2012 Şubat Anneleri

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
a.selam canım hoşgeldin naber?

hoşbuldukkk canımmmm
yorgunumm yaaa temizlik falan filan anca oturdum
daha mutfak beni bekliyoo offf

hoşgeldin bebeem :D
8 ocak pazar günü için eşimle konuştuk bebek mobilyası ve bize yatak odası gelcek eğer aşırı yorulmassak kahvaltıya gidelim der eşim şayet eğer yorgun olursak öğleden sonra buluşur bişiler yaparız isterlerse didi

hoşbuldukkk kuşummm
yatak odalarınız hayırlı olsunnn
bebişininde seninde

tamamm canımm benimm bizde pazara hiç bi plan yapmıos kimseyle
ne derseniz bize uyarrr
ama çok yorgun olursanız başka zamanda buluşabilirizzz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hoşbuldukkk canımmmm
yorgunumm yaaa temizlik falan filan anca oturdum
daha mutfak beni bekliyoo offf

hoşbuldukkk kuşummm
yatak odalarınız hayırlı olsunnn
bebişininde seninde

tamamm canımm benimm bizde pazara hiç bi plan yapmıos kimseyle
ne derseniz bize uyarrr
ama çok yorgun olursanız başka zamanda buluşabilirizzz
teşekkür ederim güselim aldık bakalım kurulsun halimiz nice olcek cumartesi günü yatak odam hafta içide bebek odası gelcekmiş :iyyyy:
balım önümüzdeki hafta oldu oldu sonra eşimin sınavları var 2 hafta peş peşe sonra kayınvalidemler gelcek doğuma kadan bendeler zor çıkarım bebişim pazar günü için son cumatresi akşamdan haberleşiriz bebişim okeyto nerde nasıl buluşcaz die benden istediğin bişi varmı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Haa bak anlatmayı unuttum :)
Dün uykudan acı bir sancı ile uyandım...Dedim "doğuruyoz galiba"..Zar zor kalkıp tuvalete gittim uyku sersemi...Sanırım sıkıştığım için sancı girmiş :D Çiş yapınca geçti çünki :D

Bu arada Leader ballı kaymaaammm yatak odan hayırlı uğurlu olsun, yeni tosuncuklar yapasın inşallah yeni odanda

Şimdi ufaktan kaçayım, gece girerim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dün uykudan acı bir sancı ile uyandım...Dedim "doğuruyoz galiba"..Zar zor kalkıp tuvalete gittim uyku sersemi...Sanırım sıkıştığım için sancı girmiş :D Çiş yapınca geçti çünki :D

Bu arada Leader ballı kaymaaammm yatak odan hayırlı uğurlu olsun, yeni tosuncuklar yapasın inşallah yeni odanda

hımm o banada çok oluyo azommm sağolasın cnm tişükkür ederim yeni bir kızçe yapabilrim kanımca yeni odada :D
kendine ii bak anacığına çok slm söle bende eşimi bekliyorum gelsin çıkcam öptüm seni ve herkeşleri kızlar yarın görüşürüz kürek kemiklerim ağrıyooo fenayım bugünnn

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

teşekkür ederim güselim aldık bakalım kurulsun halimiz nice olcek cumartesi günü yatak odam hafta içide bebek odası gelcekmiş :iyyyy:
balım önümüzdeki hafta oldu oldu sonra eşimin sınavları var 2 hafta peş peşe sonra kayınvalidemler gelcek doğuma kadan bendeler zor çıkarım bebişim pazar günü için son cumatresi akşamdan haberleşiriz bebişim okeyto nerde nasıl buluşcaz die benden istediğin bişi varmı?

tammammm canımm cumartesi haberleşirizzz
senş göreyimm yeterr kuşummm çooooooookkk saoll
senin benden istedğin bişşi varmı???

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

aahhh bu gece kalkmalarıı ahhhh
ne zaman bitecek bakalımmm

görüşürüz cnmmmm byby

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tammammm canımm cumartesi haberleşirizzz
senş göreyimm yeterr kuşummm çooooooookkk saoll
senin benden istedğin bişşi varmı???
yok cnm canının sağlığı ben ararım seni mutlaka çok geç olmadan plan yapar öle son noktayı koyarızz fena halde burger yiyesim var sabah kahvaltıya gitmessek mutlaka fast food istiyore canım

