2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bak sinirim 2 kat arttı şimdi? annem aradı balık yapacam senin için gel dedi. dedım böyle böyle kendilerini davet ettiler evime çaya geleceklermiş dedim.

yaaaa ekin'in (abimin eşi) doğumgünü bugün kutlayacaktık dedi:( sinirden kendimi kesecem şimdi.

iptal et :D :lululu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bak sinirim 2 kat arttı şimdi? annem aradı balık yapacam senin için gel dedi. dedım böyle böyle kendilerini davet ettiler evime çaya geleceklermiş dedim.

yaaaa ekin'in (abimin eşi) doğumgünü bugün kutlayacaktık dedi:( sinirden kendimi kesecem şimdi.
amannn kötü denk gelmiş yemeklerini yesinlerde erkenden postala sende kızxz gökçe bi yolunu bulalım beraber:D
babasına benzerse kıllı olur. babası da kıllı doğmuş sonradan dökülmüş. bakalım kısmet.

yaaaaa ozaman bilemeyecem:D
aman benim kocam şimdi bildiğin esmer kara yani ama doğsuğunda sarıymış hatta 3-4 yaşlarında bir fotosu var sapsarı bonus gibi saçları bende sonradan sararmışım bizde bir dengesizlik var:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ne bileyim kuşum işte yanıyor meret:Dne içsem içsem aynı farketmiyor valla neyse az kaldı inşallah iye teselli veriyorum kendime
yemekle içmekle alakası yok yane yanmanın bebişim çok fenaaa çokkkk
kız niye kızayım deliye bak. alla alla :) ben takılmam o tarz şeylere yavrum. hem benzesem ne olur :)

amin aminnn bana benzesin yavruum...
inşallah benzesin tatlım

harbiden ne gıcık bi durum yaaa gelde delü olma eşine çıtlatsan konuyu??? yada hiç muhattab etme ara söle böle böleymiş başka bi akşam görüşelim de olmaz mı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
amannn kötü denk gelmiş yemeklerini yesinlerde erkenden postala sende kızxz gökçe bi yolunu bulalım beraber:D

aman benim kocam şimdi bildiğin esmer kara yani ama doğsuğunda sarıymış hatta 3-4 yaşlarında bir fotosu var sapsarı bonus gibi saçları bende sonradan sararmışım bizde bir dengesizlik var:D

aslı hani senn russ hatunlara benziyorum fotolarımı koycam diyordun??? bugün için hani nerde koy görem seniii

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

ben sevilmicek adam mıyım pehh :D

çıkarıcaz artık napalım :)

aa öle mi konuşmuş habarım yok benim

ama dgününü haber vermek için biraz geç değil mi

kızlar toptan cevap verııyorum. onur 15 gun yoktu ya özlemiştir onlar oğluşlarını şimdi. hasretiyle yanıp tutuşuyolardır. muhatap olmuyorum artık bu konuda. kocamla da dahil. son geldiklerinde yatak döşek yatıyodum kaynanam geçen ayaklarımın nasıl şiştiğini gördü. yapacak bişi yok kafa basmıor demek ki!

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kız lidir sen de bu resimde yaprak dökümündeki leyla'ya benziyon
hadi beaaa ona mı benziyomm neclaya benzetseydin keşkem daha çok severim kendisini :D

kızlar toptan cevap verııyorum. onur 15 gun yoktu ya özlemiştir onlar oğluşlarını şimdi. hasretiyle yanıp tutuşuyolardır. muhatap olmuyorum artık bu konuda. kocamla da dahil. son geldiklerinde yatak döşek yatıyodum kaynanam geçen ayaklarımın nasıl şiştiğini gördü. yapacak bişi yok kafa basmıor demek ki!

kuzum yaaa ne diyim balım eşinle tartışmadan bu konuyu açıklıkla konuşsan madem oğullarını çok görmek istiyolar onlar çağırsınlar seni sana nie geliyolar

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aman valla varya geri sokayım desek yok demezler biricik oğullarını geriye içlerine allah allah yaa bu ne sevgidir yaa valla varya tek sebep biziz kaynalalrın çoğu gelinlerinden kıskandıkları için sonradan daha çok müptela oluyorlar oğullarına

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

hadi beaaa ona mı benziyomm neclaya benzetseydin keşkem daha çok severim kendisini :D

kuzum yaaa ne diyim balım eşinle tartışmadan bu konuyu açıklıkla konuşsan madem oğullarını çok görmek istiyolar onlar çağırsınlar seni sana nie geliyolar

ay olur mu? niye çağırsınlar gayet iyiyim ben gelmemeleri için bi neden mi var? :))

aman valla varya geri sokayım desek yok demezler biricik oğullarını geriye içlerine allah allah yaa bu ne sevgidir yaa valla varya tek sebep biziz kaynalalrın çoğu gelinlerinden kıskandıkları için sonradan daha çok müptela oluyorlar oğullarına

aynen aynen. sırf uyuzluğuna ya da kafa basmıyor diye düşünuyorum ben artık.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
madem o kadan düşkündün niye evlendirdin demii? bak hayatıma şimdiden diyo evlendirmem ben oğlumu die azcık huzur görme 15 gün nolmuşşş yane bu kızada yazık değilmi hamile haliyle iş görmeye çalışıyo :2:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom her an deli cevata bağlanabilirim. ehehehheheheh akşama bana gelıyolarmış da. ahahhahahaha. eşimi arayıp dıyolar ama :) ahahhahaghsfafjfaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay olur mu? niye çağırsınlar gayet iyiyim ben gelmemeleri için bi neden mi var? :))

aynen aynen. sırf uyuzluğuna ya da kafa basmıyor diye düşünuyorum ben artık.

peki geldikleri neysede en azından aradımı öğlen falan kızım bişey yapma yorma kendini falan diye benimki onuda bilmezde

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tabı onuru arayacaklar ama. çayı o yapıyor. ıkramı o yapıyor. etrafı o topluyor. bi de yazık kız 9 aylık hamile onurrrr:((( onu arayıp soracaklar tabi:) beni arayıp soracak halleri yok hoş.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Nörüyonuz la :D Kaynanaları mı çekiştiriyonuz :D
hee öle yapıyoz gökçenin kaynanasına kızıyosss anlamıyo kadınn kızın yorgunluğundan vs sinden gökçe 2 doğurma numarası yapsın sancısı varmış gibi korkutsun bence onları
erkek analarına laf yok uleynnnnnnnnnnnn :D:D

hadi ordan kızzz bende oğlan anasıyım ama gelinimi oğlumdan önce düşünmessem rabbim yaşatmasın beni kız tarafının günahı ne arkidiş yaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
peki geldikleri neysede en azından aradımı öğlen falan kızım bişey yapma yorma kendini falan diye benimki onuda bilmezde

sadece gülüyorum bu soruya :) kadına benim hamileliğimde bişi oldu. böyle bi kadın değildi. düşünceliydi ama son aylarda kafayı yedi sanırım. geçen annemdeyim onur yok diye arıyo seni özledim ben gelıyorum. abhaguahauha. anneme gelıyo :)))

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

neyse,yapacak bişi yok demek, o zaman kendi işlerini kendileri görsünler gelince, sen kalkma çaya falan, hatta kocan ikram etsin her şeyi, madem ona geliyorlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar