Hangisini kız
bilmem pikinili foto koyup çatlatcakmışın bizi
Hangisini kız
bilmem pikinili foto koyup çatlatcakmışın bizi
Hee ama bu halimleYalnız içine sığabilceğim pikiniyi bulamadım
Günaydın bal anneler...
Evet bugün son günümUğrarım ben uğrarım, ama sayfa sayfa geçmiş okuyamadan konuya dalarım baştan söliyim
benimkileri gönderteyim olur sana bacım 68 kg idim dün koyduğum fotolarakindekenarları ipli olar ayarlarsın
Aboooo totom büyük kız benim ipli kayar
azo ben kgmu sabitledim galiba en son gittiğimde 80,6 idim ya bu sabah tartıldım evde 80,1kgyum 1 hafta sonra kontrolum
azo ben kgmu sabitledim galiba en son gittiğimde 80,6 idim ya bu sabah tartıldım evde 80,1kgyum 1 hafta sonra kontrolum
Ben de bugün ayrılcam ya işten.Yarından itibaren düzenli yürüyüşe başlıyorum inşallah..10 gün sonra kontrole gittiğimde hiç gram almamış olmam lazım
evet azo ama çok da fazla yoma kendni kuzey erken gelmesin evde rahat durmassın sen şimdi kırklarsın evini
Heee Mükerrem anneme "hergün 45 dk. yormadan yavaş yavaş yürütün" dedi![]()
Ay doğru diyon 40larım valla...Hoşuma gidiyor evde temizlik yapmak, külkedisi ruhu kaçmış içimeBi de bebeğim cillop gibi eve gelsin istiyom inşallah.
hım mükerrem elinden tutun dedi yani
bacım aynen temizlik yapmayı çok seviyorum çokda mutlu oluyorum mis gibi kokunca ama yorma kendini 15günün var doğuma sonrası fena olur diyim bırak kgyu filan

kızlarrr babası akşam oğluma tül diktirtmişhemen odasının camına taktık çok şiker oldu ama ölçüyü azcık fazla yapmışlar sanıırm az bi potluk oluştu idare etcez artık napalım resmini koyayım size şiyinler bebek peydemizzz
Ekli dosyayı görüntüle 10098
oda sabahın köründe epey karanlıktı ışık açıncada parladı bu kadan çekebildimys:
Ahh bacımmmm sen de inanıyon demek 15inde doğurcama![]()
Doğuramazsam bu kez 30Ocak'ı şafak sayar yeniden şafak 15 derim
kızlarrr babası akşam oğluma tül diktirtmişhemen odasının camına taktık çok şiker oldu ama ölçüyü azcık fazla yapmışlar sanıırm az bi potluk oluştu idare etcez artık napalım resmini koyayım size şiyinler bebek peydemizzz
Ekli dosyayı görüntüle 10098
oda sabahın köründe epey karanlıktı ışık açıncada parladı bu kadan çekebildimys:
Çok tatlı olduğu belli oluyor canım güle güle kullanın![]()
Akşam bi kere daha çekersin.
senin kalbin temiz öyle inandırdın siyaha beyaz desen inancam zaten azommm seviyorum seni ya şey sorcam tülü ütülesem pileleri düzelirmi? merak ettim de yapışmasın ütüye