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

yok cnm canının sağlığı ben ararım seni mutlaka çok geç olmadan plan yapar öle son noktayı koyarızz fena halde burger yiyesim var sabah kahvaltıya gitmessek mutlaka fast food istiyore canım

bende dünn yedimmm canımmm
yemeden dayanabilirsen pazara kadar yeriz tabikiii

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende dünn yedimmm canımmm
yemeden dayanabilirsen pazara kadar yeriz tabikiii

ortalama 1,5 aydır o engeli kendime koymuş durumdayım ama hafta sonu fina halde saldırabilerem :D cnm ben kaçar tociş gelir şimdi kendine ii bakkk pazara görüşmek üzere bye byee cumarteside gamzeciğime gitcemmm yakuşuklu oğluma bakcezz :D acaba nstye sokcak mı beni alltan muayene etcekmi 32.hafta raporumu 1 hafta gecikmeli vercek :uyku: neyse balım kendine ii bak öptümmm

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

ortalama 1,5 aydır o engeli kendime koymuş durumdayım ama hafta sonu fina halde saldırabilerem :D cnm ben kaçar tociş gelir şimdi kendine ii bakkk pazara görüşmek üzere bye byee cumarteside gamzeciğime gitcemmm yakuşuklu oğluma bakcezz :D acaba nstye sokcak mı beni alltan muayene etcekmi 32.hafta raporumu 1 hafta gecikmeli vercek :uyku: neyse balım kendine ii bak öptümmm

tamammm canımm benimmm
bende çıkommm zatenn
sende kib
çoook öptümmmmmmmmmmmm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar.
Öğleden sonra izinliydim,yazdıklarınızı okuyamadım.
Doktorumuzla randevumuz vardı, kontrole gittik.
Kızım hamdolsun sağlıklıymış.2700 gram kadar ve 49cm imiş.
Biraz düşük doğum ağırlıklı olacak bebeğimiz dedi doktorum.
Bu hafta baş ölçüleri biraz küçülmüş.Bunun sebebi bebeğin başının doğum kanalına girmesi,kafatası kemiklerinin içiçe geçmesiymiş.Bebek mesane altına inmiş, kafatası kemikleri angaje olmuş dedi.Ama asıl bomba cümle şuydu: "Bu angajmanı takiben 15 gün içerisinde %90 doğum bekleriz.Bohçanı hazırla":iyyyy:
NST'de sancın çıkmamış ama muhtemelen sertleşmelerin başlamış olmalı diye de ekledi.
Evet gerçekten de sertleşmeler başladı karnımda.
Kızlar şaka maka,benim doğumum sanırım yakın,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Selam kızlar.
Bu hafta baş ölçüleri biraz küçülmüş.Bunun sebebi bebeğin başının doğum kanalına girmesi,kafatası kemiklerinin içiçe geçmesiymiş.Bebek mesane altına inmiş, kafatası kemikleri angaje olmuş dedi.Ama asıl bomba cümle şuydu: "Bu angajmanı takiben 15 gün içerisinde %90 doğum bekleriz.Bohçanı hazırla":iyyyy:
NST'de sancın çıkmamış ama muhtemelen sertleşmelerin başlamış olmalı diye de ekledi.
Kızlar şaka maka,benim doğumum sanırım yakın,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin....

15 gün sonra da 38. haftada olacaksın canım. doğum için gayet ideal bir hafta bence. hayırlısıyla artık. geri sayım başladı heee? bana doğurcam gözüyle bakıyordunuz ama benim sıpanın keyfi yerinde galiba. çok şükür diyim, duvara vurayım daha vakti var :iyyyy:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kızlar.

Aminnn................ Tatlım maşallah hakkınızda hayırlısı olsun...

Bana kilosu pek düşük degil gibi geliyo, bence dogana kadar 3 kiloyu rahat bulur, oda gayet normal bi bebiş kilosu..
(nedir yani illa 4 kilolarda mı olması lazım anlamadım ki bu işi...)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.488
Selam kızlar.

Bence hayet iyi kilosu, ayrıca da hiç dert etme. Kilosu az olan bebek gayet güzel kilo da alır. Benim bebeğimede düşük kilolu demişti doktor inat ettim hergün 5-6 hurma yedim 3,040 gr. doğdu -kop İlk ay 1,5 kg. aldı.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar.
ayyyy maşallah kızıma benim doğana kadar 3100-3250 civarı olur annesi buda gayet iyi sonuçta bitanem babuş dediklerim çıkıyo görüyomusun normalinden doğurcan bacım kasma kendini rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sana dün gece karın kasılmalarım ve yalancı sancı dedikleri muhabbeti çok yaşadım inceden inceye bir sızı şeklindeydi dedim yavaş yavaş yol yaklaşıyo alışcaksınn tubi
kızlar bu arada üst kat komşum doğurmuş
31 aralık saat 22,30 bekleyememiş biraz daha
3 saat sürmüş doğum bi de uzun sürdü diyo
herşeyin toplamı bu
sancı başlaması artması doğması bitmesi 3 saat
şimdi ordan geliyom bebişi gördüm :)

allah analı babalı büyütsün hayatm darısı bizlerin başına inşallah :lilav:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar,
Hayırlı günler....

maşallah canım kızına
düşük doğum ağırlıklı derken zayıf mı demek istiyor?
kaçla tamamlarmış?

kızlar bu arada üst kat komşum doğurmuş
31 aralık saat 22,30 bekleyememiş biraz daha
3 saat sürmüş doğum bi de uzun sürdü diyo
herşeyin toplamı bu
sancı başlaması artması doğması bitmesi 3 saat
şimdi ordan geliyom bebişi gördüm :)

Zayıf demek istiyor evet canım.Beslenmenle alakalı dedi.Proteinden zayıf besleniyorsun diyor.Her gün 1 yumurta çok önemliymiş, ben her gün yememiştim.
Ama eğer doğuma kadar her gün 1 yumurta yersen, et-balık-tavuk öğünlerinden biri gider biri gelirse 3 kiloyu aşar dedi.

15 gün sonra da 38. haftada olacaksın canım. doğum için gayet ideal bir hafta bence. hayırlısıyla artık. geri sayım başladı heee? bana doğurcam gözüyle bakıyordunuz ama benim sıpanın keyfi yerinde galiba. çok şükür diyim, duvara vurayım daha vakti var :iyyyy:

Evet canım herkes sana söylüyordu ama ben kendimden hep ocak ortaları gibi bekliyordum doğrusu.
Doktora bu arada sordum benimki geç döllenme+zayıf olduğu için SAT'a göre geride, neye gçre olacak dedim.
SAT'a göre dedi.
Bugün SAT'a göre 36+3'üm.
2 hafta sonrası sanırım normal bir zaman...

Aminnn................ Tatlım maşallah hakkınızda hayırlısı olsun...

Bana kilosu pek düşük degil gibi geliyo, bence dogana kadar 3 kiloyu rahat bulur, oda gayet normal bi bebiş kilosu..
(nedir yani illa 4 kilolarda mı olması lazım anlamadım ki bu işi...)

Bana da pek düşük değil gibi geliyo canım.+ Bence 2700den de fazla şu an.Doğum kanalına girip sıkıştığı için de baş ölçüleri küçüldü o yüzden de usg küçük hesaplıyor bence.
Çünkü ctesi muayene olduğumda henüz kanalda değildi,2800 gram çıkmıştı.

Bence hayet iyi kilosu, ayrıca da hiç dert etme. Kilosu az olan bebek gayet güzel kilo da alır. Benim bebeğimede düşük kilolu demişti doktor inat ettim hergün 5-6 hurma yedim 3,040 gr. doğdu -kop İlk ay 1,5 kg. aldı.

İnşallah canım.Ben de her gün yumurta-et yiyeceğim.Hurma da mı iyi geliyor, o zaman ben de yiyeyim madem her gün 4-5 tane.Zaten doğum için de yiyecektik.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ayyyy maşallah kızıma benim doğana kadar 3100-3250 civarı olur annesi buda gayet iyi sonuçta bitanem babuş dediklerim çıkıyo görüyomusun normalinden doğurcan bacım kasma kendini rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sana dün gece karın kasılmalarım ve yalancı sancı dedikleri muhabbeti çok yaşadım inceden inceye bir sızı şeklindeydi dedim yavaş yavaş yol yaklaşıyo alışcaksınn tubi

allah analı babalı büyütsün hayatm darısı bizlerin başına inşallah :lilav:

Günaydın...
Doktor 3 kg.ı ancak bulur bulmaz dedi lidoşum ama bakalım.
İnşallah biraz daha kilo aldıracak vaktim olur.
38. haftada çatı muayenesi yapıp karar verecek doktor doğum şekline...
Eee günümüz yaklaştı, artık yaşayacağız kasılmalar,sancılar :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben burda bangır bangır dedim size hergün haşlanmış yumurtanızı mutlaka yiğin gece yatarken bir bardak sütünüzü eksik etmeyin die bacılar haftada 2 gün balık diğer günler et yada beyaz et die ama dinlemiyonuzzz sakalımız yok kii duyrulur bebişi şişko olsun isteyenler çok çok iyi beslenin bebekte dirençli olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar