hepimize kendi bebeği zayıf geliyo sanırım :D
benimki boyunu hiç sölemiyo ya pis Altay :dill:

bana zayıf gelmez normalde. dr biraz öyle konusunca bende zayıf oldugunu düsündümm. yazın arkadasın bebegi dogdu 38+ bilmem kacta. 49 cm 2900 gr dı. bebek kucagımda cekişmişş bi resmim varr allah ımm aynı boyda ama ondan nerdeyse yarım kg zayıff. hayall edemedim bile :sok

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
cok kız bebiş işi mi yoksa? :acep:ben tabii araba koyarım uugurböcügü, mantar falan yaparım..

babus kapı süsü kaldı canım.....:acep::acep::acep:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

güsel kolayda bunu yapmak pikem oralarda varmı keçe satan bi yer bende bakabilirsem bu hafta sonu ayarlıycam keçe işini bulamassamda hazır bi kapı ssüsü alcam artık napim

var tatlım kazıkta olsa alıyom artık....
kapı süsünü yaptık artık sevabıyla günahıyla...

bunu öyle odasına asarım diye düşündüm........

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gökcedenn sonra da ben dogururum heralde :D
hıhı olabilerrr ecrincimm

heeeee sizinle kalacaz heralde başbaşa giden gidene baksana

sanırım laylam sona kalan dona kalcak :D
ya sen de kafayı bana taktın yaaaaaaaaa
sen doğur benden önce töbe töbeeeeeee :sinir::sinir:

doğururm anacım napam içimde patlayacak hali yokya bebemin çıksında rahatlasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar