2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oyyyy ben de seni seviyom Tubişim
Kırışık mı tül? 1 gün bekle bakalım belki kendini salar ütüye gerek kalmaz..

kolum kağıda yapıştııı böğğğğ ellerim yapıştırıcı oldu kazağım gitti :( bekliyim bakalım kırışık değil ama ince bir kumaşı var pilesiz çirkin olurdu sanırım dün eşim soruyo ölçüsünü al dedi aldım söledim bileli yaptırmış 40tl tutmuş sanırım nasıl? fiyat taç'ın buda

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

kolum kağıda yapıştııı böğğğğ ellerim yapıştırıcı oldu kazağım gitti :( bekliyim bakalım kırışık değil ama ince bir kumaşı var pilesiz çirkin olurdu sanırım dün eşim soruyo ölçüsünü al dedi aldım söledim bileli yaptırmış 40tl tutmuş sanırım nasıl? fiyat taç'ın buda

Aman dikkat et yapıştırıcılara..Çok solumamaya çalış..
Hiç bilmiyorum ki piaysa fiyatlarını..Ama uygun sanırım..
Biz geçen annemin odaya ip perde aldık 3 metresi 25 tl :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aman dikkat et yapıştırıcılara..Çok solumamaya çalış..
Hiç bilmiyorum ki piaysa fiyatlarını..Ama uygun sanırım..
Biz geçen annemin odaya ip perde aldık 3 metresi 25 tl :D

hım napayım azo kapı cam açık buda benim işin bi parçası senede bir defa soluyoz noter gelcek ay başında çünküm yetiştirmek gerekiyo
benim bu tülünde metresi 18tlmiş 2 metre almış pileli olcak die dikimizyle beraber 40 tl işte ama kocama tembihledim tülün yarısınıda onlara bırakmış unutmuşş belki bir yerde lazım olurdu eteklerini yapmışlar desenler orda fazla die

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hallooo

lidir tülün çok gözel olmuş güle güle kullanınnn
teşekkür ederim cnm sağol günaydınlar efemm
kızlar 36. haftayı da devirdimmmmm

hoşgeldinnnnn KASTAMONU 37 :D

hoşgeldin kastamonulu şimdi seyy sorcam burdaki kastamonu abi hangi köyden o arkadaşın die sorduda merak etmiş selamlaşma şeklini söylemiştim geçenlerde yerlere yattıydık ya iyuuuu şimdi sabahları hep öle diyoz birbirmize adamda alınıyo galiba öle bişi yok sor bakım hangi köymüş o didi

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yılın son gününden günaydınn hanımlar...izmirde yagmur var:semsiye::semsiye: hava da cok sıkıcı.

aksam görürürümm görmem herkesi deyii simdidenn herkesiinn yeni yılınıı kutluyorumm.. yeni yıl bebeklerinizle ailenizle birliktee önce saglıkk sonrada gani gani mutlulukk getirsin heppinize.. kilolarınızdan hızlıcaa kurtulupp pikiniylee plajlara atlayabilinn insallah:D işinizz gücünüzz rast gitsinn allah tuttugunuzu altın etsin:D bilet alanlarlaa bu gece büyük ikramiyeyii paylasalımm insallahhhh.. :utan:

di-D63T.gif

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yılın son gününden günaydınn hanımlar...izmirde yagmur var:semsiye::semsiye: hava da cok sıkıcı.

aksam görürürümm görmem herkesi deyii simdidenn herkesiinn yeni yılınıı kutluyorumm.. yeni yıl bebeklerinizle ailenizle birliktee önce saglıkk sonrada gani gani mutlulukk getirsin heppinize.. kilolarınızdan hızlıcaa kurtulupp pikiniylee plajlara atlayabilinn insallah:D işinizz gücünüzz rast gitsinn allah tuttugunuzu altın etsin:D bilet alanlarlaa bu gece büyük ikramiyeyii paylasalımm insallahhhh.. :utan:

di-D63T.gif

Hoşgeldin canım...Bütün dileklerine içten bir "aminnnnnnnn" diyorum :)
O ne güzel kart kız öyle, valla orda olasım geldi :D
Senin de yeni yılın şimdiden kutlu olsun canım, Allah yuvandan sağlığı huzuru ve bereketi eksin etmesin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

di-D63T.gif
sağol balım cümlemize inşallah bi mukabele efemmmm
anammmm kız sen dogall yollarla lilacs tan önce dogurabilirmişşin yaa:ninni: anamm topgin en büyük haftası senmişşin-rgulu

öle ya ne sandın hatun kıdemli

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
görümcem aradı simdi. evdeki diger görümcem gitmişş dısarı. kayınvalidemde sabahtan beri bizde bişi alıp ecrinlere gitsek ne olur diyomus. ondan habersiz aramıs beni. planınıza bak bi yere cıkmıcaksanız bişiler alalım ya size ya bize diye. bize olan kısmına yüz veremedim nedense size belki gibi konustum. bi program yok arkadaslar evde toplancakmıs dün cagırmıslar belki dedi esim ama cok da istekli degildi. simdi direk söylesem kıyamaz annesine biliyorum.ama önce arkadaslara gitcekmiyiz deyip de cıkcak gibi olsak kelime oyunu yaptım diye vicdan azabı duyarım. :eek:ys: bende kıyamam kayınvalideme de cok üzülüyorum ama kendime de üzülüyorum. ne olcak benim bu üzülmelerim bilmiyorum:uzgun:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

sağol balım cümlemize inşallah bi mukabele efemmmm

öle ya ne sandın hatun kıdemli

masallahh diyelim o vakit.. topigin ilk bbesi hayatım ınki olabiler.
Hoşgeldin canım...Bütün dileklerine içten bir "aminnnnnnnn" diyorum :)
O ne güzel kart kız öyle, valla orda olasım geldi :D
Senin de yeni yılın şimdiden kutlu olsun canım, Allah yuvandan sağlığı huzuru ve bereketi eksin etmesin

amin cnm hiçbirimizinn.. dimii ben hep bulurum bu kartlarıı sonra orda olasım gelirr benimde. ısıkları kapatırr otururum bide sömine sesi gelen var bi tane.. ayy nasıl huzurr verir:utan::utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar nasılsınız?
Bizim evde temizlik var annemle kayınvalidem temizlik yapıyolar.Ben de oturdugum yerde bikaç parça bişiler ütülüyorum.
Şimdiden hepinize iyi seneler dileyeyim dedim.
Yeni yıl şans, sağlık, huzur, mutluluk, bol kazanç getirsin inşallah hepimize

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay sancı girdi banaaaa

ne sancısıı kızz töbe töbeee.. uzak ayacıklarını derin nefess all. yılbası bebesi doguramazzsın eski moda o. sakin sakinn dinlen accık :utan:
Selam kızlar nasılsınız?
Bizim evde temizlik var annemle kayınvalidem temizlik yapıyolar.Ben de oturdugum yerde bikaç parça bişiler ütülüyorum.
Şimdiden hepinize iyi seneler dileyeyim dedim.
Yeni yıl şans, sağlık, huzur, mutluluk, bol kazanç getirsin inşallah hepimize

kolay gelsin balımm. sanada iyi seneler cnmm. aminnnn heppimizee insallahhhhh:sila::sila::sila:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar