2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
afiyet olsun canım. ben etlisini bilem yedim. eşim çok seviyor diye getirmişlerdi. bir aile dostu. çok güzel yapar. aa seni unuttuk, etsiz de yapcaktık dediler hatta. ben de götürdüm valla

amann etlisini neden yedin canım:sok1 defa yedin ama demi gerçi bende geçen dayanamadım sosis yedim ya neyse:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bilemiyorum artık ama o patronunun dökülmüş saçlarını cımbızla teker teker yolarım de ona

yedimm çiğköfte bol ekşili :lilav: bolda ayran içtim ki yanma yapmasın die acısı az sölemiştim saten inşallah dokunmaz

ivet ben didim onu :D

bacım dur yardım edeyim ben sana
Ekli dosyayı görüntüle 10113

Ekli dosyayı görüntüle 10114

Ekli dosyayı görüntüle 10115

Ekli dosyayı görüntüle 10116

Ekli dosyayı görüntüle 10117

bacım normal şartlarda bebeğe mama yedirmeyeceğimiz için bu ürünler minimum 4 ve üzeri aylar için uygun ürünler %0bda ürünler eğer çantamda bulunsun diyosan bunların yeni doğanı yok nuk ve bebedor bunların markasıda -ayse

Afiyet olsun lidoş, yarasın :)
Yok dimi 0+'sı bunların mecburen büyüklerden alıcam...
Alayım da çantamda bulunsun diyorum ben de.

son haftalarda performansımız düştü yaaaa:(:(önceden daha çok kişi olurduk ve daha çok sayfa ilerlerdi:mendil:

İzne çıkanlar fazla bakamaz oldular sanırım ondan aslıcım...

mama kaşıgı bende almamısım.. şimdi nerden nasıl baksamda yapsam buralarda acabaaaaaaaaaaa.....hmmmm...
bi gecsin günler artık gelsin dogum zamanı (hayırlısıyla) istiyoms artık yaaaaaaaaaaaaa............. sıkıldım sankii..........:eek:ys:

Ben de akşam eczaneye bakayım diyorum öncelikle.
Geçen ilaç almaya gittiğimde gördüm sanki böyle bişiler eczanede.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
afiyet olsun canım. ben etlisini bilem yedim. eşim çok seviyor diye getirmişlerdi. bir aile dostu. çok güzel yapar. aa seni unuttuk, etsiz de yapcaktık dediler hatta. ben de götürdüm valla

Afiyet olsun lidılım ben de bayılırım gerçeğine.
Toxo bağışıklığım yok ama o yüzden hiç yemedim hamileliğimde.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Afiyet olsun lidılım ben de bayılırım gerçeğine.
Toxo bağışıklığım yok ama o yüzden hiç yemedim hamileliğimde.

aman şu da sağlıksızmış, zararlıymış deyip yemediğim hiçbirşey olmadı bblaucum. hiçbirinde de işin suyunu çıkarmadım tabi ama yedim valla. kötü yapmışımdır herhalde... oğlum affetsin :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Layla........ ilacları sordum.. Famodin B grubu ilacmış.. cok kötü isen kullanabiliyosun hamişlerde yanim.......... Triburte Forte C grubu imiş.. daha yüksek riskli yanim............. sadece söyleyeyim dedim canım...

Birde ilk bu sabah kullandım Famodini ilk kez bu kadar rahat gun geciriyorum üstelik evde temizlik var.. deterjan kokuları falan.. tabi esas gece ne olacak onu da dener yazarım.. artık oturarak degil yatarak uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm:uyku::uyku:

sağol datlum evet o günde demiştim C grubu diye düzenlide kullanmadım içtiğimde iyi geliyo ama unutuyorum bende sere serpe uyumak istiyorummmmmm kemiklerim ağrıyo artık

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ne diyon kız çiğ et ne kadan zararlı biliyosun dimi? oğlan bir sürü bakteri aldı allah korusun kuzuyuda sakın bi daha öle hata yapıyım deme bulaşabilcek bakteriler

Salmonella:hayvanların bağırsaklarında bulunur pişmemiş etle bulaşır.

Clostridium perfringens:çiğ ette özellikle tam pişmemiş eti yavaş yavaş soğumaya bırakıldığında ürerler hayvanların sinsirim sisteminde bulunur yani dışkısında

Escherichia coli (E.coli):Hayvansal yiyeceklerle insanlara bulaşan bu bakterinin hızla ürediği besinler; çiğ ve iyi pişmemiş kıyma, pastörize edilmemiş sütler, dışkı ile kontamine olmuş kaynak suları ve kirli sularla sulanmış ve iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerdir.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

ne diyon kız çiğ et ne kadan zararlı biliyosun dimi? oğlan bir sürü bakteri aldı allah korusun kuzuyuda sakın bi daha öle hata yapıyım deme bulaşabilcek bakteriler

Salmonella:hayvanların bağırsaklarında bulunur pişmemiş etle bulaşır.

Clostridium perfringens:çiğ ette özellikle tam pişmemiş eti yavaş yavaş soğumaya bırakıldığında ürerler hayvanların sinsirim sisteminde bulunur yani dışkısında

Escherichia coli (E.coli):Hayvansal yiyeceklerle insanlara bulaşan bu bakterinin hızla ürediği besinler; çiğ ve iyi pişmemiş kıyma, pastörize edilmemiş sütler, dışkı ile kontamine olmuş kaynak suları ve kirli sularla sulanmış ve iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerdir.

bi tabir vardır bilirmisin : "benim bilmediğim bir beş vakit namaz" :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dar geldi sana ankara diye bir aratın. daha önce dinlemediyseniz, bayılacaksınız :deli: sözlere dikkat piliiiiiiiiz
safiye kız o allah canını almasın güldürdün beni safiyeme karyola dar gelir ohhh ohhh:evet:
bi tabir vardır bilirmisin : "benim bilmediğim bir beş vakit namaz" :D

ne diyim o saman afiyet şeker olsun littecim hijyene pek bi gerek yok o saman bebek eşyaları emzik biberon vs...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aman şu da sağlıksızmış, zararlıymış deyip yemediğim hiçbirşey olmadı bblaucum. hiçbirinde de işin suyunu çıkarmadım tabi ama yedim valla. kötü yapmışımdır herhalde... oğlum affetsin :(

Toxoplasma biraz ciddi bişi olduğundan, bi de benim bağışıklığım çıkmadığından ben yemedim çiğ et ve et ürünlerini canım.
Salam, sucuk, sosis, az pişmiş yumurta, mayonez, dışarıda salata filan hiç yemedim.
Ama tabi bulaşacaksa illa bi şekilde de bulaşır, o da ayrı konu da.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bilmem, senin söz geçmiyor galiba. benim en çok koptuğum kısım burası...

laylam biliyor bak, ankaralı tabi dimi :D

angarada otururupta bilmemek ayıp zaten dikkat et ANGARA birde angaranın yollanını dinleyin bu aralar zirvede:teytey:ama nedense ailecek hiç hoşlanmayız bu tarzdan şuan benim oğlan bunalım talıyo annesiyle halil sezai sonbaharı dinliyoruz

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

safiye kız o allah canını almasın güldürdün beni safiyeme karyola dar gelir ohhh ohhh:evet:

ne diyim o saman afiyet şeker olsun littecim hijyene pek bi gerek yok o saman bebek eşyaları emzik biberon vs...

yok bu başka osman. şaziyeninki :D :dill:

ben en iyisi duşa girip biraz uzanayım. bu ağrılar benim balatalara hasar verdi. öpüldünüz kızlaaaaaaar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar