2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın bal anneler...
Evet bugün son günüm :D Uğrarım ben uğrarım, ama sayfa sayfa geçmiş okuyamadan konuya dalarım baştan söliyim :D

olsun biz sana özet geçeriz yeterki kopma olmasın:D
valla ben bu hafta doğru düzgün giremedim girsemde bişey yazamadım sanki bi tarafım eksikmiş gibi kaldı valla bak nasıl alıştıysam artık:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azo ben kgmu sabitledim galiba en son gittiğimde 80,6 idim ya bu sabah tartıldım evde 80,1kgyum 1 hafta sonra kontrolum

Ben de bugün ayrılcam ya işten.Yarından itibaren düzenli yürüyüşe başlıyorum inşallah..10 gün sonra kontrole gittiğimde hiç gram almamış olmam lazım :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

evet azo ama çok da fazla yoma kendni kuzey erken gelmesin evde rahat durmassın sen şimdi kırklarsın evini

Heee Mükerrem anneme "hergün 45 dk. yormadan yavaş yavaş yürütün" dedi :D
Ay doğru diyon 40larım valla...Hoşuma gidiyor evde temizlik yapmak, külkedisi ruhu kaçmış içime :p Bi de bebeğim cillop gibi eve gelsin istiyom inşallah.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Heee Mükerrem anneme "hergün 45 dk. yormadan yavaş yavaş yürütün" dedi :D
Ay doğru diyon 40larım valla...Hoşuma gidiyor evde temizlik yapmak, külkedisi ruhu kaçmış içime :p Bi de bebeğim cillop gibi eve gelsin istiyom inşallah.

hım mükerrem elinden tutun dedi yani :D
bacım aynen temizlik yapmayı çok seviyorum çokda mutlu oluyorum mis gibi kokunca ama yorma kendini 15günün var doğuma sonrası fena olur diyim bırak kgyu filan

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

hım mükerrem elinden tutun dedi yani :D
bacım aynen temizlik yapmayı çok seviyorum çokda mutlu oluyorum mis gibi kokunca ama yorma kendini 15günün var doğuma sonrası fena olur diyim bırak kgyu filan

Ahh bacımmmm sen de inanıyon demek 15inde doğurcama :D
Doğuramazsam bu kez 30Ocak'ı şafak sayar yeniden şafak 15 derim :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlarrr babası akşam oğluma tül diktirtmiş :utan: hemen odasının camına taktık çok şiker oldu ama ölçüyü azcık fazla yapmışlar sanıırm az bi potluk oluştu idare etcez artık napalım resmini koyayım size şiyinler bebek peydemizzz:ninni:

Ekli dosyayı görüntüle 10098

oda sabahın köründe epey karanlıktı ışık açıncada parladı bu kadan çekebildim:eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlarrr babası akşam oğluma tül diktirtmiş :utan: hemen odasının camına taktık çok şiker oldu ama ölçüyü azcık fazla yapmışlar sanıırm az bi potluk oluştu idare etcez artık napalım resmini koyayım size şiyinler bebek peydemizzz:ninni:

oda sabahın köründe epey karanlıktı ışık açıncada parladı bu kadan çekebildim:eek:ys:

Çok tatlı olduğu belli oluyor canım güle güle kullanın :)
Akşam bi kere daha çekersin.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

çok cici olmuş canımmm yaaaaaa:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

senin kalbin temiz öyle inandırdın siyaha beyaz desen inancam zaten azommm seviyorum seni ya şey sorcam tülü ütülesem pileleri düzelirmi? merak ettim de yapışmasın ütüye:D

Oyyyy ben de seni seviyom Tubişim
Kırışık mı tül? 1 gün bekle bakalım belki kendini salar ütüye gerek kalmaz..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar