aynen öle bacım yidim rahatladım abartmadım fazla azcık yidim :lilav:ohhh içinde kalacağına yemişsin canımmm yarasın ikinizede
siz şaziyeyle osmanın şarkısını biliyormusunuz :deli: aklıma geldi, dinledim, yerlerdeyim
şaziyle osman kim kıızz?
aynen öle bacım yidim rahatladım abartmadım fazla azcık yidim :lilav:ohhh içinde kalacağına yemişsin canımmm yarasın ikinizede
siz şaziyeyle osmanın şarkısını biliyormusunuz :deli: aklıma geldi, dinledim, yerlerdeyim
ben deldim yimeğimi yedim kocumannnnn oldum :heyo:
afiyet olsun canım. ben etlisini bilem yedim. eşim çok seviyor diye getirmişlerdi. bir aile dostu. çok güzel yapar. aa seni unuttuk, etsiz de yapcaktık dediler hatta. ben de götürdüm valla
bilemiyorum artık ama o patronunun dökülmüş saçlarını cımbızla teker teker yolarım de ona
yedimm çiğköfte bol ekşili :lilav: bolda ayran içtim ki yanma yapmasın die acısı az sölemiştim saten inşallah dokunmaz
ivet ben didim onu![]()
bacım dur yardım edeyim ben sana
Ekli dosyayı görüntüle 10113
Ekli dosyayı görüntüle 10114
Ekli dosyayı görüntüle 10115
Ekli dosyayı görüntüle 10116
Ekli dosyayı görüntüle 10117
bacım normal şartlarda bebeğe mama yedirmeyeceğimiz için bu ürünler minimum 4 ve üzeri aylar için uygun ürünler %0bda ürünler eğer çantamda bulunsun diyosan bunların yeni doğanı yok nuk ve bebedor bunların markasıda -ayse
son haftalarda performansımız düştü yaaaaönceden daha çok kişi olurduk ve daha çok sayfa ilerlerdi
mama kaşıgı bende almamısım.. şimdi nerden nasıl baksamda yapsam buralarda acabaaaaaaaaaaa.....hmmmm...
bi gecsin günler artık gelsin dogum zamanı (hayırlısıyla) istiyoms artık yaaaaaaaaaaaaa............. sıkıldım sankii..........ys:
şaziyeyle osamn şarkısı ne kız
afiyet olsun canım. ben etlisini bilem yedim. eşim çok seviyor diye getirmişlerdi. bir aile dostu. çok güzel yapar. aa seni unuttuk, etsiz de yapcaktık dediler hatta. ben de götürdüm valla
dar geldi sana ankara diye bir aratın. daha önce dinlemediyseniz, bayılacaksınız :deli: sözlere dikkat piliiiiiiiiz
Afiyet olsun lidılım ben de bayılırım gerçeğine.
Toxo bağışıklığım yok ama o yüzden hiç yemedim hamileliğimde.
Layla........ ilacları sordum.. Famodin B grubu ilacmış.. cok kötü isen kullanabiliyosun hamişlerde yanim.......... Triburte Forte C grubu imiş.. daha yüksek riskli yanim............. sadece söyleyeyim dedim canım...
Birde ilk bu sabah kullandım Famodini ilk kez bu kadar rahat gun geciriyorum üstelik evde temizlik var.. deterjan kokuları falan.. tabi esas gece ne olacak onu da dener yazarım.. artık oturarak degil yatarak uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
hahhhhh biliyorum ben bu şarkıyı osmana karyola dar gelirrrr
dı pörsın yu hev kold yavrum ulaşılamıyor :deli: my favourite![]()
dı pörsın yu hev kold yavrum ulaşılamıyor :deli: my favourite![]()
ne diyon kız çiğ et ne kadan zararlı biliyosun dimi? oğlan bir sürü bakteri aldı allah korusun kuzuyuda sakın bi daha öle hata yapıyım deme bulaşabilcek bakteriler
Salmonella:hayvanların bağırsaklarında bulunur pişmemiş etle bulaşır.
Clostridium perfringens:çiğ ette özellikle tam pişmemiş eti yavaş yavaş soğumaya bırakıldığında ürerler hayvanların sinsirim sisteminde bulunur yani dışkısında
Escherichia coli (E.coli):Hayvansal yiyeceklerle insanlara bulaşan bu bakterinin hızla ürediği besinler; çiğ ve iyi pişmemiş kıyma, pastörize edilmemiş sütler, dışkı ile kontamine olmuş kaynak suları ve kirli sularla sulanmış ve iyi yıkanmamış sebze ve meyvelerdir.
bu değilmi kız ne gülüyon
safiye kız o allah canını almasın güldürdün beni safiyeme karyola dar gelir ohhh ohhhdar geldi sana ankara diye bir aratın. daha önce dinlemediyseniz, bayılacaksınız :deli: sözlere dikkat piliiiiiiiiz

bi tabir vardır bilirmisin : "benim bilmediğim bir beş vakit namaz"
bilmem, senin söz geçmiyor galiba. benim en çok koptuğum kısım burası...
laylam biliyor bak, ankaralı tabi dimi
aman şu da sağlıksızmış, zararlıymış deyip yemediğim hiçbirşey olmadı bblaucum. hiçbirinde de işin suyunu çıkarmadım tabi ama yedim valla. kötü yapmışımdır herhalde... oğlum affetsin
bilmem, senin söz geçmiyor galiba. benim en çok koptuğum kısım burası...
laylam biliyor bak, ankaralı tabi dimi
safiye kız o allah canını almasın güldürdün beni safiyeme karyola dar gelir ohhh ohhh
ne diyim o saman afiyet şeker olsun littecim hijyene pek bi gerek yok o saman bebek eşyaları emzik biberon vs...