2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Sanırım 37den sonra 40ı dolduramadan doğum yaparsan o kullanamadığın kısmı doğum sonrasına atıyormuşsun dimi?

ne zaman doğum yaparsan yap, doğum sonrasına aktarabiliyorsun tatlım. mesela ben şimdi doğum yapsam, 4 haftayı aktarabilirim. izinde olduğum halde. torbadan geçen yıl çıkmış...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
mama kaşığı bulamadım ya.söyledikleriniz hep 6+ ay...
nasıl bişi almam lazım,yardım etseniz ya birazcıks :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
3 hafta daha yada en kötü 2 hafta daha çalışsam 2 haftayı da bebeğimle geçireyim diye

evde oturup napcam evde napılcanı bilmiyorum ben hep çalıştım yahu -rgulu

evet öyle istiyom

daha tam net hesabı çıkarmadılar canım çıkınca sölerim

nası yani aktarılmıyor mu
çalıştığım süreyi niye aktarmıyolar ki anlamadım

37. haftadan sonra yasal olarak çalışamazsın, mecburi izne ayrılman lazım.Ama eğer o arada doğurursan kullanamadığın kadar kısmı doğum sonrasına atabilirsin.
Eğer 40a kadar doğuramazsan ve 40+lara geçersen de doğum sonrasından yemeye başlarsın.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
3 hafta daha yada en kötü 2 hafta daha çalışsam 2 haftayı da bebeğimle geçireyim diye

evde oturup napcam evde napılcanı bilmiyorum ben hep çalıştım yahu -rgulu

evet öyle istiyom

daha tam net hesabı çıkarmadılar canım çıkınca sölerim

nası yani aktarılmıyor mu
çalıştığım süreyi niye aktarmıyolar ki anlamadım

8 hafta doğum öncesi yasal iznin var. 32. haftadan itibaren yani. sen istersen 5 hafta daha çalışıyorsun ve sonraya aktarıyorsun. ama son 3 hafta, 37. haftadan itibaren yani, yasal olarak zaten çalışmazsın, çalışsan da sana bir faydası olmaz kuzum. ama 37de izne ayrılıp hemen doğurmak için dualara başlayabilirsin istersen. o zaman kalan 3 haftayı aktarabilirsin.

çok mu karışık anlattım :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla benim bu doğum iznine kafam niye basmıyo yaaa

şimdi ben 7 ocak cumartesi günü 37+0ım
9 ocak pazartesi 37+2de iş görmezliğim başlıcak

diyelim ki

38+4'te doğurdum

38+4'le 40+0 arası doğum sonrası izne mi geçiyo

evet aynen öyle.32. haftadır diye hangi gün rapor almıştın peki?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Layla........ ilacları sordum.. Famodin B grubu ilacmış.. cok kötü isen kullanabiliyosun hamişlerde yanim.......... Triburte Forte C grubu imiş.. daha yüksek riskli yanim............. sadece söyleyeyim dedim canım...

Birde ilk bu sabah kullandım Famodini ilk kez bu kadar rahat gun geciriyorum üstelik evde temizlik var.. deterjan kokuları falan.. tabi esas gece ne olacak onu da dener yazarım.. artık oturarak degil yatarak uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm:uyku::uyku:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aynen öyle son 2 haftadır böyleyim bende anlamadım son zamanlarda zıbıttı bunlar haaa:D:Dönceden iş vermezlerdi yorulmayın aman aslı hanım diye şimdi hemen aslıya paslıyorlar gelen işleri neyse vardır bir bildikleri bacım ne deyim
bilemiyorum artık ama o patronunun dökülmüş saçlarını cımbızla teker teker yolarım de ona
afiyet olsun canımmmm canın neyi istiyorsa ye ayrıca:D
yedimm çiğköfte bol ekşili :lilav: bolda ayran içtim ki yanma yapmasın die acısı az sölemiştim saten inşallah dokunmaz
sabah bana tuğba anlattı sağolsun..ben şöyle anladım
benim doktorumun hemşiresi beni 33+3 te çağırdı tekrar hemde raporunu yazarız dedi ozaman alıcam raporu.tuğbiş sorun olmaz eğer iş yerin takıntılı değilse dediki değiller..yanlız 37.haftanda alacağın çalışamaz iş görmez raporunu sakın gününü kaçırma dedi ondan sonra iznin başlayacak dedi
ivet ben didim onu :D
mama kaşığı bulamadım ya.söyledikleriniz hep 6+ ay...
nasıl bişi almam lazım,yardım etseniz ya birazcıks :acep:

bacım dur yardım edeyim ben sana
Ekli dosyayı görüntüle 10113

Ekli dosyayı görüntüle 10114

Ekli dosyayı görüntüle 10115

Ekli dosyayı görüntüle 10116

Ekli dosyayı görüntüle 10117

bacım normal şartlarda bebeğe mama yedirmeyeceğimiz için bu ürünler minimum 4 ve üzeri aylar için uygun ürünler %0bda ürünler eğer çantamda bulunsun diyosan bunların yeni doğanı yok nuk ve bebedor bunların markasıda -ayse

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hoşgeldin canım...
düşün azcık?

mama kaşıgı bende almamısım.. şimdi nerden nasıl baksamda yapsam buralarda acabaaaaaaaaaaa.....hmmmm...
bi gecsin günler artık gelsin dogum zamanı (hayırlısıyla) istiyoms artık yaaaaaaaaaaaaa............. sıkıldım sankii..........:eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar