çok cici olmuş canımmm yaaaaaa
sağol teyzecikk oda camımız bu kadancık işte minnak
çok cici olmuş canımmm yaaaaaa
sağol teyzecikk oda camımız bu kadancık işte minnakherşeyi tamamlanınca güsel olcak gibime geliyo
Oyyyy ben de seni seviyom Tubişim
Kırışık mı tül? 1 gün bekle bakalım belki kendini salar ütüye gerek kalmaz..
kolum kağıda yapıştııı böğğğğ ellerim yapıştırıcı oldu kazağım gittibekliyim bakalım kırışık değil ama ince bir kumaşı var pilesiz çirkin olurdu sanırım dün eşim soruyo ölçüsünü al dedi aldım söledim bileli yaptırmış 40tl tutmuş sanırım nasıl? fiyat taç'ın buda
Aman dikkat et yapıştırıcılara..Çok solumamaya çalış..
Hiç bilmiyorum ki piaysa fiyatlarını..Ama uygun sanırım..
Biz geçen annemin odaya ip perde aldık 3 metresi 25 tl
teşekkür ederim cnm sağol günaydınlar efemmhallooo
lidir tülün çok gözel olmuş güle güle kullanınnn
kızlar 36. haftayı da devirdimmmmm
hoşgeldinnnnn KASTAMONU 37
1 saatim kaldıı çıkıcam yehuu:sila:
Hadi hakkın senin

anamm topgin en büyük haftası senmişşin-rguluyılın son gününden günaydınn hanımlar...izmirde yagmur varhava da cok sıkıcı.
aksam görürürümm görmem herkesi deyii simdidenn herkesiinn yeni yılınıı kutluyorumm.. yeni yıl bebeklerinizle ailenizle birliktee önce saglıkk sonrada gani gani mutlulukk getirsin heppinize.. kilolarınızdan hızlıcaa kurtulupp pikiniylee plajlara atlayabilinn insallahişinizz gücünüzz rast gitsinn allah tuttugunuzu altın etsin
bilet alanlarlaa bu gece büyük ikramiyeyii paylasalımm insallahhhh..
![]()
sağol balım cümlemize inşallah bi mukabele efemmmmyılın son gününden günaydınn hanımlar...izmirde yagmur varhava da cok sıkıcı.
aksam görürürümm görmem herkesi deyii simdidenn herkesiinn yeni yılınıı kutluyorumm.. yeni yıl bebeklerinizle ailenizle birliktee önce saglıkk sonrada gani gani mutlulukk getirsin heppinize.. kilolarınızdan hızlıcaa kurtulupp pikiniylee plajlara atlayabilinn insallahişinizz gücünüzz rast gitsinn allah tuttugunuzu altın etsin
bilet alanlarlaa bu gece büyük ikramiyeyii paylasalımm insallahhhh..
![]()
anammmm kız sen dogall yollarla lilacs tan önce dogurabilirmişşin yaaanamm topgin en büyük haftası senmişşin-rgulu
sağol balım cümlemize inşallah bi mukabele efemmmm
öle ya ne sandın hatun kıdemli
Hoşgeldin canım...Bütün dileklerine içten bir "aminnnnnnnn" diyorum![]()
O ne güzel kart kız öyle, valla orda olasım geldi![]()
Senin de yeni yılın şimdiden kutlu olsun canım, Allah yuvandan sağlığı huzuru ve bereketi eksin etmesin
Ay sancı girdi banaaaa
Selam kızlar nasılsınız?
Bizim evde temizlik var annemle kayınvalidem temizlik yapıyolar.Ben de oturdugum yerde bikaç parça bişiler ütülüyorum.
Şimdiden hepinize iyi seneler dileyeyim dedim.
Yeni yıl şans, sağlık, huzur, mutluluk, bol kazanç getirsin inşallah hepimize